Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś.. Brak słów.. Mój mąż by ich tam chyba rozniosł.. Ja z resztą też.. Że też tak się zachowują.. Cud że nic Wam się nie stało i jesteście zdrowi kochana.
Życzymy Wam wielu szczęśliwych chwil razem31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A my dzisiaj mamy 3 miesiące a inaczej licząc prawie 2 bo trzeba 5 tygodni odjąć..
Przy okazji świętujemy dziś imieniny Leosia które wypadają w poniedziałekAllmita, bita_smietana, Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Agus lubie ze względu tylko na notke dla mnie.
To co przeszlas to tragedia jakas... nawet nie bede komentować bo slow brak. Cale szczęście ze juz masz go w ramionach a co do karmienia piersią to my tez mialysmy ciezkie początki a teraz na samym cycusiu Basia takze uwierz ze sie da. Ja bylan o wlos od przejścia na mm na stale a jednak udało sie z piersiazycze duzo powodzenia i sil :*
No i kciuki za wyniki.. mam nadzieje ze to tylko infekcja od rany itd.. kochana dawaj znac w miarę mozliwosci jak u Ciebie :* -
A to mój kawaler
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 22:26
Bella_Bella, Sylwia91, Kim87, bita_smietana, Allmita, Duśka;), Evelin, misiaq, ines. lubią tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Klaudys wszystkiego dobrego!
World pieknie! Naprawde slicznie to wyglada
a ja zapraszam was na fejsa na strone z naszymi uszytkami. Wszystko mozna zamowic w plkocyki, poduszki, posciel kokony
konkurencyjne ceny i masa wzorow.
https://m.facebook.com/thetwoowls/:*
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Aga ja pierole. Co za kraj. Co za lekarze. Chyba z powołaniem się mineli. I to zdrowo. Trzeba było po tv dzwonić. Rabanu narobić. Dziewczyno przecież ty i dzieciak mogliście się tam przekręcić a oni mieli to głęboko w nosie. Kazdemu takiemu konowalowi powinni prawo do wykonywania zawodu odebrac. I niech w kamieniolomach zapierdziela. Skarge napiszcie.
Koniec końców dobrze ze jesteście już bezpieczni. Co do kp. Na siłę nie walcz jak masz mega awersje i dzieciak tez. Rób tak abyście wy byli szczęśliwi i mieli komfort psychiczny. Ściskam cie mocno i zdrówkaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KlaudyŚ wrote:Jestem na ginekologi coś zaczyna się dziać skurcze się piszą dostałam tabletkę.
Mam iść spać i zbierać siły bo rano może się zacząć
Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam się Kochane wiem mało mnie tu ale szczerze to nawet kalendarza ciąży mi się nie chce prowadzić
taki leniucha ze mnie
we wtorek godz 19 lecę na prenatalne. Stresik jest
Allmita, Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Agus te leukocyty to pewnie infekcja rany skoro mowiaz ze zaczelo sie paprac. Kciuki za Grzesia ! Niech rosnie okrusZek.
Waldziu Leos cudo ile juz wazycie ? Gabrys dobija do do 6kg wagi a ciuchy zakldamy na 3-6m
Klaudys powodzenia ! Niech Mikolaj wychodzi witac ciotki na forumie
Gabriel dzis konczy 2 miesiace takze hello robaki, maly lord Vader pozdrawi
(Oczywiscie ciuch zakupiony przez ojca)
WaldhauzerM, worldbyme, Allmita, Duśka;), Sylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Waldziu wage macie super
A jak ogolnie rozwojowo? Gabrys guga i usmiecha sie jak ma dobry humor, ogolnie jest dosc powazny. A kolki? Ponoc mijaja po 3cim miesiacu, lepiej troche ??
To wesoło macie
U nas jeśli chodzi o rozwój to jak siedzisz i mówisz do Leosia to śmieje się i guga.. Wczoraj śmiał się do firanki.. Krótko co prawda ale chwilę pogada i się pośmiejemy.. Po za tym zaczyna kombinować i się podciąga do góry jak złapię go za rączki to siada cwaniak..
Jeśli o kolki chodzi to chyba końcówka choć dalej w ciągu dnia bywa że krzyczy nie wiadomo z jakiego powodu.. Ma bardzo wzmożone napięcie mięśniowe i mam wrażenie że z każdym dniem jest gorzej bo jest bardzo nerwowy. Ale zapisałam go do fizjoterapeuty . Ale.. Wczoraj przestawiłam łóżeczko ze względu na imprezę i wyobraź sobie że Leoś sam zasnął w nim a dawno tam nie spał.. I prawie całą noc tam spał z przerwami na jedzenie.. Teraz sam w łóżku zasnął bez pomocy.. Nie wiem czy to chwilowe czy zaczyna zmierzać ku lepszemu..
W każdym razie byliśmy u pediatry prywatnie na kontroli i mamy jeszcze do piątku podawać Debridat i viburcol a w piątek sprawdzić morfologię no i żelazo bo będzie trzeba je włączyć z powodu anemii..
Pomijając fakt że czekamy na środę i te najważniejsze badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 12:18
Evelin lubi tę wiadomość
-
A moj juz sie usmiecha...
do lampy, do zyrandola, do nas..
, ale najchetniej do czarno bialych obrazków nad łóżkiem i przewijakiem...ulubione są pandy...
i na przewijaku tak jak Basia Sylwi uwielbia spędzać czas...
_klaudys k iukiSylwia91, Evelin lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita to super
Mój Boże.. Mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca ale już nie pamiętam takiego spokojnego dnia w wykonaniu Leosia.. Do południa spał potem obudził się zajął sobą trochę zjadł trochę z nami pogadał i teraz sam w łóżeczku zasnął.. Normalnie dziecko mi podmienili.. Żeby już mu tak zostało..
Sylwia.. Leoś dostał wczoraj ten sam kocyk co ma i uwielbia BasiaSylwia91, Evelin lubią tę wiadomość