Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiaaa gratulacje Cieszę się że Antos już jest z wami dużo zdrowka dla was :-*
Niepokorna mam nadzieję że już tulisz swoje szczęście w ramionach jak nie to kciukam nies,z szybciutko wychodzi żeby mama się nie meczyla za dużo
Kochane przepraszam was znowu na robilam sobie zaległości w pisaniu podczyt uje codziennie ale albobrak weny do pisania albo mała zaczyna płakać albo jest godzina 4 rano jak teraz i nie mam siły
Madlene jak synek? Twoje dzieciaczki starsze pewnie dużo Ci pomagają
Domiii to teraz Twoja kolej Magda później Ty życzę wam szybkich mało bolesnych porodów
Powiem wam że corcia moja pokazuje charakterek potrafi się kakretnie upomnieć o cyca albo żeby się na zająć jest wesolutka dużo się uśmiecha bylysmy wczoraj na szczepieniu dzielnie zniosła trzy ukicia myslalam że mi serce pełnię jak płakała :'( pediatra ja zbadał obejrzał zwazyl i co się okazało przybrała na wadze dwa razy tyle co powinna 1400g ma przejść na dietę hehe
Zmykam dalej spać bo pewnie koło 7 będzie pobudka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 04:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatutk nie martw sie,jeszcze troche to wyskoczy ci ta pileczka:) to moze dlatego ze z Ciebie chudzinka to po malu zgrabnie rosnie,ale i tak juz widac:) Niepokorna 3mam kciuki dalej niech sie rozwinie i bedziesz tulic swoja coreczke;* a My od wczoraj sie pokochali krotko bo juz ciaza donoszona i takie pyt czy po stosunkuu i przy podcieraniu moze byc troche sluzu z minimalna krwia?
-
nick nieaktualny
-
nataliano
Moim zdaniem możesz mieć śluz zabarwony krwią, bo wszystko masz tam wrażliwe i mocno ukrwione już teraz. Nawet zwyczajne badanie ginekologiczne może powodować coś takiego.
Ja dostałam tabletkę z oxytocyną. Ona czasem przyspiesza skurcze. Okazało się, że głowa dziecka jest już bardzo nisko i położna aplikując tabletkę poczuła główkę. Także teraz do 18:30 czekamy. Jak się nic nie zmieni to przewiozą mnie na salę porodową i podadzą oxytocynę w kroplówce. Dobra wiadomość jest taka, że skoro główkę czuć to znaczy, że mała wpadła w odpowiedni kanał i że raczej powinna przyjść na świat siłami natury. Pytanie tylko jak szybko... -
Nataliano jak najbardziej to normalne.
Niepokorna oby Szybko Julcia sie pojawily.
U nas w porządku. Dzis zaliczylismy pierwszy spacer. Byliśmy w przychodni sie zwazyc. Na szczescie zaczelismy juz spowrotem przybierac na wadze wiec jest OK. My czesto je bo Co 2h ale oprocz tego jest grzeczny. Nie marudzi bez powodu. Ja ogarnelam wlasnie. Jeszcze ryz na obiad musze ugotowac I tyle.
Patutka spokojnie pojawi sie jeszcze beda chwile ze bedziesz miala dosc -
Palutka nie martw się brzuszek jeszcze urośnie a narazie ciesz się, że bez problemu możesz sobie zrobić pedicure czy ogarnąć okolice bikini Ja niby też jeszcze daję radę, ale nie jest już tak łatwo jak miesiąc temu
Niepokorna czyli coś dalej ruszyło, trzymam kciuki za dalszy rozwój sytuacji i szybki, bezproblemowy poród
Madlene super, że Filipek zdrowo rośnie i nie dokucza zbytnio mamusi, wycałuj go tam od ciotki forumowej
Ja byłam dzisiaj z teściową na zakupach i jak zwykle ostatnio nic sobie nie kupiłam ale mały jest bogatszy o 2 czapeczki, sweterek, 2 pieluszki, komplecik pajacyk+kaftanik i 2 książeczki kontrastowe (bo okazja była)Madlene84, Patutka lubią tę wiadomość
-
Patutka ta twoja teściowa to straszna zołza żeby takie rzeczy ciężarnej mówić. Następnym razem jak ci coś przykrego powie to się jej zapytaj czy ona by chciała żeby tak było że ci takie okropieństwa mówi. Jak ma takie farmazony pieprzyć to niech lepiej nic nie komentuje tylko cicho siedzi w swojej pieczarze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:38
-
Patutka spokojnie bedzie duzy zobaczysz. Pierwsza ciaza do tego jestes szczupła wiec to raczej normalne. W każdym badz razie u mnie w 1 ciazy tez tak bylo. I tak samo jak Ty nie mogłam sie doczekac a Co do tesciowej. .. mam podobna wiec lacze sie W bolu.
Klaudia tak to juz jest jak sie zostaje mama.... jedziemy z zamiarem kupienia sobie czegos a wracasz z torbami ubran dla dziecka klasyka.
Kalika Co u Ciebie? Odzywala sie Ona po wizycie poniedzialkowej? ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:53
kalika lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:-)
Przepraszam że się mało udzielam ostatnio, ale jakoś weny brak i takie trochę gorsze dni mam chyba. Postaram się jutro nadrobić.
Madlene u Kaliki dobrze wszystko. Na forum nie pisała. Po wizycie dobrze, serduszko bije, dalej jest na zwolnieniu i pewnie do końca ciąży będzie przy jej pracy to będzie bezpieczniej.
Niepokorna jak tam u Ciebie?Madlene84, renia.31, kalika lubią tę wiadomość
-
Palutka to współczuje takiej teściowej, moja to jak się tylko dowiedziała o ciąży to zaraz zamówiła podgrzewacz do butelek jakby to była najbardziej niezbędna rzecz Ale nie powiem byłam na nią zła o to że się tak pospieszyła..
Madlene u nas się Kalika nie odzywała ale znalazłam informacje na październikowym wątku, że serduszko maleństwa bije i chyba jest wszystko w porządku.
kalika lubi tę wiadomość
-
Lepiej, ze się cieszy niż tak jak u mnie.
Moja w dupsko mi wchodziła dopóki sie o ciąży nie dowiedziała. A jak się dowiedziała to i piwa mi proponowała i o stratach non stop gadala. Dość mam tej kobiety.
Jedyną rzeczą którą kupiła, to kosmetyczkę na kosmetyki do trzymania w domu, jakbym półek nir miala!
Niech sobie ją w du*e wsadzi. A mi da spokój.
Cały czas mi piszę, żebym kupowała coś dopiero pod koniec 8 msc.... a nie teraz i WSZYSTKO ma byc używane.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyPatutka mi za duzy nie urosl,ja z takiego 3 4 miesiecznego brzucha jechalam nie bylam taka szczypla:) wiec mysle ze bedziesz miala taka pileczke:)) ja juz po wizycie,sie naczekalam bo dzisiaj jakis nawal ludzi byl cisnienie dobre,serduszko bilo:) ginek stwierdzil ze narazie nic sie nie dzieje,trzeba czekac zrobil usg i mowil ze mala wazy plus minus 3kg wiec za duzo do porodu nie przytyje nasza kluseczka )narazie wszystko w porzadku i nast wizyta 3marca jak by nic sie nie ruszylo:)
domiii lubi tę wiadomość