Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej :*
Czytam dzisiejsze wiesci
Waldus, kochanie kibicuje
Wg co ja gadam, wszystkim kibicuje, a brzuchatki najblizsze terminu przesylam Wam kochane wiecej pozytywnej energii i sil :**
Anula jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :*
U mnie kicha..
Opuchlizna po zebie znikla, poszlam do dentysty i co.. ? i gó***
Zab do wyrwania, ale że to górna 6, musi byc zdjecie.. W ciąży zdjec nie można.. I zostal mi chirurg.. moja dentystka sie nie podejmie..
Li-pa!
Pozdrawiam was
Zycze lepszego dnia :*
Bede sledzic....
-
Evelin wrote:Hej :*
Czytam dzisiejsze wiesci
Waldus, kochanie kibicuje
Wg co ja gadam, wszystkim kibicuje, a brzuchatki najblizsze terminu przesylam Wam kochane wiecej pozytywnej energii i sil :**
Anula jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :*
U mnie kicha..
Opuchlizna po zebie znikla, poszlam do dentysty i co.. ? i gó***
Zab do wyrwania, ale że to górna 6, musi byc zdjecie.. W ciąży zdjec nie można.. I zostal mi chirurg.. moja dentystka sie nie podejmie..
Li-pa!
Pozdrawiam was
Zycze lepszego dnia :*
Bede sledzic....07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hej, hej
Waldi Dziwna sprawa z tym krwawieniem, ale dobrze że pojechalas i Cię zostawili w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło i, żeby Leos posiedzial jeszcze ze 2 tygodnie w środku
Anula wszystkiego dobrego z okazji ślubu
worldbyme Mam nadzieję, ze te taśmy do fałszywy alarm i wszystko dobrze się skończy.
Duska czekamy na Twojego potomkaAle coś mu się chyba nie spieszy
I zapomniałam co miałam więcej napisać.
U mnie wszystko Ok. W przyszłym tygodniu postaram się umówić na ostatnie USG prenatalne. Dzisiaj kurier przyniósł materacyk do lozeczka. Jest super. Lateks - pianka, ale widać, ze porządny i długo posłuży. Jakby któraś chciała namiary to mogę się podzielić
Evelin, Duśka;) lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats oj niestety nie śpieszy mu sie ... Tylko matce dokucza łobuz
Ale z dwojga złego mam szanse dzieki temu iść jeszcze na film do kina jutro
Zawsze jakiś plus
Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Materacyk taki kupiłam
http://allegro.pl/materac-lateksowo-piankowy-120x60cm-13cm-gruby-i6187155269.html?snapshot=MjAxNi0xMS0wOVQxODo1NzoxNlo7YnV5ZXI7OTFmMWIxYjYwNTRiMWUyODFhMmRhYmVlNDQxODM1Y2ZiZWRiMjUyMWQ5ZWI4N2QwNzg2ZDg3NTcxYWEzN2M3Nw==
Duska a na co idziecie? Może coś zacznie się dziać w kinielepiej zabierz do auta torbę do szpitala
Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Na Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Torba w samochodzie w razie czego będziebita_smietana, Evelin lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Na Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Torba w samochodzie w razie czego będziejak będziesz miała możliwość to daj znać czy warto.
Właśnie przed chwilą przyszedł drugi kurier. Z poscielami, butelka, smoczkami, pieluchami itp. Ale to wszystko fajne. Nie mogę się napatrzycDuśka;), Evelin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Hej mamuśki
Przenieśli nas na inną sale 2 osobową bo dostali wyniki i CRP podwyższone.. Co zjem leci dołem woda.. Będzie jakiś wirus i pewnie to on jest przyczyną przerzucam się więc na suchary i kaszkę ryżową dla niemowląt.. Tosiu był u mnie.. Przyniósł mi obiadek.. 2 razy widelcem ruszyłam.. Mamo podzielisz się??oddałam mu jedzonko.. Niedawno kolację przynieśli.. Też chciał więc mama mu dała.. I tym sposobem dziecko zjadło wszystko.. Trochę płakał że do domu mnie chce zabrać bo kto mu całuska na dobranoc da.. Ale humorek się poprawił bo tesciowie dzisiaj przyjdą do nas do domu.. Tata będzie z dziadkiem korzystał że mnie nie ma i wezmą się za malowanie pokoju a babcia będzie prasować Leosiowi ciuszki.. I Tosiu się cieszy że sam nie będzie..
