Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
We wtorek teściowie nadali do mnie paczkę z Polski. Waży ona około 40 kg. Są tam różne rzeczy do domu, buty itp. Już się nie mogę doczekać, kiedy przyjdzie. Jest tam też waga, więc będę mogła sama się teraz ważyć w domu, a nie tylko na wizytach u lekarza
-
W końcu w domciu:-) ciężki dzień za mną, ale na szczęście wszystko dobrze poszło. Audyt też bez zastrzeżeń także z górki:-) dzięki że trzymalyscie kciuki za mnie:-)
Niepokorna właśnie dlatego idę jutro na zwolnienie, odsapne trochę. Fajnie że paczka idzie do ciebie:-) wszystko się przyda na pewno. -
Niepokorna takie paczki sa ekscytujace. Ja zawsze czekam jak na szpilkach, nawet jesli to co jest w srodku kupilam sama online. Ja teraz czekam wciaz na nasza kanape, bo stara sprzedalam wieki temu
Zaczelam sie tez rozgladac za rzeczami dla Maluszka, skoro juz wiadomo na pewno ze to chlopak, to czas powoli sie obkupowac
Magda odpoczywaj
Ja w szkole, ale sa takie nudy, ze normalnie mam ochote stad uciec z krzykiem! -
Do końca ciąży póki co nie chcę, tzn też na pewno nie będę pracować do końca, ale póki co wystarczy mi taki tydzień wolnego co jakiś czas. Jakbym miała już do końca być w domu to bym się wynudzila. Nie mam ciężkiej pracy, bo za biurkiem siedzę więc chociaż do ludzi wyjdę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny