Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzia bardzo się ciesze
udanego wieczoru
U mnie znów nie najlepiej
.. w czwartek czeka mnie kanałowe leczenie. Jutro musze pędzić po receptę na antybiotyk żeby do tego czwartku do trwać. .. a dzisiejsza noc... nawet nie myślęmagdaM85 lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 18 tygodniu, zaczęliśmy 5 miesiąc. Ale ten czas leci:-)
W stolicy kiepska pogoda, pochmurno od rana, tylko krótki spacerek zaliczylismy.
Madlene oby ten ząb ci przeszedł, bo to jednak dyskomfort jest. Zrobisz go to będziesz miała z głowy.
Jutro chrzciny to imprezka się szykuje, w poniedziałek wracamy.Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Ja juz na nogach
mowie ze juz , bo od 9.00 a to jak na niedziele dość wcześnie na mnie. Rosół się gotuje, pieczeń dusi, biorę się za ciasto a popołudniu wybieram się na większe zakupy bo zima za pasem a u moje dzieci z ubrań i butów powyrastaly.
Warga mi spuchla i boli chyba się rozszalaly te bakterie. Na szczęście sam ząb nie boli aż tak bardzo narazie.
Miłej niedzieli! -
Witam się w niedzielę
Madlene biedna jesteś, ale ten ząb Ci usuwać będą czy na razie nie? I jakie bakterie się rozszalaly?
U nas już po chrzcinach, młody grzczenie przespal w kościele, na samym chrzcie też nawet nie zaplakal. I tym sposobem mam trzeciego chrzesniaka. Same chłopaki:-)
Jutro powrót do domu, jeszcze zakupy w Ikei i w trasę
A co u was dziewczyny? Cisza tu ostatnio cośMadlene84 lubi tę wiadomość
-
Niepokorna mój chyba ciągle rośnie bo czuję że mi trochę ciężej.
Magda ja nie mam żadnych chrzesniakow i raczej się już nie zapowiada a Ty masz nieźle wyzwanie
Magda ząb do leczenia kanalowego (idę w czwartek). Z tego co dentystka mówiła to tam wewnątrz zęba jakoś się dostały bakterie i stad stan zapalny. Także żeby uratować ząb to musi się do niego wwiercic, usunąć to co rzeczywiście zniszczone, wyczyścić z bakterii i jest szansa na jego uratowanie. Zastanawia mnie tylko fakt jak się te bakterie tam dostały bo nigdy nie miałam w nim jakiejś próchnicy
Ja dziś po zakupach. Az za głowę się złapała przy kasie no ale co zrobić w czymś te moje dzieciaki muszą chodzić. Kupiłam tez juz dla Maluszka komplecik - taka wyprawkę do szpitala, sweterek, buciki i bodziaki... także zaczęłam
Dziewczyny jak u Was z imieniem dla dzidziusia? -
Witam się w dniu dzisiejszym i ja, a raczej już pod koniec dnia.
Przygotowania do wyjazdu i wesela rodziców trwają w najlepsze i nie bardzo miałam czas tu zajrzeć. Jeszcze tylko pozostało poprać reszte ciuchów i porządnie wysprzątać dom dla babci.
Skierowanie na usg dostałam dopiero na 13-14 października, ale ze względu na to, że będę już w tedy w niemczech nie dam rady go zrobić więc jutro dzwonie do doktorka umówić się prywatnie na badanie. Wole mieć przed podróżą pewność, że wszystko jest z maluszkiem ok. I pewnie poznam już płećByłoby miło bo imiona już wybrane
a maluch kopie już tak mocno, że czuć przez skóre po przyłożeniu ręki
NIEPOKORNA ja też dziś miałam taki typowo jesienny melancholijny dzień ;/ Ładne imiona wybrałaś
Madlene współczuję tego zęba. Mi od półtora tygodnia wychodzi prawa dolna ósemka, a od wczoraj zwróciła się przeciw mnie również dolna lewa ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:21