Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moja Basia do dziś czasem nie wie czego chce i właśnie wieczory są najgorsze. U nas zbawienne bylo to ze mieszkamy z moimi rodzicami bo mama bardzo duzo mi pomaga przy Basi. Nawet chyba mąż tyle nie robi bo wiadomo facet. On raczej bardziej pomaga w sposob "przynieś, podaj, sprzątnij" co i tak jest bardzo pomocne bo robił mi śniadania, herbaty itd. Teraz Baska starsza to i nosi ją częściej i przebiera a kiedys sie bal
Moze maluchy mają akurat skok rozwojowy? To tez warto sprawdzić.
Tylko Was blagam nie wątpcie w to że macie za malo mleka :* mleka jest tyle ile dziecko chce a czasem się denerwuje bo chciałoby ssac a nie jeść i nerwy. U nas tak jest często że łapie cyca a za chwilę puszcza i ryk i wiem ze glodna nie jest. Na ogół zasypia wtedy na rekach
Jutro mam wychodnemama zostanie z Basią, K. W pracy a ja jade sie spotkać z Dobra koleżanką
oczywiście bede dzwonic co pol godziny do mamy jak tam Basia
Allmita lubi tę wiadomość
-
Hej:) melduję się po kolejnej wizycie. Mój Łobuz zaczął ekspresowo rosnąć
byl ciagle 6 dni do tylu, wzgledem terminu, a dzis wyszly poszczególne czesci ciala nawet 1,2 dni do przodu:) nie podobalo mu sie ze lekarz go meczy gdy on spi i tak fajnie machal nozkami:) i wazy juz 670g:)
LILITH.P, Bella_Bella, worldbyme, Evelin, Caro, Allmita, Kim87, Sylwia91, WaldhauzerM, Cherry_Blossom, ines. lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Hej:) melduję się po kolejnej wizycie. Mój Łobuz zaczął ekspresowo rosnąć
byl ciagle 6 dni do tylu, wzgledem terminu, a dzis wyszly poszczególne czesci ciala nawet 1,2 dni do przodu:) nie podobalo mu sie ze lekarz go meczy gdy on spi i tak fajnie machal nozkami:) i wazy juz 670g:)
będziemy mieć dużych chłopakówEvelin, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Mamuśki;) rosną te Wasze pociechy:))) piszecie tak rozczulajaco o Tych swoich Babelkach, ze zaraz zacznę plakac ze chce czerwiec. A ostatnio ciagle placze albo sie smieje, a za chwile wkurzam:))) maz ma 3 swiaty ze mna, ale ponoć dalej mnie kocha:D dzis mam wizyte, zobacze jak tam rosnie moj Okruszek. Pozdrawiam i caluje Was wszystkie, buziaki dla Maluszków urodzonych i piątki dla tych w brzuszkach:)
Hehehe
Takie uroki w tym stanie
Ale mielone pomogly ?19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Allmita wrote:Ja po porodzie mialam tak z 3 razy ze sie rozplakalam.....hormony mi buzowaly a maly nie pomagał...
w ciąży nie mialam takich problemów, ale ja wogole mialam raczej bezproblemową ciążę....
Dziewczyny wogole nikne w oczach..nie wiem ile waze bo wagi nie mama, ale oczy mam i taka szczupla to ja dawno nie bylam..nawet przed ciaza.wlasciwie to od razu po porodzie moglam wskoczyc w swohe stare dzinsy ze tak sie pochwale..
efekt diety cukrzycowej no i teraz karmienie piersia...
Witaj w klubie
Ja to sie boje że po ciąży jeszcze bardziej schudne... A chce byc taka jak teraz ,tylko bez brzuszkaa -
19Biedroneczka91 wrote:Hej:) melduję się po kolejnej wizycie. Mój Łobuz zaczął ekspresowo rosnąć
-
Evelin wrote:Hehehe
Takie uroki w tym stanie
Ale mielone pomogly ?Evelin lubi tę wiadomość
Ja z kolei po ciazy schudlam do 53kg a przed mialam 58kg
Przy moim 170 bylo calkiem niezle ale teraz jak zaczelam od miesiaca cwiczyc regularnie to przybyl kilogram ale takiego brzucha to przed ciaza nawet nie mialan
Co prawda pewnie pomaga mi w tym dieta dla mlodego
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
worldbyme wrote:Jaką pojemność miałyście tego octanisept?
u mnie w domu Octenisept to podstawado zadrapań, ranek, itp. Najpierw kupiliśmy mały pojemniczek, 50 ml - koszt 20 zł, a później 1 litr za 50 zł
i tylko dolewam, jak potrzeba
może stać 2-3 lata po otwarciu. Jak będziesz mieć CC, przyda się do pielęgnowania Twojej ranki
-
Biedronko super wieści
będzie silny zdrowy chlopak :*
Ja mam ten mniejszy i powiem że po nacięciu też psikalam sobie i bardzo znieczulal i pomagal w gojeniu! Nie tylko po ccpolecam z calego serducha.
Dusia podziwiam Cie... ja zawsze lubiłam ćwiczyć i biegać ale po calym dniu z Basią marze tylko o kąpieli i spaniu. Nie mam sily na cwiczenia chociaz nie powiem bo chcialabym się wybrac na fitness i basen z sauną... jak mała trochę podrosnie to wrócie o ile nie bede w kolejnej ciazyLILITH.P, Evelin lubią tę wiadomość
-
Ja Cc dlatego się zastanawiam czy nie wziąść od razu większej pojemności... U mnie dzieje się coś dziwnego nie wiem może to normalne... Najpierw myślałam że to przez ta infekcje lub luteine zaczęło wylatywac coś gęstego zoltawego no i wzięłam globulke bo myślałam że to jest powód. No ale już od tygodnia sączy się coś przezroczystego nie ma zapachu nie jest lepkie ... jak wysycha to nie ma śladu choćby woda07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Dodam że wkładka po 5 min mokra i nawet majtki oprócz tego
19Biedroneczka91 wrote:No ja mam duzo sluzu ale zostawia slady po wyschnięciu... Nie wiem co to moze byc07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
Kim87 wrote:Kochana a wody cie się nie sacza?07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015