Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Zamówiłam koszulki ciążowe dla siebie bo nie mam w czym chodzić.. Z nadrukiem.. Nadruk zlał się z kolorem koszulek mało tego koszulki za szerokie i za krótkie..
W poniedziałek wyjazd a ja bez garderoby..
Próbowałam szukać gdzieś indziej ale wszyscy na urlopach więc zostałam bez.. -
Nutka88 wrote:Waldi a normalny sklep?
W normalnym sklepie chyba z nadrukiem nie dostanę.. A tak normalnie to mieszkam w małym mieście i nie ma takich rzeczy.. Po za tym jestem uziemiona.. Sama nie dam rady na zakupy.. Może jutro albo w piątek będę miała auto to wtedy będzie możliwość..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja już po USG prentalnym
Wszystko w jak najlepszym porządku. Lekarz powiedział, ze na 80% będziemy mieli córeczkęale się cieszę! Od początku czulam, ze będzie dziewczynka
WaldhauzerM, szuflada, Evelin, Duśka;), Cherry_Blossom, Sylwia91, Allmita lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja już po USG prentalnym
Wszystko w jak najlepszym porządku. Lekarz powiedział, ze na 80% będziemy mieli córeczkęale się cieszę! Od początku czulam, ze będzie dziewczynka
No to pięknie kochana.. Rosnijcie zdrowo..
No same baby.. He he.. Leoś rodzynek tutaj..Nats lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Evelin wrote:I jak wizyta ? :*
Tak jak się obawiałam, moje dzidzi jest tydzien mlodsze niz według OM i muszę badanie powtórzyć za tydzień w piątek. .ehh.. ale bynajmniej w końcu je widziałam
Gdyby mój gin zrobił mi usg przed tym jak dał skierowanie to byłoby wiadome ze jest za wcześnie. . No ale cóż, trzeba czekać.
Chociaż krew pobrali wiec za tydzień jak tam pojadę to juz będą wyniki:) ale swoje sie na denerwowałam..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
WaldhauzerM wrote:No to pięknie kochana.. Rosnijcie zdrowo..
No same baby.. He he.. Leoś rodzynek tutaj..Nats, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
sandrula wrote:Tak jak się obawiałam, moje dzidzi jest tydzien mlodsze niz według OM i muszę badanie powtórzyć za tydzień w piątek. .ehh.. ale bynajmniej w końcu je widziałam
Gdyby mój gin zrobił mi usg przed tym jak dał skierowanie to byłoby wiadome ze jest za wcześnie. . No ale cóż, trzeba czekać.
Chociaż krew pobrali wiec za tydzień jak tam pojadę to juz będą wyniki:) ale swoje sie na denerwowałam..
Wszystko powinno byc dobrze
Bede kibicowac -
Nats wrote:Ja już po USG prentalnym
CudownieNats lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa0cfcf79265.jpg
Mam zaszczyt przedstawić mojego lokatora
"Jestem GroszkoFasolka i mam niecałe 7 mm, olbrzym ze mnie nie ma co, ale najważniejsze ze moje serdusio bije i to 125 razy na minutę, mamusia troszkę się zdziwiła bo jestem wielkością tydzień młodszy, chyba długo do domku wedrowalem
? Kocham was e-ciotki klotki
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 07:32
Evelin, Nats, Duśka;), szuflada, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa0cfcf79265.jpg
"Jestem GroszkoFasolka i mam niecałe 7 mm, olbrzym ze mnie nie ma co, ale najważniejsze ze moje serdusio bije i to 125 razy na minutę, mamusia troszkę się zdziwiła bo jestem wielkością tydzień młodszy, chyba długo do domku wedrowalem
"
Wiekszy niz moj .. hehe
No kochana, cudowny
I co najwazniejsze, ze jest dobrze.
Niech rosnie zdrowy i silny :*
Ciocia Ewela tez kocha :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa0cfcf79265.jpg
"
WitajTuliska lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)