Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kacha ja się tak w tej Bonarce zmęczyłam że to dramat:P sklepów co prawda milion ale jaki rozstrzał to szkoda gadać
kupiłam młodej takie zajebiste kozaki na jesien w tk-maksie ale wydaje mi się ze w angielskim tk-maksie jest o wiele taniej niż tu.
zdecydowanie wolę tarnowską i gemini w tarnowie:) KAsia polecam:) mniejsze gabarytowo a też sklepiczków miliardy:P
kupiłam sobie w hm spodnie z pasem już bo w żadne się nie mieszczę, ulga na moją macicę niesamowita, no ale 150 nie moje;/
Zagubiona wpisz w google co można brać przeciwbólowego bo na pewno można tylko nie pamiętam co....apap? no nie pamiętam:)
u mnie też dupowata pogoda ehhhhkapturnica lubi tę wiadomość
-
http://www.ciazowy.pl/pytanie,leki-przeciwbolowe-w-ciazy,691.html
tu masz odpowiedz na ten temat pani ekspertki:) jeśli Cię bardzo boli, no chyba że wytrzymasz do wizyty to czekaj.
czyli się nie myliłam co do apapu -
Kacha pewnie sie skusze keidys do tarnowa jak polecasz
A ja mam deja vu znow przed domem wielka kppa drzewa do zwozenia ehehhe..Jeszczemi sie udalo bo byl dzistaki dosc dosc gosciu ja mu mowie 4metry biore na kartunie a on okm usmiech i dolozyl prawie poltora metra wiecej..Takze dodatek dostalam gratis jak sie smialam na troty ktore sie znajda
Tylko zeby ten cholerny deszcz przestal padac juz -
nick nieaktualny
-
Kochane byłam na kolejnej ocenie owulacji i teraz juz całkiem zgłupiałam jeden z pęcherzyków zmalał, ten w jajniku lewym urósł i to 13mm w przeciągu 48h czy to jest normalne? lekarz tego w żaden sposób nie skomentował a ja sama spojrzałam w kartkę dopiero jak wyszłam z gabinetu ;/
10dc - Jajnik p.-14 Jajnik l.-6 Endo - 6
13dc - Jajnik p.-17 oraz 18 Jajnik l. -7 Endo - 9
15dc - Jajnik p. 21 oraz 14 Jajnik l.-20 Endo - 10 -
Robotka, wreszcie suwak! Ładny:-)
U mnie sie chyba pogoda kiepsci, niestety, a mamy iść jezszce z mloda na oglądanie przedszkola...
Teraz nią wykończeniowke, to czas spedzaja dzieci na dworze, zatem wolalabym, zęby nie padało...
A my z kolei pojechalismy wczoraj do centrum outletow, SA promocje jechalismy w megakorku, młoda zasnęła a potem obudzona wyla cały czas w sklepie
Oddalam ja malzowi i sama z siostrzenica ruslysmy po sklepach, najbardziej zależało mi na butlach..
Po kwadransie małż dzwoni, ze cały czas buczy i wracamy do domu. Jak podeszlam to młoda zagadalam, ale stary oczywiscie zdenerwowany i wyrwał kapcia do samochodu
Jak odpalił motor to od razu mu się humor poprawił
Jak zawsze gdy wychodzi ze sklepu, środku zawsze Foch...
Przez chwile podejrzewalam, ze specjalne ja dzgal olowkiem pod żebra, zęby mieć powód do wyjścia, ale wszędzie kamery, to chyba by nie ryzykował...
Ja tez nie przepadam za chodzeniem po sklepach, ale on mnie wykonczy...
Mysle nad przeniesieniem łóżka Idy do jej pokoju, a małż tweirzdi, ze jest za mała..
Taaa...
Z drugiej strony jest nam wygodniej, bo jak w nocy kweka, to bliżej wstać i zajrzeć...
Hmmm, idzie do przedszkola, duża panna, to chyba jednak czas na tapczanik i własna sypialnie, chociaż powiem wam, ze nagle do mnie dotarło, ze nie mogłam się doczekać kiedy mój dzień się ustabilizuje jak młoda pójdzie do prdszkola, a to juz...
Ja kolei zrobilam badania w 2 DC..
Wyszło mi 255 zł... Bez prolaktyny, która muszę zrobić osobno' bo te dnia nie było sensu...
Pani podliczyła, spojtrzala na mnie i mówi " i co robimy?"
A ja "znizke!"
I zmniejszyla mi do 230.....
Eh, kasa, kasa...
Dziewczyny, jak tak czytam..
Ja miałam mdłości w ciąży raz, jak juz miałam zatrucie ciazowe:-)
Swoja droga nie wyobrazam sobie pracować normalnie, jak sie człowiek caly czas zastanawia, czy może nie pobiec do łazienki...i to sprintem