Duśka no synuś widać nie spieszy się.. Szkoda bo domyślam się jak się już męczysz.. Sama w 35 tc jestem a mi ciężko już..
Mamusie.. Trzymajcie się kochane zdrowo i nie dajcie się żadnemu dziadostwu..
Taki humor na wieczór..
Siedzi Tosiu z mężem.. Wchodzi lekarz na obchod.. Pyta co i jak no to mówię.. Aha. Przy wyjściu pytam czy skoro dostaję fenoterol to czy mam brać dalej Filomag.. A on na mnie.. A ja nie wiem co to jest... O lol.. Fajny lekarz..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi Tosiu duży i mądry facet więc rozumie że mamusia musi zostać w szpitalu
trzymajcie się:*
Ja się melduję po wizycie.. Szyjka z 4 cm zrobiła się na 2,5... Dostałam magnez, nospe, leżeć,wypoczywać i obserwować brzuch.. Dziś już mówił że może mi dac skierowanie do szpitala ale najpierw spróbujemy lekami doustnie.. Jak sie do przyszlej srody nie poprawi to juz będzie musiał wsadzić mnie do szpitala na leki dozylnie.. Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
bita_smietana wrote:nie nadrobilam jeszcze nic....dopiero usiadlam do internetu....mam zdrowego SYNKA w brzusiu
na 1000000000% (test z krwi
)
bita_smietana, Evelin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Evelin wrote:I co tam u Ciebie W tych sprawach ?
Jak wg sie czujesz ? :*07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
sandrula wrote:Waldi Tosiu duży i mądry facet więc rozumie że mamusia musi zostać w szpitalu
Ja się melduję po wizycie.. Szyjka z 4 cm zrobiła się na 2,5... Dostałam magnez, nospe, leżeć,wypoczywać i obserwować brzuch.. Dziś już mówił że może mi dac skierowanie do szpitala ale najpierw spróbujemy lekami doustnie.. Jak sie do przyszlej srody nie poprawi to juz będzie musiał wsadzić mnie do szpitala na leki dozylnie.. Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby..3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej, hej
Waldi Dziwna sprawa z tym krwawieniem, ale dobrze że pojechalas i Cię zostawili w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło i, żeby Leos posiedzial jeszcze ze 2 tygodnie w środku
Anula wszystkiego dobrego z okazji ślubu
worldbyme Mam nadzieję, ze te taśmy do fałszywy alarm i wszystko dobrze się skończy.
Duska czekamy na Twojego potomkaAle coś mu się chyba nie spieszy
I zapomniałam co miałam więcej napisać.
U mnie wszystko Ok. W przyszłym tygodniu postaram się umówić na ostatnie USG prenatalne. Dzisiaj kurier przyniósł materacyk do lozeczka. Jest super. Lateks - pianka, ale widać, ze porządny i długo posłuży. Jakby któraś chciała namiary to mogę się podzielić07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
sandrula wrote:Waldi Tosiu duży i mądry facet więc rozumie że mamusia musi zostać w szpitalu
Ja się melduję po wizycie.. Szyjka z 4 cm zrobiła się na 2,5... Dostałam magnez, nospe, leżeć,wypoczywać i obserwować brzuch.. Dziś już mówił że może mi dac skierowanie do szpitala ale najpierw spróbujemy lekami doustnie.. Jak sie do przyszlej srody nie poprawi to juz będzie musiał wsadzić mnie do szpitala na leki dozylnie.. Mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby..
Sandrula kochanie, nie znam sie totalnie, 2,5cm to normalna dlugosc na ten tydzien ciazy? nie znam sie wogolemoge tylko trzymac kciuki za Ciebie i Blazejka! bedzie dobrze
lez, lez, lez i dasz rade!!!!!