Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja mam luteine i moze przez to...hmmm starsznie sie ciesze ze przyjedzie bo 3dni temu zaczal mi gadac ze maja nie meic urlopu i dopiero na wielkanoc przyjechac to az sie wkurzylam bo by clo sie poslzo jevac..sama sie nie zapyle ehhhh kamien z serducha mi spadl..
-
ja jestem mezatka 14lat plus 2lata wczesniej i chlopa na karku 16 i powiem wam zekazdy z nich ma jakas wade ale kto nie ma??czasen tak mnie potrafi wkuVic ze szlak czlowieka trafia ale laseczki wiemy tez ze potrafiazrobic czasem takie rzeczy ze czujemy ze jednak nie zamienilibysmy ich na innego za skarby swiata..To sa chlopy iihhi ja staram sie brac mojego pod wlos nie raz,,,a jak sie mu pokochaniuje skarbeczkoniuje to idziewszystko zalatwic..no jak moj sie faszerujetam roznymi suplementami to ja na tace chyba w kosciele zaczne dawac za to iihiih
Musimy to znosic jakos a najlepiej to olewac...ja tak robie jak mnie wkurza -
kapturnica wrote:ja jestem mezatka 14lat plus 2lata wczesniej i chlopa na karku 16 i powiem wam zekazdy z nich ma jakas wade ale kto nie ma??czasen tak mnie potrafi wkuVic ze szlak czlowieka trafia ale laseczki wiemy tez ze potrafiazrobic czasem takie rzeczy ze czujemy ze jednak nie zamienilibysmy ich na innego za skarby swiata..To sa chlopy iihhi ja staram sie brac mojego pod wlos nie raz,,,a jak sie mu pokochaniuje skarbeczkoniuje to idziewszystko zalatwic..no jak moj sie faszerujetam roznymi suplementami to ja na tace chyba w kosciele zaczne dawac za to iihiih
Musimy to znosic jakos a najlepiej to olewac...ja tak robie jak mnie wkurza
chyba masz racje najlepszym sposobem jest olewka wpuszczac jednym uchem wypuszczac drugim tylko czemu ja tak nie potrafie buuuuuuuuuuuuu
-
ja tez nie potrafilam i wojna domowa szla a potem ciche dni..ale z wiekiem juz znalazlam swoj sposob na niego,,kiedys jak mu mowilam zeby cos zrobil to jak zrbil a bylo niechlujnie to szlam krecilam nosem i juz byla wojna... a teraz jak taka fuszerke odwali to dostaje buziaka i mowie dziekuje kochanie za pomoc on sie cieszy ehehhe a ja i tak po swojemu zrbie...
-
dzis mu pisze zeby zaczal brac wit c a on mi na to ze nie tzreba bo soki pije...no to mupisze no to super soki wystarcza,,,za moment esa mam znalazlem wit c to bede bral,,ja na to znow super kochanie szkoda tylko ze cynku nie masz bo to pomaga i tu litania do niego na co jest..a za chwile mam mam cynk..ja na to to swietnie ze znalazles a co chce ci sie brac..a on na to no moje zolnierzyki sa mocne ale jak ma pomoc to wezme...i tak sie przekonuje hihiih
-
kapturnica wrote:ja tez nie potrafilam i wojna domowa szla a potem ciche dni..ale z wiekiem juz znalazlam swoj sposob na niego,,kiedys jak mu mowilam zeby cos zrobil to jak zrbil a bylo niechlujnie to szlam krecilam nosem i juz byla wojna... a teraz jak taka fuszerke odwali to dostaje buziaka i mowie dziekuje kochanie za pomoc on sie cieszy ehehhe a ja i tak po swojemu zrbie...
jednak warto czasem posłuchac starszych stazem :)ja to świerzynka jestem dlatego kazda uwaga jest dla mnie szalenie cenna i biore ją sobie do serducha