X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane
Odpowiedz

Zafasolkowane

Oceń ten wątek:
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane właśnie dochodze do siebie po 3dniowym porodzie. Bylam tak wykonczona ze nie mialam sily przec i wykonali cc. Wszystko poszlo szybko i bez komplikacji. Antoś urodził sie o 2:46. Wazy 3660g i mierzy 54cm dlugosci. Po badaniach wszystko dobrze. Maly zdrowy jak ryba. Teraz spi kolo mbie i czekamy na tatusia. Wybaczcie ze teraz nic nie nadrobie ale postaram sie to zrobic jak tylko wroce do domku

renia.31, NIEPOKORNA, klaudia1534, domiii, nataliano, Madlene84, 100krotka:), Mi$ia26 :) lubią tę wiadomość

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
  • renia.31 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, gratulacje!! :-) :-* niezły maraton, ale dobrze,że zrobili cc,a nie zmuszali do porodu SN.
    życzę dużo zdrowia dla Ciebie i synka! :-)
    Jak będziesz miała fotkę to chętnie obejrzymy uparciuszka ;-)

gann3e3kes4vjspx.png

dqprj44joyq352t7.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa
    Gratulacje :) Czekamy na fotkę.

Dobra, ja jadę do szpitala. Jakieś niewielkie skurcze chyba już czuję. I boli mnie w krzyżu. A mała kopie. Lecimy. Trzymajcie kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:43

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania ogromne gratulacje :) Dużo zdrówka dla Was obojga :*

Niepokorna kciuki zaciśnięte!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:43

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • renia.31 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna, Mała Cie popedza, już chce na rączki :-)
    Trzymam kciuki i czekamy na info :-)

gann3e3kes4vjspx.png

dqprj44joyq352t7.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaa ogromne gratulacje:-) wymeczylas się ale dobrze że już po wszystkim i nie meczyli cię już tylko zdecydowali o cc. Duży synuś, fajnie:-)

Niepokorna widzisz a mowilas że nic się u Ciebie nie dzieje a tu nagle bach i pewnie szybko pójdzie:-) trzymam kciuki.
    Jak dobrze pójdzie to dziś będą dwa maluchy forumowe:-)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • Doda Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania gratulacje, czekam na fotke.

Niepokorna obyś się szybciutko uwinęła. Trzymam kciuki i wspieram myślami.

oar83e3keq89l2jp.png

iv09df9hp314nnol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaa ojej super gratulacje:*:*:* malutki to maly kluseczek pewnie slodziutki,:)czekamy na zdjatko. Niepokorna 3mam kciuki caly czas,oby poszlo gladko i szybko :*

• domiii Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia.31 wrote:
    Domii, przerażające są te godziny oczekiwania w kolejce na IP. Najważniejsze, że z synkiem jest wszystko ok. :-) czyli ten masaż szyjki nic nie dał?

mam nadzieję, że więcej na IP nie będę musiała jechać, poza porodem :)
    masaż dał na pewno, bo 2 dni później odszedł czop i mam cały czas plamienia, co oznacza, że szyjka pracuje :)
    więc czekam na dalszy rozwój sytuacji :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaaaa wrote:
    No kochane właśnie dochodze do siebie po 3dniowym porodzie. Bylam tak wykonczona ze nie mialam sily przec i wykonali cc. Wszystko poszlo szybko i bez komplikacji. Antoś urodził sie o 2:46. Wazy 3660g i mierzy 54cm dlugosci. Po badaniach wszystko dobrze. Maly zdrowy jak ryba. Teraz spi kolo mbie i czekamy na tatusia. Wybaczcie ze teraz nic nie nadrobie ale postaram sie to zrobic jak tylko wroce do domku

bardzo Ci gratuluję siły i wytrwałości! niech Maleństwo wynagradza Ci teraz wszystko co przeszłaś :) odpoczywajcie i dochodźcie do siebie <3

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Dobra, ja jadę do szpitala. Jakieś niewielkie skurcze chyba już czuję. I boli mnie w krzyżu. A mała kopie. Lecimy. Trzymajcie kciuki :)

Trzymaj się Kochana! i daj znać koniecznie, bo my tu wszystkie trzymamy kciuki :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna wybacz ale dopiero doczytalam. Tutaj tez jak odejda wody a nie ma skurczy to nawet ze szpitala odsylaja do domu zeby czekac. Porod moze sie zaczac nawet 48h pozniej przy czym trzeba zwrocic usage wlasnie na ruchy, kolor wód, temperature I pewnie pare innych rzeczy.

