Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim ja przy pierwszej becie miałam progesteron 10,21. Zapytałam lekarza czy nie za niski to powiedział, ze na początku ciazy ciężko to ocenić i jak nic się nie dzieje to żeby nic z tym nie robić.
Zaufalam i dla spokoju nie bede już tego Progesteronu badac.
Faktycznie jest tak jak almitta mówi,ze poziom proga zmienia się dobowo.
Trzymaj się tam kochana i będzie wszystko dobrze
A jak się czujecie dziewczyny?3500 g 54 cm -
Nats wrote:Kim ja przy pierwszej becie miałam progesteron 10,21. Zapytałam lekarza czy nie za niski to powiedział, ze na początku ciazy ciężko to ocenić i jak nic się nie dzieje to żeby nic z tym nie robić.
Zaufalam i dla spokoju nie bede już tego Progesteronu badac.
Faktycznie jest tak jak almitta mówi,ze poziom proga zmienia się dobowo.
Trzymaj się tam kochana i będzie wszystko dobrze
A jak się czujecie dziewczyny?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nats wrote:Hej ho
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:19
Nats lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?
Cześć wszystkim, podglądam na bieżąco
Ja byłam z mężem, co prawda przy samym badaniu nie był, grzecznie siedział przy biurku, ale pan dr włączył mu dźwięk bijącego serduszka żeby usłyszał. Niesamowite doświadczenie dla mnie i dla niego Też się zastanawiałam, czy brać go ze sobą i teraz wiem, że popełniłabym błąd gdybym poszła sama
Nats lubi tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
a ja pytałam mojej ginki czy na przyszły raz moge przyjsć z mężem, to mi powiedziała że lepiej będzie na jeszcze nastepny raz-po 12 tyg-bo wtedy bedziemy dokładnie mierzyć itp.....
ja zreszta nie wiem czy mój bedzie miał czas-kiedys tam sie pewnie wybierze-ale zazwyczaj odbiera mnie juz po bo akurat z pracy wraca kiedy ja jestem u gina...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 10:25
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
WaldhauzerM wrote:Bry..
Szuflada czemu mówisz że posuwaczek się spóźnia??Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Dziewczyny jak myślicie pierwsze USG z partnwrem to dobry pomysl?WaldhauzerM, Nats lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szuflada wrote:hm hm jak byłam u gina we wtorek dwa tyodnie temu to twierdził że to już ósmy tydzien i jeden dzień, posuwaczek jeszcze przez dwa dni pokazywał mi siódmy tydzień. z aplikacji telefonowej (wpisuje się tam datę porodu) z kolei wskoczył mi dziś jedenasty tydzień no nie trafisz noMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat