Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny!
Ale ten czas pędzi co? Ja już w połowie. ... i kiedy to minęło?
Ania właśnie sobie próbowałam wyobrazić jakby to było mieć dwójkę na raz i.... nie potrafię hahahah
Szukałam stron z ubrankami dla bobasa.... i trochę jestem zawiedziona bo na każdej podoba mi się po kilka kompletów. ... a chciałam znaleźć miejsce z ogromnym asortymentem i wyborem żeby większość kupić w jednym miejscu. Chodzi mi o sklep online. Może któraś z was trafiła na taki?
Ja w szkole ale na szczęście dziś do 13.00.
Magda ja studiuje grafikę. To taki odpowiednik tutejszej podyplomowe właśnie. Tylko póki co te zajęci z grafiką niewiele mają wspólnego wiec nuuuuda.
Nataliano czemu taki długi okres oczekiwania na wyniki?
Miłego dnia kochane! -
nick nieaktualnyCzesc:)
Ania zleci Ci te 17 dni blyskawicznie:) Mnie tez ciekawi jak tam Twoje maluszki :)blizniaki dla mnie to wyzwanie by bylo
Madlen ja czesto szukam ale zebym trafla na jeden konkretny nie;/
Nataliano dopiduje sie do pytania Madlen czemu tak dlugo?
Ja mialam koszmarno noc;/ nie moglam spac nogi bolaly mnie niesamowicie;/ a nigdzie wczoraj nie chodzilam siedzialam caly dzien w domu;/ az sie splakalam;/
A dzis odbieram wyniki glukozy...mam stresa -
Witam się i ja:-) dziś nie szłam do pracy, ale oczywiście organizm przyzwyczajony więc od 6 nie śpię
rano sie spakowalam i teraz siedzę gotowa na wyjazd do Warszawy. Wizytę u lekarza mam za dwie godzy a potem w drogę
Madlene grafika to musi być ciekawy kierunek:-) na początku chyba wszędzie jest tak że nie ma to nic wspólnego z głównym kierunkiem ale potem się na pewno rozkręci:-) ja też nie znalazłam takiego sklepu zeby wszystko w jednym miejscu kupić. Tylko ja nie szukam w ogóle ubranek a się skupiam na wyposażeniu i to też z kilku miejsc bede zamawiać.
Aniu czas szybko zleci i zaraz będziesz miała II trymestr:-) też czekam niecierpliwie na twoją wizytę
100krotka nie stresuj się glukoza, jeśli dobrze się czujesz to wyniki też na pewno ok będą -
Ja niby tu mam fajny sklep gdzie są niedrogie ciuszki ale marzy mi się coś takiego czego tu nie ma
np. Tutaj się nie używa śpiochów i kaftanikow a ja bym chciała kilka takich kompletów. Chyba tak to wygląda ze będzie trzeba kupić w kilku miejscach. Na szczęście te przesyłki nie są aż tak drogie.
Magda życzę udanej imprezki i weekendu. Odpoczywaj
Tez liczę ze się w końcu ciekawie zrobi -
nick nieaktualnyMadlene, 100krotka bo wyniki jada do Warszawy i stamtad bedzie wysylane droga emailowa i do labol tu kolo mnie wiec dlugo to trwa,jak bedzie wszystko ok to nie trzrba w kyoryms znow tyg ciazy oddawac znow krwi na ta grupe ujemna,a jak bedzie zle to cza robic badania az do 6tyg po urodzeniu chyba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam wyniki ale malo kumam
Glukoza na czczo 80,7 mg/dl 70,0-99,00
po godzinie 143,2
po2 123,0 -140,0
powtarzalam tez txo
IgG <0,03
IgM 0,120
co powiecie pielegniarka pytala sie mnie czy chodze do ich gin jak powiedzialam ze nie to pyta sie kiedy mam sizyte ale nic mi nie chciala powiedziec -
cześć dziewczyny a ja się też przeziębiłam:(
i oczywiście nie wiem co z tym zrobić
Pomóżcie;*
Niepokorna, fajowo, że masz 50 kg torbę niespodzianek, też taką chce!
100 krotka, nie ma tam jakiś norm? Niestety nie pomogę, bo jestem przed tymi badaniami.;(
nataliano, też muszę kontrolować tarczycę, i też wykonuje je na swój koszt: tsh, ft3 i ft4, ostatnio wyniki miałam super, ale może dlatego, że byłam nad morzem:)
Magda, daj znać koniecznie jak po wizycie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję się ze stolicy:-) trochę nam zeszło, obsuwe z wyjazdem mieliśmy.
Więc po wizycie wszystko dobrze, maluch rośnie. Dziś lekarz tylko serduszka słuchał więc ładnie bije. I badał szyjke, 4cm więc jest ok. Cysta zmniejszyła się o połowę więc się wchłania. Z wyników lekarz zadowolony, muszę tylko zwiększyć żelazo w diecie. Następna wizyta za miesiąc.
Zmykam bo brat z moimi rodzicami do teatru idą, więc musimy się maluchami zająć100krotka:), josephinka84, Madlene84, klaudia1534 lubią tę wiadomość