Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie przeszły mnie mocniejsze skurcze. Wysłali mnie na badanie i lekarz stwierdził szyjka krótkkrótka bardzo Ale jest ... Asmag na skurcze a ja mówię że mi to nic nie daje bo brałam magnez ostatnie 2 miesiące i już mi na to nic nie powiedział. Na infekcje mam o 22 dostać monural bo już normalnie naryczalam na nich07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
eveli_na wrote:World a dostalas chociaz sterydy na plucka? Wymecza was okrutnie.07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
eveli_na wrote:World troche to nieodpowiedzialne z ich strony. Bo maluch moze urodzic sie przedwczesnie a oni nawet sterydow nie podali. Wspolczuje stresow. Naprawde.07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Dziewczyny Basia wczoraj przeszla samą siebie... ale po kolei... Wczoraj byla środa popielcowa i oczywiście gralam i pojechał też maz z małą do kosciola a pptem byliśmy zaproszeni do księdza bo przyjechala jego kuzynka którą bardzo lubimy i mieliśmy cos obejrzeć i takie tam. Na mszy mala byla super grzeczna! A nie spala! Poszliśmy na plebanię przebralam ją i pierwsze 1.5h byla w.mega super nastroju. Nagle rozejrzala się i wpadla w tak okropną histerie ze ja myslalam zeby ją od razu na ip zabrac. Zanosila sie niemiłosiernie. Aż jej tchu brakowało, zdarla gardlo no po prostu nie da się tego opisać... wyszliśmy w biegu ja bez kurtki, Baska też tylko owinięta w chuste i do auta i biegiem do domu. W aucie zasnela ale przez sen jeszcze chlipala cos nie mogla sie uspokoic. W domu sie obudzila przerazona rozejrzala się zrobila pogodną mine i poszla spac. Spala 12h!! Z przerwami na karmienie dosc czeste... myslicie ze az tak się wystraszyla nowego miejsca?
-
Hej, hej
Nie wiem czy mnie ktoś pamięta - czytam Was na bieżąco, ale dni tak szybko uciekają, ze na wszystko brakuje czasu i nie mam kiedy się odezwać
Waldi kciuki za Leosia! Mam nadzieję, ze lekarze znajdą przyczynę i okaże się, ze to nic groźnego.
Sandrul Ja też jem wszystkoco prawda nieraz mama albo teściowa patrzą na mnie trochę mało przyjaznym wzrokiem, ale Młodej nic nie jest. Strzela kupy 10 razy dziennie
world mnie też szpitale mega doluja. Nawet jak po porodzie lezalam to miałam dość. Ale naciskaj na te sterydy skoro szyjka krótka.
cherry u mnie też testy nie wykrywaly owulacji. Nawet gin stawierdzil, ze raczej u mnie owulacji w tym cyklu nie było. No i dzisiaj ten brak owulacji kończy miesiąc
GRATULUJE wszystkich udanych wizyt!
Evelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Powiedzieli mi że sterydow nie dostanę bo oni uważają że jak mnie wypisza i będę leżeć to będzie ok... Nie mam już siły idę do domu, a jutro chyba do innego szpitala podbije07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Sylwia no widzisz jak to jest... I trzy dni mogłam już je mieć.. Ja właśnie myślę, że się Basia nowego miejsca wystraszyła07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Worldbyme, nie daj się spławić. Jeśli chcą Cię wypisać do domu, to poproś o to by Ci dali podpisane oświadczenie, że są przekonani, że w domu nic Ci się nie stanie, że nie dojdzie do porodu przedwczesnego i że są świadomi tego czym może się skończyć brak sterydów, a mimo tego ich nie podają. Zazwyczaj owszem pierwszą rekacją jest foch, bo jak to pacjent czegoś chce, ale potem przemyślą sprawę i pewnie zostaniesz.
Sylwia, nie wiem czy to kwestia miejsca - moim zdaniem nie. Dzieci lubią oglądać nowe rzeczy.Może po prostu coś jej się przyśniło, czy coś... albo ktoś był za głośno, może jakiś zapach jej się nie spodobał. A może uznała, że się cała uwaga nie skupia na niej, więc trzeba ją jakoś przykuć. Dobrze, że w domku już się uspokoiła. -
Agus wygladalo to jakby sie bala bo nie mogla znalezc w otoczeniu nic znajomego... byla cisza, rozejrzala sie po pomieszczeniu i w krzyk
zapach na pewno też. Głośno nie bylo i uwaga na pewno byla skupiona na niej, wszyscy sie z nią bawili i jej sie podobalo na początku.. nie wiem co sie potem stalo jeszcze jej takiej nie wdzialam
-
Sylwia91 wrote:Agus wygladalo to jakby sie bala bo nie mogla znalezc w otoczeniu nic znajomego... byla cisza, rozejrzala sie po pomieszczeniu i w krzyk
zapach na pewno też. Głośno nie bylo i uwaga na pewno byla skupiona na niej, wszyscy sie z nią bawili i jej sie podobalo na początku.. nie wiem co sie potem stalo jeszcze jej takiej nie wdzialam
to moja teoria.
A na poważnie wystarczy ze coś jej się nie spodobało i to wystarczyło aby się zezloscilaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Sylwia91 wrote:Tak przerazliwie krzyczała jakby co najmniej miala cos zlamane...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
World.. Tragedia.. Jak masz być spokojna to zmień szpital. Stres pogorszy sprawę..
Sylwia.. Kurka u mnie taki krzyk to norma.. Moje uszy więdną ale co mam zrobić..
Mnie od kilku dni strasznie czyści i jelita mnie bolą. Buu..
Usg załatwione na poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 10:50
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia to rozwój emocjonalny, dzieciom w różnym wieku z byle powodu się to zdarza. Próbowała wyrazić swoje zdanie i do tego musiała wyrzucić emocje z siebie. No i wiesz, w ten sposób się z Wami komunikuje, bo nie umie inaczej
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry ja byl zrozumiala placz
a tu taka histeria a ze byla po szczepieniu to juz matka miala milion mysli w glowie... wiecie jak to jest. Na domiar zlego wczesniej tego dnia uderzyla sie w główkę ale lekko i nie plakala dużo. No ale przy tej histerii juz myslalam ze coś jej zrobilam... na szczęście dzisiaj sie usmiecha i wszystko.wróciło do normy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 11:30
-
Hej dziewczyny:*
Sylwia ja też myślę, że Malutka chciała zakomunikować Wam, że chce do domku. Tam jej najlepiej:)
World trzymaj się dzielnie, zrob tak jak radzi Agus poproś o zaswiadczenie, ze Ci gwarantują, ze w domu nic zlego sie nie stanie... Niech wiedza, ze nie dasz sobie w kasze dmuchać
Waldi kochana przytulam Cie mocno. Jestes bardzo dzielna kobietą:*:* jestem pewna, że wszystko będzie dobrze. :*:*
Witaj Nats:* fajnie, ze zagladasz:)
Pozdrawiam Was wszystkie:) życzę milego czwartku:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 13:01
World i jak sytuacja? co robisz?
ja co raz intensywniej myśle o kapitulacji i pójściu na l4 jednak wcześniej
mam dooooooość, mimo, że tan naprawdę nic się złego nie dzieje....Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]