Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKap łeeeeeeeeeeeee nie tylko ona, ale ja w dwupaku hehehe...w poniedziałek się dowiem ile ten mały balast waży.....
bosz Ewik aż łzy ze śmiechu musiałam wycierać...heheheh żeś mnie rozbawiła...
ale o jajkach to już mi druga osoba wspomina, to żem jutro uśmiechnę się do sąsiadki coby mnie kilkoma sztukami poratowała......
-
nick nieaktualnyBry w piąteczek:)
Wyspane i najedzone???? heheheh
Zapowiada się kolejny ładny dzień, a przede mną w kuchni leży kilka kg węgierek hehehehe.....i już robota na cały dzień jest:P
Miłego i smacznego dnia zatem (ale żeby tak wieczorkiem smamka robić na kluski??? MIlcia nie ładnie....dobrze, że ja już w łóżeczku byłam:P) -
Hajooo hajooo!! Jak tam ,co tam , wyspane???
Znow pieknota pogoda
To mimo wszystkich wkurwow i przeciwnosci zyc sie chce
Mala czyli powidelko bedzie?
Ja musze zalatwic jedna sprawe z mlodym w miescie a pozniej wracam do urzekajaca -rozwijajacego noszenia drzewa -
nick nieaktualnyKap kontemplacja przy drzewie BEZCENNA:)
tak tak powidełka, jedne z cynamonem i innymi rogrzewającymi przyprawami, a kilka słoiczków zrobię czeko-śliwki - coś a'la udawana nutella:)
zatem do pracy rodacy....ale to po śniadaniu:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyludzie robią też ze słodszą czekoladą...
ja w tamtym roku zrobiłam 15 takich sporych słoiczków i już w styczniu nie miałam buuuuuuuuuuuu....więc w tym roku więcej, więcej, więcej....mnie smakuje, siostrzeńcowi też, i całej rodzince...więc spróbuj z tego 1 kg i zobaczysz czy będzie jadłkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ejjj cipencje nie załapałam się na 1000 stronę!!!! wrrrrr
kurde ale tematy, żarełko, na którego myśl tak jak Mała kilka tygodni temu leciała do kibelka tak teraz ja odczuwam:)
ja mam 4 śliweczki ale luzem na biureczku:D bede je jeść
na razie piję parzonkę pierwszą kawę od długiego czasu bo jakoś niewyraźnie się czuję;/
wczoraj zasłabłam w kościółku;/ beeeee resztę mszy przesiedziałam na polu;/
wieczorem zaliczyliśmy z mężem długi spacerek(młoda do niedzieli na wycieczce z dziadkami:))) a wieczorem super seksik:D jakie ja mam zajebiste cycki laski to wam mówię pełne i sterczące:D:D:D hahaha:D mój to je uwielbia:P
aaaa 1 września mam wizytę, liczę na niecodzienny prezent urodzinowy:D i pewnie wezmę L4 na tydzień albo dwa, przecież w takim stanie nie dam rady się męczyć 9 godzin dziennie;/zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
Halo laski
Czekosliwki brzmią dobrze:-)
Tyle dobra na straganach, a ja nie mam pomysłów..
Naprawdę maleńka, zrób jadłospis na tydzień, bez kombinowania, po prostu spisuj co sama ciamasz:-)
Tylko bez groszku i fasoli!
Przedszkole wciąż się robi, teren jeszzce dokanczaja
Nie chce się czepiac poczekam jeszcze z miesiac z wyciaganiem wnioskow
Jedno co mnie ruszyło, to to, ze jeszcze kart nie czytali, i babka się zdziwila jak jej powiedzilam, ze moje dziecko samo ze schodów nie zejdzie i tzreba się po nią wrócić...
Troche mnie wkurzylo, bo przedszkole miało być na parterze bez schodów
A tak nie jest i w ogródku tez mnóstwo schodów
No cóż... Mam nadzieje, ze się szybko nauczy...
Dziś rozmawialam z koleżanka, drugie z jej dzieci idzie do szkoły, ma dwie córki rok po roku..
Ona się nie może doczekać września..
Jak ja ją rozumiem:-)
Kochamy te potwory, ale jednak cały dzień jako opiekun to trochę dużo, siedem dni w tygodniu..
Dziewczyny, czy tylko ja omijam kuchnie z daleka, a reszta to same geslerki?
Byłam na najnowszym filmie Allena
Uroczy, taka wydmuszka jak mowią... Nie jest to głęboki film, ale słoneczny, dzieje się w Toskanii, pogodny i rozbawilo mnie to, ze Allen od jakiegos czasu zrozumiał, ze juz nie jest wiarygodny jako amant, ale główny bohater grany przez Colina Firth jest jego dokładna kopia w zachowaniu..
Cyniczny, depresyjny ekscentryk, który stanowczo za dużo marudzi.
Teraz muszę się jakoś wbić na najnowszy film Bessona - Lucy.
Lubie fantastykę, a to na pewno będzie ciekawe widowisko, tak jak "piaty element', nie jest to film egzystencjalny, ale jak to się oglądało!kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka to korzystają Cyców jak nie bola
Mój jest biedny, z powodu nadmiaru prolaktyny od lat ma zakaz memlania
W drodze wyjątku mógł rękę położyć
Przy staraniach trochę inaczej
W te dni to zaciskalam zęby, bo cokolwiek mialo być skuteczne ....
Od września chce troszkę zrzucić
Muszę im zrobić zdjęcie i się pożegnać
Pierwsze co poleci....
Tyłek mam płaskim z natury, to teraz wpisze się w opis "z tylu deska, z przodu deska"...
Hihi, jedyne co mnie pociesza, ponieważ Kap kocha drewno, pewnie zacznie mnie bardziej lubic....
Robotka, 9 godzin, wow....
A widziałam ostatnio, ze pisalas o aplikaacjach na telefon, to która najlepsza?
I troszke nie skumalam, a wykres na of nie wystarczy?
Tez się na telefonie wyświetli...kapturnica, zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
Weź mnie Zagubiona nie strasz:P choć wczoraj zjadłam więcej i nawet bez rzygania się obyło tak właśnie myślę że mulenie pozostanie ze mną minimum do 14tc.
EWIK sama mam ochotę do kina wyskoczyć myslę że uda mi sie w przyszłym tygodniu na coś mojego namówić my lubimy tematykę historyczną, najlepiej 20stolecie międzywojenne:) choć o taki film ciężko myślę że bardziej jesienią i zimą można będzie coś takiego wyhaczyć
ale na komedię romantyczną też bym się wybrała:)
dziewczyny któraś pisała o podwyższonym OB- bardzo polecam suszoną żurawinę na obniżenie PH w pochwie oraz ja dostałam bez recepty syropek żurawinowy dla dzieci. zwalcza bakterie i podwyższone leukocyty. aha i witamina c naljepiej w formie musującej:) na prawdę polecam:) sama aktualnie biorękapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik u mnie odwrotnie-cycki lecą na końcu:)
bolą ogólnie ale nie wiem jak u Ciebie ale ja jak wezmę gorącą kąpiel to jakby ból się zmniejsza i są znośne:)
i też cierpię na płaskodupie:D
tak tak ja miałam aplikacje na telefonie:) nawet dwie:D OvuView chyba sie nazywało i Mój kalendarz.
nie tyle że mi owu nasze nie wystarczało ale miałam porównanie i uwierz nie zawsze się pokrywały terminy owulacji:)
ten owuWiew chyba był najlepszy:)