Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala ja w styczniu dolaczylam do ovu Najpierw na plus 35 pozniej monitoring zaczelam podczytywac..Kaska mi sie spodobala i reszta dziolch wiec zaczelam sie udzielac NBo i potem na clo gdzie Madziara byla i inne laski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:17
Malenq, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej, jak mi ten komp wyrazy poprawia, to takie bzdury wychodzą, że ło matko i córki...
Jakby mnie ktoś w głowę kopnął albo niepismienna żem bym była..
Maleńka, jajka ciamaj, kiedyś był program na BBC, poważne badania, ze gdyby człowiek wylądował na bezludnej wyspie na 10 lat i jadł tylko jajka, to nie miałby żadnych niedoborów...
Wow...
Milcia zbadaj koniecznie co to za infekcja, żeby chociaż podczas porodu córkę o chronili
Kap, został juz to drzewo, bo będzie jak w tym dowcipie...
Sąsiedzi na zawał padną..
"Panoczku, jaka będzie zima?
Łostra, panoczku, łostra, bo Kapturnica juz czwarty tydzień drzewo zwozi...."
kapturnica, Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Aha, zamiast jednego badania zrobili mi inne...
Dobrze, ze się skapnelam, to mam jeszcze szanse zrobić do 5 dnia cyklu...
Wiecie co, nawet mnie to nie ruszyło...
Ułomność ludzka juz nie robi na mnie wrażenia, po tym jak doczytalam gdzie na forum, ze laska chce zrobić in vitro, czeka na wynik chlamydii, drugi raz jej zgubili, czeka 3 miesiąc...
Ta chlamydia ma cos do siebie bo i o mój musialam walczyć jak mój awatar:-)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Jewka ale zes mnie rozsmiechala No az tyle nie nosze raptem 2gi tydzien ciapencjo heheheheh
No ruszylo malenka az zanurzyla nosa w przeszlosci..I chyba doszla do podobnych wnioskow co i my
No czytalam tak samo ze lasce 2razy juz zgubili wyniki..Jakas masakra totalna..Eyy opowiadaj jak mala w przedszkolu????