Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi laski, u mnie jest PRIKAZ podpisania wszystkich rzeczy KT dziecko ma na sobie..
Dla mnie zrozumiałe, bo tak jak poiwiedziala babka, wszystkie rzeczy z hm, to poznaj co czyje:-)
Tam nie zaloza ci nic od innego dziecka, nawet gdyby matka koleżanki dzwoniła i wyraziła zgodę na pożyczenie ciuchow.. Takie zasady, wtedy telefon do rodzica, bo cudzego nie zaloza...
Mnie to by nie przeszkadzało, ale skoro tak maja to tez rozumiem
Najważniejsze info, ze piusak w końcu nie rozpuszcza się w praniu, ufff
Na wtyszywanie mnie nie namowicie, hihi, no mój jak by mnie zobaczył z molina w reku, to by sobie cos oberwal ze śmiechu:-)
Ja w zasadzie wszystko kupowalam na allegro, teraz miałam opór, bo balam się jhakosci, u jednego faceta wyhaczylam, miałam kupić, zobaczylam je na bazarku, eh... Mocniej pociagniesz dziura, a na kolanach wypchane po jednym ubraniu, tak rezadko tkane,,,
Kochana, dobrze, ze mi porzypomniualas, pepco!kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehe u mnie żadnego nakreślenia na genetycznych nie było...jakoś mi się nie spieszy....
a co do pompy, mnie dziś na słodkości wzięło i aż mnie zemdliło w pewnym momencie...na kilka dni będę miała spokój heheheh......
a co u Kiniaczka? nadal się remontuje???a u Asi??? i Madziary????
Kap, Robuś i Ewka do roku szkolnego swoje pociechy przygotowują....
jałć to musi być przeżycie jak pierwszy raz do przedszkola itp.
Kap u Ciebie też, bo to chyba 1klasa gimnazjum, to też już nie przelewki....
-
Mala moj cchodzil bedzie daslej do tej samej szkoly to tylko pietra wymieni i nauczycieli heheheh No nie przelewki jak pomysle ze jeszcze 3lata i szkola srednia pozniej studia to zast ie kiedy ten zcas tak szybko przelecial..A ja znow lapie faze na spanie..Boshhhh co za pogoda..Zimno jak cholercia
Na jutro zamowilam sobie faceta do przewozu jeszcze 4metry drzewa sobie przywioze i znow bede nosic
Przynajmniej sie wyrzezbie trochu i moze schudne hyhyhyhWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 16:59
-
nick nieaktualnyJest ok serce bije ...mdlosci mi zyc nie dają ale wytrzymam...brzuch troche boli . Tylko martwi mnie fakt ze piersi przestaly bolec generalnie to w tamtym tyg silnie je czułam a teraz od Pon nic...
Siostra robił 18 i nie piłam wiec każdy zrozumiał ze ciaza bo jeszcze do pracy nie chodzę...chodz chodziłam do niedawna...
-
zagubiona_82 wrote:a Asię wywiało z forum na dłużej? wszystko u niej ok? nie wiecie?
Robuś-suwak! (jak starszej będzie smutno to wrzuć dwa:-) )
Jestem i podczytuję was chwilami ale remont mnie absorbuje już tylko ściana od strony salonu do wykończenia idzie nam to jak krew z nosa ale dajemy sami radę -
U mnie też serduszko bije , czekam teraz do 3 na prenatalne, mdłości i wymioty troszkę puszczają, ale nadwrażliwość na zapachy i wieczorna zgaga to kosmos wczoraj przed snem popiłam soku multiwitaminowego i myślałam że płonie mi gardło ref,uks do tego myślałam że nie dam raxdy oddychać mleko trochę pomogło