Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi sie dzien przed porodem saczyc zaczely i tak to troxhe wygladalo jakbym nieswiadomie posikiwala ... Jak nie IP to poszukaj w aptece paskow lakmusowych, sprawdzasz PH wydzieliny i jak jest niebieski to to sa wody :-*Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Worldbyme i jak sie mają sprawy?
Ja wczoraj pochwalilam Lucka ze ladnie spi w nocy i mam za swoje..dzis budził sie po 2 godz i na godzine przed prawie zaczynało sie stekanie, jeczenie, sapanie...meczyla go kupka...straszne sa te problemy brzuszkowe dzieci...mój dostaje juz esputicon i delicol ale nie widze żadnej poprawy...o dziwo najwiecej steka w nocy nad ranem....
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita a nóżki do brzuszka jakbyś przytrzymala tak kilka razy? Moze gazy go męczą, Basia mi wtedy lepiej pruta i od razu pogodniejsza
Worldbyme kup w aptece paski do sprawdzenia czy to wody płodowe. Bierzesz luteine dopochwowo? Czy mi sie przewidzialo?dobrze zrozumialam? Ja po luteinie tez myslalam ze wody mi się sacza. Poza tym w ciazy czesto jest duzo sluzu wodnistego i stad takie wrażenie. Sprawdź najlepiej tymi paskami albo wkladki takie też są -
Duśka;) wrote:Mi sie dzien przed porodem saczyc zaczely i tak to troxhe wygladalo jakbym nieswiadomie posikiwala ... Jak nie IP to poszukaj w aptece paskow lakmusowych, sprawdzasz PH wydzieliny i jak jest niebieski to to sa wody :-*
Oooo dobrze wiedzieć
World, trzymam kciuki żeby to nic poważnego! I daj znac co z TobaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 19:24
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Jestem w szpitalu skurcze były ale delikatne.
Dostałam chyba mega biegunki która leje się jak woda.
Co pójdę do łazienki to wypływa ze mnie
I jeszcze wymioty.
Chciałam wyjść ze szpitala bo o północy przyjechałam ale teraz już sama nie wiem ;(
Brzuch boli strasznie;( -
Klaudys jesi organizm sie oczyszcza (biegunka/wymioty) i masz skurcze to prawdopodobnie zaczyna sie akcje porodowa
trzymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko
powodzenia!
World i jak? Bylas na ip? Mam nadzieje ze to nie wody
Allmita u nas tez najwieksze stekanie nad ranem i duzo prutania. Ja to tlumacze sobie, ze jak spi to jednak niewiele rusza nozkami i tak te gazy zalegaja a jak sie zacznie krecic to rusza machina i musi sie odgazowac. I u nas z odbijaniem w nocy roznie bo czesto usypiia i juz go nie ruszam wiec tez cos z tym powietrzem musi sie stacAllmita lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Jestem w szpitalu skurcze były ale delikatne.
I jeszcze wymioty.
Chciałam wyjść ze szpitala bo o północy przyjechałam ale teraz już sama nie wiem ;(
Brzuch boli strasznie;(
Powodzenia Kochana !!! :*
3mam kciuki zeby juz bylo po wszystkim i zeby szybko poszlo , duży siły dla Was bo to Wam sie teraz przyda :* -
KlaudyŚ wrote:Jestem w szpitalu skurcze były ale delikatne.
I jeszcze wymioty.
Brzuch boli strasznie;(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
U nas akcja porodowa ucichla
Nadal czuje skurcze ale mniejsze kręgosłup boli. Mikołajka główka juz wyczuwalna.biegunka i wymioty przeszły.
Ale jedynie co mnie ucieszyło to, to ze mój mąż będzie ze mną przy porodzie rodzinnym, mówi ze jak nie da rady do końca być to wyjdzie a ja ze kochanie dla mnie to jest wystarczająco ze na początku będzie mnie wspierał -
Hmmmmm.... a może ta biegunka i wymioty nie byly u Ciebie powiązane z porodem Klaudys? Skurcze i głowka to jedno, ale jest teraz sezon wirusa żołądkowego - sama miałam taki jeden dzien gdzie myslalam ze znad muszli klozetowej sie nie podniosę, drugiego nieco lepiej bylo, a na trzeci juz ok. Wczesniej córka miała, potem Mąż. Też juz sadzilam na poczatku ze to oczyszczanie, ale przyznam szczerze, ze o ile biegunka przed porodem jeszcze mi pasuje do oczyszczania, o tyle wymioty to juz tak niekoniecznie.
W kazdym razie mam nadzieje, ze Mikołaj wkrotce zechce przyjsc na swiatMój Grześ pchał się w swoim czasie tak, że ginekolog twierdzil, ze do lutego nie dotrwamy w dwupaku, a teraz to za Chiny wyleźć nie chce, mimo ze tez czuc nisko główkę w badaniu, chodzę z jakimś tam rozwarciem, a ten zadowolony dalej w brzuszku
Wczoraj juz sie nawet z Mężem zastanawialiśmy nad tym, że może się nam dziecko stosuje do poleceń, bo kiedyś jak sie pchał powiedziałam ze nie ma wyłażenia dopóki szumiś nie kupiony
więc może trzeba teraz go kupić i się zacznie
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Klaudys odpoczywaj puki mozesz, jest szansa ze puszcza Cie do domu jak wszystko bedzie ok? ZawsE to lepiej czekac w domu.
World jak tam ??
Agus nic to musisz szumisia zakupic moze sie zmobilizuje
A u nas tak: dziewczyny maja ferie wiec i zajec wiecej nie bylo wyjscia jak wrzucic delikwenta na plecykurczaki jak ja to uwielbiam
Evelin, Aguś77, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Allmita a nóżki do brzuszka jakbyś przytrzymala tak kilka razy? Moze gazy go męczą, Basia mi wtedy lepiej pruta i od razu pogodniejsza
Worldbyme kup w aptece paski do sprawdzenia czy to wody płodowe. Bierzesz luteine dopochwowo? Czy mi sie przewidzialo?dobrze zrozumialam? Ja po luteinie tez myslalam ze wody mi się sacza. Poza tym w ciazy czesto jest duzo sluzu wodnistego i stad takie wrażenie. Sprawdź najlepiej tymi paskami albo wkladki takie też są
Robie tak Sylwia..naeet psre razy dziennie i plus masaz brzuszka...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png