Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
misiaq wrote:Cześć dziewczyny,
chciałam się przywitaćNiektóre mnie znają z różowej strony, a dla tych co nie znają to pokrótce - niedoczynność tarczycy unormowana lekami, udało się w 4 cs!!!
Rocznik '87, pierwsze dziecko
Poród wyznaczony przez BBF na pierwszą rocznicę ślubu
haaaaj!!
4 dni przede mną wyszedł Ci pozytyw i TY już w 6 tyg
będziemy Was gonić
aaaa... coś o mnie
rocznik '85 - pierwsza ciąża, cs tak ciężko powiedzieć z powodu rozjazdów
też niedoczynność tarczycymisiaq lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:haaaaj!!
4 dni przede mną wyszedł Ci pozytyw i TY już w 6 tyg
będziemy Was gonić
aaaa... coś o mnie
rocznik '85 - pierwsza ciąża, cs tak ciężko powiedzieć z powodu rozjazdów
też niedoczynność tarczycy
Lilith, ja długo czekałam z testem (19 dpo dopiero zrobiłam)
ćwiczyłam swoją silną wolę, hehe
A Ty już masz nudności? no wiesz co, to wcześniej niż ja
ale tego Ci nie zazdroszczę -
misiaq wrote:Lilith, ja długo czekałam z testem (19 dpo dopiero zrobiłam)
ćwiczyłam swoją silną wolę, hehe
A Ty już masz nudności? no wiesz co, to wcześniej niż ja
ale tego Ci nie zazdroszczę
ja rok temu dorobiłam się refluksu z powodu antybiotyków, więc wiedziałam, że u mnie to się szybko pojawi
a widzisz, mamy innej długości cykleja zrobiłam 14dpo, dzień po planowej @
-
KlaudyŚ wrote:U mnie początki ciąży to był koszmar wymiotowalam dalej niż widziałam i dla tego wylądowałam w szpitalu.
Jak drugi trymestr przyszedł ból brzucha przeszedł ale wymioty nie przeszły ,dopiero od niedawna raz na tydzień się zdarza.
Wszystko zależy od organizmu jak on sobie poradzi.
U mnie bezsenność ciąg dalszy,
Maluch tez się obudził i się bawimy w gilgotanie
Dziś czeka mnie kolejna sesja zdjęciowa brzuszka
Dokladnie, kazda przejdzie to inaczej i swoimi etapami :*
Poprosimy o zdjecie brzuszka -
misiaq wrote:Cześć dziewczyny,
chciałam się przywitaćNiektóre mnie znają z różowej strony, a dla tych co nie znają to pokrótce - niedoczynność tarczycy unormowana lekami, udało się w 4 cs!!!
Rocznik '87, pierwsze dziecko
Poród wyznaczony przez BBF na pierwszą rocznicę ślubu
Powitac :*
Bardzo sie ciesze, mnie tez sie udalo w 4cmisiaq lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:ja się chwalę, pierwszy ciążowy pawik za nami
zapach mięsa (smażonego) w lodówce zrobił swoje
piersi bolą, brzuszek boli nieco, chwilami, jakby @ miała przyjść
Z racji, ze tyle czekamy wszystkie na ten cud w postaci dwoch kreseczek, gratuluje pawika
Oby bylo dalej bezproblemowo i do zniesienia -
Evelin wrote:Z racji, ze tyle czekamy wszystkie na ten cud w postaci dwoch kreseczek, gratuluje pawika
Oby bylo dalej bezproblemowo i do zniesienia
ja mogę cierpieć na pawiki, bóle piersi i bezsenność
byleby groszek się mocno trzymał i był zdrowy -
Evelin wrote:Mam takie samo podejscie
A powiedz mi czy przed testowaniem mialas przeczucie, ze sie udalo czy moze naodwrot ?
wyszedł mi pozytywny test owu i to mi dało nieco nadziei, a tak to nic... po prostu nic
dziewczyny z niedoczynnością tarczycy witaminki z jodem dla kobiet w ciąży można brać?
aa... i jak Wasze tsh? moje było 2,5 a przy wczorajszych badaniach 3,2 - euthyrox 25mg, jutro powtarzam badanie i ft-ki -
LILITH.P wrote:wyszedł mi pozytywny test owu i to mi dało nieco nadziei, a tak to nic... po prostu nic
dziewczyny z niedoczynnością tarczycy witaminki z jodem dla kobiet w ciąży można brać?
aa... i jak Wasze tsh? moje było 2,5 a przy wczorajszych badaniach 3,2 - euthyrox 25mg, jutro powtarzam badanie i ft-ki
Tak jak i u mnie .
Najpierw pozytywny owu, a na drugi dzien ladna tempka. Takto zero nadziei.
I zobacz, ze z naszymi dziewczynkami jest tak samo.. Te ktore odpuszczaja, maja dwie kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 11:43
-
LILITH.P wrote:wyszedł mi pozytywny test owu i to mi dało nieco nadziei, a tak to nic... po prostu nic
aa... i jak Wasze tsh? moje było 2,5 a przy wczorajszych badaniach 3,2 - euthyrox 25mg, jutro powtarzam badanie i ft-ki
Lilith powinno się brać witaminki z jodem mi endrrokrynolog zleciła.
Biorę prenatal duo a w początkowym stadium ciąży prenatal uno.
Idź do endokrynologa on ci dawkę zwiększy bo masz stanowczo za duzy wynik tshWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 12:11
-
powitać
tak wyszło, że chyba teraz tu będę Wam spamować...
Biedroneczka, Lil, Misiaq - jak wszystko dobrze pójdzie to chyba rodzimy w zlbiżonym terminie....Bella_Bella, Sylwia91, misiaq, Anula1986, bita_smietana lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Sylwia91 wrote:Mi nie wolno jodu bo mam hashimoto przy niedoczynności.
Widzę kolejne dobre nowiny! Super! Zapelniajcie ten wątek kochane bo niedługo cześć się rozpakuje
Sylwia skarbie ja też mam hashimoto i mi kazała brać a to dla tego że to nie idzie dla mnie tylko maluszka -
ja sie jeszcze nie napalam. czekam na wynik bety
Evelin program mi wyznacza na 13.06.2017, a do lekarza chce się umówić za 2 tyg tylko kurde no czekam na wynik bety
dobra ide sobie stąd, przyjde jak będę mieć wynik betyEvelin lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]