Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Sylwia jak tam dziś sie czujecie?
-
Sylwia91 wrote:A czujemy się dobrze chociaż zaczął mnie pobolewać brzuszek jak na @ i trochę się napinać. Narazie niestety nic regularnego. Zobaczymy co się dalej wydarzy, narazie i tak czekamy na wyniki posiewów także mnie nie wypuszczą na pewno przed poniedziałkiem
No teraz bynajmniej jak się zacznie akcja porodowa to jesteś już na miejscu
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sylwia91 wrote:Ogólnie czuję się bardzo dobrze i psychicznie i fizycznie o dziwo
nie martwię się jak ostatnio gdy byłam w szpitalu bo wiem że mała jest już w pełni rozwinięta i jak będzie gotowa to się urodzi
trochę mnie kłuje szyjka czasem i nie wiem czy to po zdjęciu pessara czy mała kopie. A mała już waży 2.6kg i nieźle daje matce po jajnikach. W dodatku jest nisko i jeszcze bardziej to boli. Chciałabym ją już przytulić. Myślałam wczoraj ze się zacznie akcja a tu mi córcia psikusa zrobiła
Zycze Ci kochanie, zeby takie nastawienie bylo juz do konca :*
Uwierz, ze ja tez nie moge doczekac sie Twojej coruniSylwia91 lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Wszystkie czekamy z niecierpliwością na bieg wydarzeń
Evelin a jak u Ciebie sprawy sie mają? Poukładałaś już sobie wszystko? :*
Heeej:* poukladac, poukladalam ale jak wyjdzie w praktyce czas pokaze, jestesmy w trakcie kupowania mieszkania.. takto bez wiekszych uniesien
Ponoc drugi trymestr to "miodowy miesiac w ciazy" a ja sobie codziennie wieczorem wymiotuje..
Wcześniej czulam sie lepiej.
Moze polepszy sie po wizycie za tydzsandrula lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:witam się, chociaż może powinnam napisać witaMY się
dzisiaj 2 kreseczki
beta 121, prog. 46,5
w sobotę powtórka bety... heh
Wow ale super witamy kolejnego groszka07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Evelin wrote:Heeej:* poukladac, poukladalam ale jak wyjdzie w praktyce czas pokaze, jestesmy w trakcie kupowania mieszkania.. takto bez wiekszych uniesien
Ponoc drugi trymestr to "miodowy miesiac w ciazy" a ja sobie codziennie wieczorem wymiotuje..
Wcześniej czulam sie lepiej.
Moze polepszy sie po wizycie za tydz
Ja na szczęście jeszcze ani razu nie wisiałam nad kibelkiemno ale słyszałam niestety o takich przypadkach ze i w drugim trymestrze to sie zdarza..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Ja na szczęście jeszcze ani razu nie wisiałam nad kibelkiem
no ale słyszałam niestety o takich przypadkach ze i w drugim trymestrze to sie zdarza..
Niech beda, mi to nie przeszkadzanawet powiem szczerze, ze gdy tak mi dziwnie na zoladku to potym czuje ulge, a trwa to kilka sekund wiec jest naprawde do zniesienia i zdaje sobie sprawe, ze zawsze moglo byc gorzej
-
U mnie początki ciąży to był koszmar wymiotowalam dalej niż widziałam i dla tego wylądowałam w szpitalu.
Jak drugi trymestr przyszedł ból brzucha przeszedł ale wymioty nie przeszły ,dopiero od niedawna raz na tydzień się zdarza.
Wszystko zależy od organizmu jak on sobie poradzi.
U mnie bezsenność ciąg dalszy,
Maluch tez się obudził i się bawimy w gilgotanie
Dziś czeka mnie kolejna sesja zdjęciowa brzuszkaEvelin lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
chciałam się przywitaćNiektóre mnie znają z różowej strony, a dla tych co nie znają to pokrótce - niedoczynność tarczycy unormowana lekami, udało się w 4 cs!!!
Rocznik '87, pierwsze dziecko
Poród wyznaczony przez BBF na pierwszą rocznicę ślubuDuśka;), LILITH.P, Sylwia91, Evelin, Bella_Bella, bita_smietana, Allmita lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Teraz już dobrze, dziękuję
Tylko mdłości całodniowe dokuczają
ja się chwalę, pierwszy ciążowy pawik za namizapach mięsa (smażonego) w lodówce zrobił swoje
piersi bolą, brzuszek boli nieco, chwilami, jakby @ miała przyjśćbita_smietana lubi tę wiadomość
-
Misiaq gratulacje i witaj na fioletowej stronie:-) Spokojnej i nudnej ciazy zyczymy:-*
misiaq lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
misiaq wrote:Cześć dziewczyny,
chciałam się przywitaćNiektóre mnie znają z różowej strony, a dla tych co nie znają to pokrótce - niedoczynność tarczycy unormowana lekami, udało się w 4 cs!!!
Rocznik '87, pierwsze dziecko
Poród wyznaczony przez BBF na pierwszą rocznicę śluburozgość się na 9 miesięcy
nudnej ciąży!
misiaq lubi tę wiadomość