W każdym badz razie lepiej czekac w domu szczegolnie przy 1 dziecku bo przy kolejnych ciazach moze pojsc szybciej. U mnie maz panikowal I jak tylko lekkie skurcze sie pojawily Co 8 minut to nie dal mi siedziec w domu. Wy tez bedziecie pewnie spokojniejsi bedac juz pod medyczna opieka. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie lekko I sprawnie!

Maniaa ogromne gratulacje. Szkoda ze sie musialas tak wycierpiec ale ciesze sie ze sie wszystko dobrze skonczylo. Ucaluj Maluszka :*

Domii mam nadzieje ze nastepna podroz do szpitala zakonczy sie porodem.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc tak. Serce dziecka bije prawidłowo, wody nadal przejrzyste. Wróciliśmy do domu. Mamy dzwonić, jeśli cokolwiek będzie budziło nasze wątpliwości. Mam mierzyć temperaturę co 4 godziny. Generalnie jeśli akcja nie zacznie się do jutra do 07:00 to każą nam przyjechać do szpitala i wywołają poród. Czyli najpóźniej jutro Julia będzie z nami :)

Madlene84, domiii, 100krotka:) lubią tę wiadomość

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna proponuje spacerowac po mieszkaniu w te I we wte.

magdaM85 lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • magdaM85 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna zawsze to lepiej w domu czekać na rozwój sytuacji:) jeśli masz blisko do szpitala, to przynajmniej się nie będziesz u nich męczyć. Tak czy inaczej fajnie, że już jutro Julię będziesz miała:) już się nie mogę doczekać na rozwój wydarzeń:)

dqprk6nlnzlsawwt.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Niepokorna proponuje spacerowac po mieszkaniu w te I we wte.

Na razie to ja mam ochotę wyłącznie spać kochana. Poza tym jak chodzę to wody mi się wylewają i to nie jest przyjemne uczucie. Chodzę w wkładem Bella majtkach. Zalałam już dwie pary legginsów. Zjadłam obiad i się położę. Jestem zmęczona jak bym z tydzień nie spała.

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaM85 wrote:
    Niepokorna zawsze to lepiej w domu czekać na rozwój sytuacji:) jeśli masz blisko do szpitala, to przynajmniej się nie będziesz u nich męczyć. Tak czy inaczej fajnie, że już jutro Julię będziesz miała:) już się nie mogę doczekać na rozwój wydarzeń:)

Magda, ja już czekam. Ale jednocześnie zaczęłam się z lekka bać...

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepokorna to połóż się i prześpij jak tylko możesz, bo sił i energii już nie długo możesz potrzebować bardzo dużo :)

NIEPOKORNA lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Więc tak. Serce dziecka bije prawidłowo, wody nadal przejrzyste. Wróciliśmy do domu. Mamy dzwonić, jeśli cokolwiek będzie budziło nasze wątpliwości. Mam mierzyć temperaturę co 4 godziny. Generalnie jeśli akcja nie zacznie się do jutra do 07:00 to każą nam przyjechać do szpitala i wywołają poród. Czyli najpóźniej jutro Julia będzie z nami :)

ale super! aż zazdroszczę :)
    powodzenia! <3

d69c2n0azl70dnw1.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    ale super! aż zazdroszczę :)
    powodzenia! <3

Na razie cisza. Nuda i nic się nie dzieje :P

2nn3vfxm0x0qzs5t.png
‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