Zafasolkowane
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizytę mam jutro o 8:15 czuję się w miarę ok choć różnie to bywa czasem mam mdłości i senność ze zmęczeniem masakra...
Tak się dzisiaj zdenerwowałam bo moja Szwagierka trafiła do szpitala w 26 tc, już nie miała szyjki za chwilę by urodziła a w szpitalu nie chcieli jej przyjąć... brzuch już jej opadł i zrobił się tak twardy że pojechała drugi raz do szpitala i tylko jeden jedyny lekarz poznał się co się dzieje i od razu zaczął działać, karetka zabrała ją do szpitala na Warszawy no i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. A lekarz do którego ja chodzę teraz a ona chodziła do niego ale przestała ( za wizytę płaci się u niego 150 zł, a karze przychodzić co 2 tyg.....) nawet na korytarzu nie spojrzał w jej stronę tak się wkurzyłam że powiedziałam sobie że już do niego nie pójdę i zmieniam na tego lekarza który właśnie tak fajnie ją potraktował i sie nią zajął. -
Przykro mi Ania24.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę i Twoją szwagierkę. Dobrze, że się nie poddała i zgłosiła to na pogotowie. Mam nadzieję, że to nic poważnego i tak własnie Tobie też trzeba myśleć! W inny sposób jej nie pomożesz! Po co martwić się na zapas, teraz jest już pod fachową opieką. Co do lekarzy to można niejedną książkę napisać, ale po co psuć sobie nastrój? Jedynie co możemy robić to wystawiać im opinie i do tego namawiam, ja szukając lekarza właśnie nimi się kieruje.
Ja jutro tez się wybieram na badania.
Trzymaj się u uszy do góry!
-
Ania tak się szasem zastanawiam po co co niektórzy idą na medycynę, bo napewno nie po to, żeby pomagać ludziom. Dobrze, że znalazł się chociaż jeden lekarz, taki z powołania. Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę jak i za to aby u szwagierki było wszystko w porządku :*
-
nick nieaktualnyCzesc,witam nowe dziewuszki;*jutro z rana zadzw do przychodni to.moze mnie wcisna na jutro do gina;) bylam dzisiaj po wyprawke ktora wygralam,byl smoczek i butelka i jakies probki kremow.polazilam pozniej z mama po sklepie;) z 2 wozki mi.sie spodobaly;) chcialam ten wozek.chicco ale on dla.mnie za niski a ja lubie miec wysoko raczki i wszystko,nie lubie sie schylac az tak do.wozka
josephinka84 lubi tę wiadomość