Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikola Gratuluję
nudnej ciazy życzę
cherry nie stresuj dziecia. Musi być dobrze kochana. Zobacz ile ciotek kibicuje Twojemu dziedzicowi albo dziedziczce
Duska Ty to się masz kochana. Mam nadzieję, ze jutro coś się wyjasni.
worldbyme szybko Ci ten gin ta krzywa zlecił. Ja dopiero po 24 tc robiłam
Na przeziębienie polecam jeszcze plukanki i parówki z szałwii i na ból gardła plukanie woda z solą.
Evelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cześć dziewczyny. Przeziebionym wspolczuje i polecam mleko z czosnkiem i miodem, a na gardlo tantum verde w takim do psikania:) Dusia uparty ten Twój Maluszek:* no ale cóż, u mamy najlepiej:*
Mnie wieczorem tak bolal żołądek, ze mialam problem zeby sie wykąpać. Na szczęście dzis jest juz lepiej:* wstretna jelitowka...
Milego wtorku Wam życzę:*Evelin lubi tę wiadomość
Nats wrote:Nikola Gratuluję
nudnej ciazy życzę
cherry nie stresuj dziecia. Musi być dobrze kochana. Zobacz ile ciotek kibicuje Twojemu dziedzicowi albo dziedziczce
Duska Ty to się masz kochana. Mam nadzieję, ze jutro coś się wyjasni.
worldbyme szybko Ci ten gin ta krzywa zlecił. Ja dopiero po 24 tc robiłam
Na przeziębienie polecam jeszcze plukanki i parówki z szałwii i na ból gardła plukanie woda z solą.Poza tym z usg wychodzi ze dzidzia starsza jest 20 tydzień
Evelin lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:W sumie mi na rękę bo mój narazie w pl
Poza tym z usg wychodzi ze dzidzia starsza jest 20 tydzień
Daj znać jak wyniki krzywej
Dziewczyny waga mi się w domu naprawila i z ciekawości stanelamod ostatniego miesiąca przybralam tylko 1,5 kg także nie jest źle
Może tym razem gin mnie nie opieprzy, ze za szybko tyje
bita_smietana lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
W sumie robiłam dziś tokso x2 morfologia, mocz, glukoza już mam dosyć tych badań07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
Nats wrote:Kochana termin z usg jest wiarygodny tylko do 12 tc, później już mogą być rozbieżności, bo każde dziecko inaczej rośnie. A to, ze jest większe/mniejsze nie znaczy, ze jest starsze czy młodsze
Dziewczyny waga mi się w domu naprawila i z ciekawości stanelamod ostatniego miesiąca przybralam tylko 1,5 kg także nie jest źle
Może tym razem gin mnie nie opieprzy, ze za szybko tyje07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Nats wrote:Kochana termin z usg jest wiarygodny tylko do 12 tc, później już mogą być rozbieżności, bo każde dziecko inaczej rośnie. A to, ze jest większe/mniejsze nie znaczy, ze jest starsze czy młodsze
Może tym razem gin mnie nie opieprzy, ze za szybko tyje
zazdroja wysiadam od dzisiaj przystanek wczesniej i ide na piechte, zeby zszokowac lekarza moimi jedrnymi posladkami za 3 tygodnie ha!
-
Natsik a od kiedy mala wpatruje sie w Twoje lozysko? czaje sie na platne 3d usg, takie co robia fajne zdjecia i nie patrza na zegarek
ale jak mi sie dziedzic w lozysko wtuli to co ja zrobie
zdjecie pupy 3d yeah za milion dolarow
ines. lubi tę wiadomość
-
Ewa bo z lekrzami to tak jest haha
Mi pomogło na początku mleko z miodem i masłem, ciepłe
prenalen teraz mam syrop bo mnie coś brało i tabletki na gardło prenalen i też ok
Co do skoku to już miałyśmy ten pierwszy skokchyba że on się jeszcze ciągnie, ale już było dobrze a tu wczoraj taki cyrk.. ale jest pozytyw tej sytuacji.. mała się do mnie uśmiechnęła
A jak odpowiedziałam uśmiechem to ona jeszcze bardziej
dzisiaj rano też się uśmiechałyśmy do siebie.. piękne
trochę taki śmiech przez łzy...
Dusia ale masz uparciucha w brzuchuA teściowa... szkoda słów...
eveli_na no no, dbaj tam o siebie!!mam nadzieje ze juz wszystko dobrze :*
u Was też tak zimno??ja właśnie palę w piecu bo myślałam że zamarznę, a pół nocy się paliło i było gorąco!
Kochane loguję się na konto w banku i zaraz zdam relację -
ewa231 wrote:Hej dziewczyny pomocy... Przeziębienie mnie dopadło... Gardło boli jak diabli i katar męczy strasznie. Co bierzecie na takie objawy? Jest coś co wam pomaga w ciąży na takie objawy?
Hej :*
Mi pomoglo cieple mleko z miodem :*
Dużo herbaty z cytryna. Odpoczynek, sen.. :* To zalezy od organizmu jak na kogo, co dziala, na mnie miodzikżycze zdrowia ! :*
-
Hej dziewczynki przyszlam do was na chwilę. Żegnam się z wami. @ przylazla i nie mam już siły na dalszą walkę. Do tego kilka rzeczy się pojebalo po drodze. Ujnia na całego krotko mówiąc.
Kochane życzę wam zdrowych ciąż i łatwych porodów.
Sylwia co do prezentu dla Waldi zdecydujecie same . Na pewno wybierzecie dobrze :*:*:*
Lof ju brzuchatkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sylwia91 wrote:Nikola, nie może Ci nie przedłużyć umowy i na pewno jest tego świadoma. Co do zwolnienia to do końca takie 100% to to nie jest bo ZUS zabiera jakiś mały % na jakąś składkę, nie pamiętam już ale mi to tłumaczyla babka w ZUSie...
A po urodzeniu to właśnie kosiniakowe tysiąc zł. Ja mam.
Dziewczyny ja już w nocy się załamałam... Ryczałam razem z małą, a wręcz Wyłam. Wstała na jedzenie o 23 i nie mogłam jej zs nic uśpić. Zasnela o 3 dopiero, po wielkich krzykach i placzach z cycem w buzi w moim łóżku... Szarpala się raz chciała jeść potem wypluwala cyca i płakała za chwilę że nie ma i tak w kółkojuż nie wiedziałam co jej jest
pierwszy raz naprawdę miałam dość, aż mam wyrzuty sumienia...
Sylwus badz dzielna.. az mi Ciebie szkoda, gdy to czytam.. niestety taki los matek przez pierwsze miesiace.. kiedys to minie i wkoncu normalnie sie wyspisz.. staraj sie odpoczywac w dzień, gdy mała spi.. może to Ci trodzke pomoze.. Trzymam kcikuki ! :* i nie obwiniaj się bo to normalne, mnie to czeka za pare mc -
Kim87 wrote:Hej dziewczynki przyszlam do was na chwilę. Żegnam się z wami. @ przylazla i nie mam już siły na dalszą walkę. Do tego kilka rzeczy się pojebalo po drodze. Ujnia na całego krotko mówiąc.
Sylwia co do prezentu dla Waldi zdecydujecie same . Na pewno wybierzecie dobrze :*:*:*
Lof ju brzuchatkiwiesz gdzie nas znalezc Skarbie
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Hej dziewczynki przyszlam do was na chwilę. Żegnam się z wami. @ przylazla i nie mam już siły na dalszą walkę. Do tego kilka rzeczy się pojebalo po drodze. Ujnia na całego krotko mówiąc.
Lof ju brzuchatki
3maj sie kochanie..
Ja tak liczylam, że ten czas do tego 3 grudnia bedzie Twoj
Odezwij sie jak odpoczniesz
PowodzeniaKim87 lubi tę wiadomość