Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin ja mam to samo z zebem... siódemka do wyrwania ale trzeba zrobić zdjęcie.. więc wymieniam tylko lekarstwo i czekam do porodu
Dzięki dziewczyny za dobre słowo:*
Śmietanko no z tego co wiem, to jak szyjka miała 4 cm to gin mówił, że jest idealnie no a dziś już nie był z niej zadowolony... samo to, że w 30 tyg się skróciła już jest nie dobre... no ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że leki pomogą:*
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
bita_smietana wrote:worldbyme - bedzei dobrze wszystko, zobaczysz!!
Evelin lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
sandrula wrote:Evelin ja mam to samo z zebem... siódemka do wyrwania ale trzeba zrobić zdjęcie.. więc wymieniam tylko lekarstwo i czekam do porodu
Dzięki dziewczyny za dobre słowo:*
Śmietanko no z tego co wiem, to jak szyjka miała 4 cm to gin mówił, że jest idealnie no a dziś już nie był z niej zadowolony... samo to, że w 30 tyg się skróciła już jest nie dobre... no ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że leki pomogą:*
Zrobie to samo.
Ona powiedziala mi, ze może wyrwac ale mam napisac oswiadczenie że wyrazam zgode i wrazie jakich kolwiek powiklan nie jest za to odpowiedzialna..
Nie bede ryzykowac. -
evelin Ja mam wrażenie, ze teraz mam o wiele więcej sluzu niż wcześniej
Ale chyba wolę tak niż @
swoją drogą już zapomniałam jak to jest mieć okres. Pewnie po porodzie szybko mi się przypomni :
Smietana imię wybrane? Kiedy zaczynasz szał zakupowy?
worldbyme lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
bita_smietana wrote:Evelin to ty bez wkladek? kurde ja nie wyobrazam sobie bez wkladki! i zmieniam w ciagu dnia tez!
kobieta w ciazy jak slimak
maz odnajdzie cie po sladach
Ja ogolnie nie uzywam wkladek bo mnie zaraz swedzi, chyba uczuleniepozatym od początku ciąży nie mialam sluzu, teraz bialy jak mleko i naprawde duzo..
-
bita_smietana wrote:Evelin a bardzo boli? Nie wyrywaj..postaraj sie wytrzymac - zrobilabym tak samo - no chyba, ze to mega bol i zab gnije
Anula ty nie mialas wyrywanego?
Nie nie boli juz, zreszta przepisali mi Efferalgan, zawiera on paracetamol, bez codeiny bezpieczny w ciąży, nawet na bol glowy pomagamożna do trzech tabletek dziennie jeśli jest potrzeba, to takie tabletki musujace.. Ale naszczescie zadko ich potrzebuje
-
Nats wrote:evelin Ja mam wrażenie, ze teraz mam o wiele więcej sluzu niż wcześniej
Ale chyba wolę tak niż @
swoją drogą już zapomniałam jak to jest mieć okres. Pewnie po porodzie szybko mi się przypomni :
Smietana imię wybrane? Kiedy zaczynasz szał zakupowy?
Mam takie samo wrazenie, ale od dzisWcześniej nie bylo tego duzo
No po porodzie bedzie dlugo dlugo nam lecialonawet sb tego nie wyobrazam
Podbijam pytanie co do imienia i zakupow -
sandrula wrote:Evelin ciężko nawet znaleźć kogoś kto by się podjął wyrwania u ciężarnej..
Smietanko
Co do wkładek to ja od poczatku bez tego ani rusz
Dzidzia wazniejsza, ale po porodzie ojj bede odwiedzac czesto dentyste, mam nauczke, a kurde mialam isc w wakacje jeszcze przed zajsciem może by sie nie ukruszyl -
Same chłopaki tutaj:) to naprawdę może u mmie bedzie dziewczynka bo tu takie męskie towarzystwo:D U Nats dziewczynka tak:)?
Evelin lubi tę wiadomość
Evelin wrote:Mam takie samo wrazenie, ale od dzis
Wcześniej nie bylo tego duzo
No po porodzie bedzie dlugo dlugo nam lecialonawet sb tego nie wyobrazam
Podbijam pytanie co do imienia i zakupow
Mnie trochę przeraża kupowanie tych wielkich podpasek i w ogole
Gacie jednorazowe i z siateczki już mam. Będzie wesoło
Aha i jakieś podkłady poporodowe też kupiłam, ale jeszcze nie wiem jak ich się używa3500 g 54 cm -
19Biedroneczka91 wrote:Same chłopaki tutaj:) to naprawdę może u mmie bedzie dziewczynka bo tu takie męskie towarzystwo:D U Nats dziewczynka tak:)?
A jak Ty się czujesz kochana?
Kiedy na prenatalne się wybierasz? Mi właśnie na prenatalnych lekarz już płeć zasugerował no i się sprawdziło. To był 12 tydzienEvelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Mi jutro lekarz powie kiedy prenatalne, ma mi dac znac kiedy moge przyjechac:):)czuje sie dobrze. Spokojniejsza jestem od wczoraj a to duzo daje:) mam chrzesnice Zuzię
przekochana łobuziara:) śmiejemy się zawsze, że Zuzia to nie imię, to cecha charakteru:)
:)mi co do plci naprawdę wszystko jedno. Tylko niech bedzie dobrze:*
Nats, Evelin lubią tę wiadomość
Biedroneczka Ja mam nadzieję, ze nasza Zuza będzie grzeczna :
Mi też było obojętnie co do płci, ale jakoś od początku czułam, ze będzie dziewczynkaA Ty masz jakieś przeczucia?
Będzie dobrze kochana! Trzymam bardzo kciuki za Ciebie i Twoja fasolkę.Evelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Ja różnie:) chwilami czuje ze chlopczyk a chwilami mam przeczucie ze to kobitka:):)no ale zobaczymy. Dziekuje Ci:*:*
Evelin lubi tę wiadomość