Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim ja przy pierwszej becie miałam progesteron 10,21. Zapytałam lekarza czy nie za niski to powiedział, ze na początku ciazy ciężko to ocenić i jak nic się nie dzieje to żeby nic z tym nie robić.
Zaufalam i dla spokoju nie bede już tego Progesteronu badac.
Faktycznie jest tak jak almitta mówi,ze poziom proga zmienia się dobowo.
Trzymaj się tam kochana i będzie wszystko dobrze
A jak się czujecie dziewczyny?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Kim ja przy pierwszej becie miałam progesteron 10,21. Zapytałam lekarza czy nie za niski to powiedział, ze na początku ciazy ciężko to ocenić i jak nic się nie dzieje to żeby nic z tym nie robić.
Zaufalam i dla spokoju nie bede już tego Progesteronu badac.
Faktycznie jest tak jak almitta mówi,ze poziom proga zmienia się dobowo.
Trzymaj się tam kochana i będzie wszystko dobrze
A jak się czujecie dziewczyny?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nats wrote:Hej ho
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:19
Nats lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?
Cześć wszystkim, podglądam na bieżąco
Ja byłam z mężem, co prawda przy samym badaniu nie był, grzecznie siedział przy biurku, ale pan dr włączył mu dźwięk bijącego serduszka żeby usłyszał. Niesamowite doświadczenie dla mnie i dla niegoTeż się zastanawiałam, czy brać go ze sobą i teraz wiem, że popełniłabym błąd gdybym poszła sama
Nats lubi tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
a ja pytałam mojej ginki czy na przyszły raz moge przyjsć z mężem, to mi powiedziała że lepiej będzie na jeszcze nastepny raz-po 12 tyg-bo wtedy bedziemy dokładnie mierzyć itp.....
ja zreszta nie wiem czy mój bedzie miał czas-kiedys tam sie pewnie wybierze-ale zazwyczaj odbiera mnie juz po bo akurat z pracy wraca kiedy ja jestem u gina...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:25
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?ja należę do ciężarnych tzw "nierozczulających się" i mi mąż jest wcale niepotrzebny na usg
chociaz może go zabiorę jak już będzie coś widać żeby sobie popatrzył. Ja mam bardziej taki praktyczny stosunek do ciąży ale nie chwalę się tu tym żeby nie byc odebraną jako bezczelna, tym bardziej że Wy wszystkie tu bardzo przeżywacie ciąże po długich staraniach. I bardzo to dobrze o Was świadczy, to ze mną chyba coś nie tak haha
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
WaldhauzerM wrote:Bry..
Szuflada czemu mówisz że posuwaczek się spóźnia??no nie trafisz no
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?WaldhauzerM, Nats lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szuflada wrote:hm hm jak byłam u gina we wtorek dwa tyodnie temu to twierdził że to już ósmy tydzien i jeden dzień, posuwaczek jeszcze przez dwa dni pokazywał mi siódmy tydzień. z aplikacji telefonowej (wpisuje się tam datę porodu) z kolei wskoczył mi dziś jedenasty tydzień
no nie trafisz no
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat