Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
ines. wrote:Evelin
jak u Was?
Jej baby, jeszcze chwila i będzie na grupie więcej rozpakowanych niż zapakowanych
Dzieki kochana, że pytasz
U nas dobrzeApetyt powrocil, nudnosci znikly
Waga chyba stoi
Moja waga, bo Kuba tam rosnie w oczach
)jest jedna rzecz, która sie martwie.. nie mam wg ochoty na seks.. nic, zero.. jakos nie potrafie gdy czuje w sobie ruszajacego sie maluszka..
Mojemu tlumacze że trzeba w zabezpieczeniu bo sperma powoduje skurcze i żeby pomyslal o dzidzi, bo chyba nie chce wczesnego porodu..
Nawet 15min temu miala miejsce taka sytuacja..smutno mi że nie mam ochoty. A niby w ciąży jest inaczej..
A pytanie mam.
Od kiedy prac i prasowac ciuszki
Pewnie za wcześnie ?
Mebelki zamowilismy, w tygodniu zostana skrecone, takto wszystkie ubranka mam w szufladzie pod lozeczkiem ale juz sie nie mieszcza
Nooo to sie rozpisalam :*
-
sandrula wrote:Evelin nooo dopiero co się chwaliłaś testem a tu już 31 tydzień!
Nats bynajmniej coś się zaczyna u Ciebie dziać
Też obstawiam że Almita już po albo w trakcie:D
Dusia jak człowiek musi to wszystko posmakuje:p buziole dla Oliego! ;*
No czas leci , z każdym dniem coraz blizej do szczescia.. I to dla każdej z Nas -
emidomi wrote:Pracujemy nad tym dziewczyki:) już niedługo będzie tu tłoczno; )
Zapraszamy
I sloneczko Ty moje przekaz prosze dziewczyna calusy ode mnie :* :* I podziekowanie za pamiec :*
W wolnej chwili odpisze Belly..bo chyba o mnie pytala :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 09:00
emidomi lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Dzieki kochana, że pytasz
Waga chyba stoi
)jest jedna rzecz, która sie martwie.. nie mam wg ochoty na seks.. nic, zero.. jakos nie potrafie gdy czuje w sobie ruszajacego sie maluszka..
Mojemu tlumacze że trzeba w zabezpieczeniu bo sperma powoduje skurcze i żeby pomyslal o dzidzi, bo chyba nie chce wczesnego porodu..
Nawet 15min temu miala miejsce taka sytuacja..smutno mi że nie mam ochoty. A niby w ciąży jest inaczej..
A pytanie mam.
Pewnie za wcześnie ?
Mebelki zamowilismy, w tygodniu zostana skrecone, takto wszystkie ubranka mam w szufladzie pod lozeczkiem ale juz sie nie mieszcza
mi w sumie zostało jeszcze jedno pranie, ale czekam jeszcze na przesyłkę z ochraniaczem i przescieradlem
Kochana ja nie wiem co Ci doradzic, bo ja w ciazy mam mega ochotę od poczatkuMoim zdaniem jest lepiej niż wcześniej i nie używamy gumek. Jak ciaza nie jest w żaden sposób zagrożona to chyba nie ma takiej potrzeby.
Pamietaj, ze po porodzie i tak bedzie przymusowa przerwa, bo połóg, a to Wasze ostanie chwilę, które możecie spędzić tylko we dwoje
Evelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
sandrula wrote:Evelin nooo dopiero co się chwaliłaś testem a tu już 31 tydzień!
Nats bynajmniej coś się zaczyna u Ciebie dziać
Też obstawiam że Almita już po albo w trakcie:D
Dusia jak człowiek musi to wszystko posmakuje:p buziole dla Oliego! ;*
Trochę sie martwię, ze Allmita się nie odzywa
Odejście czopa może zwiastowac porod nawet za kilka tygodni także jakoś nie biorę tego do siebieco ma być to będzie
Evelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Trochę sie martwię, ze Allmita się nie odzywa
Odejście czopa może zwiastowac porod nawet za kilka tygodni także jakoś nie biorę tego do siebieco ma być to będzie
Co do czopa to fakt,nie ma co się tym przejmować zbytnio:p
Myślę, że Lucek już na świecie i dlatego Almita się nie odzywa:D ja też od razu mówię,że na tel pakietu internetowego nie mam więc jak mnie braknie na dłużej to znaczy że rodze:DNats, Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sandrula no to dobrze, ze uprzedzasz
ja bym bez netu w telefonie nie dała rady w szpitalu. Nie wiem czy u nas w szpitalu nie ma też wi-fi. Także jak będę w stanie to postaram się na bieżąco informować
Pestka no to faktycznie tempo expresu mnie bez krwi także mam nadzieję, ze Mloda posiedzi jeszcze
3500 g 54 cm -
Evelin wrote:Dzieki kochana, że pytasz
Waga chyba stoi
A pytanie mam.
Pewnie za wcześnie ?
Evelin powiem Ci, że ja teraz też mam mniejszą ochotę, jeszcze niedawno chciało mi się seksu cały czas... teraz duuużo mniej ale na szczęście libido całkiem nie zanikło, choć jeśli tylko o mnie by chodziło to wystarczyłoby raz/dwa w miesiącu... niedobrze
i my też bez zabezpieczenia, w sumie jakoś głębiej nie zastanawiałam się nad tym bo my już lata bez zabezpieczenia...
witaj Pestkanareszcie jakaś nowa mamuśka
kiedy wizyta? jak dzidzi?
btw Allmita na bank na porodówce
aaaa co do prania, to rozumiem, że pierzecie i prasujecie wszystko? nowe rzeczy też? czego używacie do prania niemowlęcych rzeczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 12:54
Evelin lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:
witaj Pestkanareszcie jakaś nowa mamuśka
kiedy wizyta? jak dzidzi?
Witaj!
W czwartek pierwsza wizyta więc jak dzidzi to na razie nie wiemAle mamuśka ma się dobrze, tylko spać się ciągle chce i piersi bolą, mdłości i wymiotów brak
ines. lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Witaj!
W czwartek pierwsza wizyta więc jak dzidzi to na razie nie wiemAle mamuśka ma się dobrze, tylko spać się ciągle chce i piersi bolą, mdłości i wymiotów brak
miałam dokładnie takie objawymdłości może tydzień w 6tym tygodniu, wymiotowałąm dwa razy ale spaaaać to tak
no to trzymamy kciuki za wizytę
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Nats jak leżałam w szpitalu to też pakiet sciagalam ale teraz i tak większość czasu siedzę w domu to szkoda kasy na koncie:p
Zobaczymy jak będzie jak się mały urodzi jak mi da trochę czasu to ścigane pakiet i się odezwę
Co do prania to pralam i prasowalam wszystko, i kupne i używane, do prania mam proszek i mleczko z loveli:) w rossmanie i biedronce często są promocje na te proszki:)
Mój mąż się ostatnio śmiał, że mam mu też prać ciuchy w tym proszku bo ma taki ładny, delikatny zapach:Dines. lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Pestka No to trzymamy kciuki za wizytę! Pewnie w czwartek już usłyszysz serduszko
Ines Ja piore i prasuje wszystko, oprocz kocykow takich miękkich, bo tego się nie datez używam lovelle - ja mam płyn do prania i kapsułki.
Sandrula Ja mam na szczęście Internet w abonamencie. Co prawda tylko 5 czy 10 giga, ale jak na moje potrzeby wystarcza na luzie
sandrula lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Czesc:) co do prania ja mam plyn do prania i plukania z bobini:) uwielbiam jego zapach. Wypralam w nim swoja pidzame i jeszcze bardziej ja teraz lubie;)
te proszki, których używacie to są hipoalergiczne? bo ja jestem mega alergikiem, proszki tylko kilka rodzajów znoszę bez wysypki, niestety dziecko może takie rzeczy odziedziczyć więc wolę nie ryzykować... zresztą ja sama bym się pewnie zadrapała.Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
ines. wrote:te proszki, których używacie to są hipoalergiczne? bo ja jestem mega alergikiem, proszki tylko kilka rodzajów znoszę bez wysypki, niestety dziecko może takie rzeczy odziedziczyć więc wolę nie ryzykować... zresztą ja sama bym się pewnie zadrapała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 16:52