Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
ines - mi sie przestalo chciec pracowac juz dawno
ale niestety nie ma zmiluj sie, na szczescie praca lajtowa ale i tak jestem zajebiscie malo wydajna
Allmita - dzis piatek trzynastego, moze Lucek zrobi jednak psikusapowodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 13:28
Allmita, Evelin lubią tę wiadomość
-
Hej babeczki! Ale się rozpisałyście, połowę chyba pozapominałam. .
Sylwus niestety nie doradze gdyż w ogóle nie mam pojęcia na temat noworodków. .ale wierzę w to,że Basia w końcu weźmie się w garść i zacznie ćwiczyć podnoszenie główki:) trzymam za Was kciuki i ślę buziaki! !;*
Waldi szczepiliscie Leosia tą 5 w jednym czy tradycyjnie? Bo ja to już zupełnie nie wiem kogo słuchać i co robić. .
Oczywiście buziaki dla chłopaków! ;*
P.s. śniadania w macu zazdroszczęu nas najbliżej jakieś 30 km do maca. .
Wiśnia gratuluję, cudowne bobo! ;* teraz już tylko pozostaje cieszyć się ciąża kochana:*
Ines ty lepiej nie zaprzataj sobie głowy jeszcze porodem:D ciesz się ciąża i przygotowaniami, na martwienie się cc czy sn będzie jeszcze czas:D
Co do wyprawki też zwlekalam. .w końcu jak przyszło mi leżeć bo ciąża zagrożona była przedwczesnym porodem oprzytomnialam i był szał zakupów na allegro:D
Klaudys jak samopoczucie? ;*
Almita no kurcze liczyłam na wczorajszy dzień że urodzisz a tu tylko takie strachy. . :p ale coś się zaczyna dziać! Trzymam za Was kciuki! ;*
Czarnulko trzymam za Ciebie kciuki i wierzę w to,ze w końcu się uda!;*
Do reszty dziewczynek ślę buziaki! ;*
U nas też na razie cisza. .energii mam jak by więcej, chce mi się sprzątać, chyba włącza się syndrom wicia gniazda:Dczarnulka24, Allmita, Sylwia91, ines., Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Czarnulka trzymam kciuki za wyniki! Mam nadzieję, ze beda dla Was pomyślne.
Allmita akcja zaczyna się rozkrecacCoś czuję, ze do konca tygodnia się rozpakujesz. Czekamy na dokladna relacje z porodowki.
Lilith Gratuluje kolejnego skonczonego tygodnia. Już prawie połowa za Tobą
Sylwia może zapytaj o to leżenie na brzuszku pediatre przy okazji. Nam położona na szkole rodzenia mówiła, żeby od początku kłaść maluchy na brzuszku. Podobno dzieci to lubią i jelita wtedy lepiej pracują.
Sandrula takie sprzątanie i przypływ energii to może być zwiastun porodu
Może cos tam się zaczyna dziać.
Biedroneczka na co idziecie do kina? My ostatnio byliśmy na "ukrytym pięknie" z willem smithem. Całkiem spoko film tylko już ciężko było mi trochę wysiedziec w 1 pozycji przez 1,5 godziny
czarnulka24, Allmita, Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Idziemy chyba na Singa, to jedyne, na co oboje wyrazilismy chęć. Chcialam iść na po prostu przyjazn, ale mąż kręcił nosem, a ze ostatnio jestem straszna maruda, to tym razem ustapie;)
Evelin lubi tę wiadomość
dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie napiszę jak już dostanę wyniki z kariotypów
ściskam was mocio ;* trzymajcie się niech bobaski te urodzone jak i te w brzuszku zdrowo rosły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 15:47
Allmita, Duśka;), Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Flamingu Twoje interpretacje rzucają na łopatki he he he.. Od razu życie staje się lepsiejsze..
Czarnula tak bardzo trzymam kciuki żeby i Tobie się udało..
Sylwia kochana a wiesz dlaczego dzieci nie chcą na brzuszku?? Bo rodzice źle układają i dziecko na główce opiera ciężar i jest płacz. Wczoraj neurolog bardzo fajna babka pokazała mi jak to robić żeby ciężar opierał się na klatce.. Otóż.. Musisz rączki ułożyć zgięte ale nie po bokach tylko pod klatką piersiową i trzymać i nawet ja wczoraj widziałam jak Leoś ładnie główkę trzyma.. Trzeba próbować..
A Leoś dalej jakiś dziwny.. Ale najważniejsze że nie płacze..Evelin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ines. wrote:Worldbyme a cc masz ze wskazań czy z wyboru?
ja się boję każdej wersji i cc i sn07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Waldi tak właśnie robimy. Kładę jej rączki pod klatkę piersiową ale ona zaraz je wyciąga i macha w złości... raczej nic ją nie boli bo czasem jak spala ją kladlam żeby gazy odeszły i spala spokojnie.
No nic, mam nadzieję że swoim uporem w końcu ją przekonam.. -
Ja juz w domku chcieli mnie zostawić ale powiedziałam czy aby napewno jest sens jak mi się nic nie dzieje...powiedział ze zrobimy badanie ginekologiczne i zobaczy.
Badanie zrobił i powiedział ze szyjka jest znów skrócona a do tego miękka a jak przyszłam była twarda ale na szczęście zamknięta. Mam brać nospe 2 razy dziennie i magnez 3 razy i dużo leżeć min.zeby wytrzymać ten tydzień a potem mam odstawić i czekać aż się rozkręci wszystko
Także czekamy do 21.01sandrula, Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
-
Hejj, nie odzywalam sie bo mialam cos z logowaniem
tak to jest jak,zapomni sie hasla, badz maila
Tlumaczylam sie na FB
Co u Was mamusie ?
Kolejne zaraz beda trzymac swoje kruszynki w ramionach, jak sie cieszeleci ten czas
U Nas bez zmian.
Remonty, wyprawkowanie sie ..
Rosniemy, mamy sie dobrze i odliczamy od tygodnia do tygodnia
Caluje Wszystkie!
Nats lubi tę wiadomość
-
Hej hej
My dziś uskutecznialiśmy kolejną wariację ciastkową a mianowicie sernik bez sera z kaszy jaglanej i tofu i .... wiecie, że to jest dobre?
Pozatem dostałam zielone światło od lekarza więc postanowilam wrócić do treningów ale niestety stwierdzam całkowity pociążowy brak kondycji ;P No cóż mama twierdzi, że jakiś tydzień i przestane tak zdychać po 30 min cardioNa razie niestety jest to dla mnie pogrom
Olek wczoraj odstawiał nam cały dzień teatr, ale za to jak usnął o 23 tak spał do 9 tylko z przerwami na mniamsiu i pampersa więc udało sie rodzicom odespać
Dziewczyny na wylocie nic się dalej nie rusza ??? ;*
Evelin ;*:*Nats, Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
no właśnie, Allmita jak tam? czyżby już, że dziś się nie odzywasz?
Evelin lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Evelin
jak u Was?
Jej baby, jeszcze chwila i będzie na grupie więcej rozpakowanych niż zapakowanych
Duśka;), Evelin, bita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Evelin nooo dopiero co się chwaliłaś testem a tu już 31 tydzień!
Nats bynajmniej coś się zaczyna u Ciebie dziać
Też obstawiam że Almita już po albo w trakcie:D
Dusia jak człowiek musi to wszystko posmakuje:p buziole dla Oliego! ;*Evelin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:No coś się kurcze te babeczki z of ociagaja!
Pracujemy nad tym dziewczyki:) już niedługo będzie tu tłoczno; )Duśka;), sandrula, Nats, KlaudyŚ, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne