Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam na IP, bo rano się obudziłam z bólem @ i krzyża.
Lekarz mnie badał 40 minut, zrobił też USG. Powiedział, że wszystko jest pięknie i ładnie. Nic mi nie dolega, mam brać Nospę 3 razy dziennie jak chce by zadziałała rozkurczowo. Wg lekarza macica mi się rozrasta, więc stąd ten ból, krzyż także mnie może pobolewać, bo wszystko mi się rozciąga w środku. Wg USG dzidzia ma 16 tydzień i 6 dzień, czyli jesteśmy do przodu z rozwojem o 10 dni.foxylady, WaldhauzerM, Nats, Allmita lubią tę wiadomość
-
Witam.
Byłam wczoraj w Ikei po szafę dla Tosia i Leosia która była upatrzona a że od dzisiaj jest w promocji to zamiast 799 daliśmy 450 zł.. Spora oszczędność..
Dostałam od męża dziś prezent.. Ja w Ikei siedziałam i odpoczywałam a on poszedł zobaczyć zmywarki... No no.. A w domu dał prezent.. Bransoletkę srebrną z ApartuJest śliczna.. Do zmywarki nie podobna he he..
Co do ciuchów to ja mam spodnie i sukienkę.. Resztę muszę kupić ale to ja muszę coś upolowac taniej.. Na allegro upatrzyłam sobie bluzki ciążowe z nadrukiem za 24.99 i przymierzam się do kupna 2 sztuk.. Tylko nie mogę się zdecydować na wzór..Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Anula mi ostatnio lekarz tłumaczył, ze usg na początku tylko pokazuje prawidłowy wiek ciazy i tym sie trzeba sugerowac Później dzieciaki różnie rosną, jedne bardziej, drugie mniej i mogą być rozbierznosci
ale cieszę się, ze z dzidzia wszystko ok
Waldi no to taki mąż to skarb. Ja narazie brzucha nie mam, także kupowanie ciuchów ciazowych przede mną
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Anula mi ostatnio lekarz tłumaczył, ze usg na początku tylko pokazuje prawidłowy wiek ciazy i tym sie trzeba sugerowac Później dzieciaki różnie rosną, jedne bardziej, drugie mniej i mogą być rozbierznosci
ale cieszę się, ze z dzidzia wszystko ok
Waldi no to taki mąż to skarb. Ja narazie brzucha nie mam, także kupowanie ciuchów ciazowych przede mną
No rozumiem.. Ja się w nic nie mieszczę.. Po za tym bluzki z nadrukiem to po to żeby było widać se se se..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Mdłości i wymioty przeszly całkowicie myślę ze najgorszy okres mam za sobą
Wy tez macie takie niskie ciśnienie ja dzis.mialam 100/50
Na ciśnienie to magnez jest dobry podobno, albo zrób sobie kawę, bo Twoje jest na pewno za niskie.3500 g 54 cm -
KlaudyŚ wrote:Mdłości i wymioty przeszly całkowicie myślę ze najgorszy okres mam za sobą
Wy tez macie takie niskie ciśnienie ja dzis.mialam 100/50
Moje bywa jeszcze niższe.. Np 83/68... Ale takie jak Twoje w ciąży to norma.. Do tej pory mam takie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.