X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no no co ja czytam:D hehe tylko nie pakusiać mi tu:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo to naprawde zlapalo za serducho..Ja jej pisze ze digital mi sie sprdolil bo nic nei wsywietla sprawdzalam baterie i uja..Wiec musztarda po obiedzie a ona bladym switem zaprdalala na poczte zebym kolejnego dnia juz go miala..Jak nie plakac panie premierze , jak?? Moj tylko pytal co sie dzieje ,ze buczze ;)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh i pod tym względem żałuję bardzo że wypadłam z obiegu :( brakuje mi tego cieszę się że się tak bardzo polubiłyście i że możecie bez słów na sobie polegać:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to bylo raczej do rpzewidzenia ,.ze niestety ale nasze priorytety sie rozejda ..Wiec i troche nasze drogi tez..Bo my walka o owulacje a Ty podgladanko dzidziola.\.Ale dobrze ,ze Ci sie udalo..Kazda z nas mysle doczeka swojego brzucha ;) ...Ciesze sie ,ze zostaal jesio Ewa bo..bo z watka bylabym juz jak rodzynek.A ze z niej zajebista babka to wszystkie tu wiemy..No i jak tzreba to umie ladnie oprdolic ;)
    A o poleganiu??Po tym jej gescie to wiem ,ze naprawde mozna na niej polegac :)
    Kacha mysle ,ze na watku ciazowym sa laski co z nimi sie zzyjesz bardzo..W koncu ciaza to 9miechow wiec jednak troche trwa..A aaa i zycze ci synusia :)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    późne dzień dobry :) ale dzisiaj mam leniucha ;)

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAcha no masz rację. kurcze przynajmniej mam dobre wspomnienia ze starań, wręcz zajebiste:)
    nieraz beczeć się chciało a Wy umiałyście pocieszyć, opierdolić:) potrząsnąć.
    kibicuję i Tobie i Ewie tak samo jak i Wy mi wtedy.

no jest tam kilka dziewczyn z różowego forum, nawet jakoś idą tematy, wiem że z miesiąca na miesiąc będzie lepiej ale kurcze, czegoś mi brakuje:) i chyba zawsze bede wracać z sentymentem do tych chwil na monitoringu, do przesyłania leków, recept, ratowania dupy:)
    masz rację KAcha, na każdego przyjdzie czas, mamy już wszystkie po jednym dzieciątku to znaczy że i drugie będzie.
    dzięki co do życzeń, mam takie piekielne przeczucie że tak bedzie:) ale z majką też miałam i mnie moja intuicja babska zawiodła więc wię nie napalam.
    Kryśka leniu na słonko:D do ogródka jak masz:D

ja też mam dziś lenia:P

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka - niestety dydponuje tylko ławką pod blokiem ze żlopakami piwa, mało kuszące :P

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha to na balkon marsz:D albo pranie zrobić:D a jak nie to na spacerek wio:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no i zaraz k..wami i ...ujami muszę rzucić, bo buraka strzelilam, no i z ludziskami siedzę, to dziwnie się patrzą.

A powiem wam, że takie niby drobne rzeczy a człowiek jakoś inaczej na świat patrzy, jak wie, ze sa i dobrzy ludzie, to łatwiej z domu wyjść..:-)

Robotka, dokładnie i tam się dotrzecie, wszędzie są nudziarze i babki z jajcami :-)

Dziś pogoda piękna u nas, żyć się chce...

A wiecie gdzie jest paradoks?
    Stres utrudnia zaciazenie, a jak zostawaiasz robotę, zęby mieć szanse zajść, to wtedy dopiero masz czas żeby ci się szajba na mózg rzucila...:-) :-) :-)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe eee tam, niektórym pod wpływem stresu jednak się udaje:D

ja piernicze gdyby mi ktoś teraz kazał sex uprawiać to bym go za jaja powiesiła:P
    libido moje wisi i kwiczy:P
    mój nie narzeka:D raz na 2 tygodnie chyba mu wystarczy:D i dobrze bo mi nawet wtedy się nie chce:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehehe eee tam, niektórym pod wpływem stresu jednak się udaje

A nawet w wyniku gwałtu można począć...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A nawet w wyniku gwałtu można począć...
    To ide w miasto w ciemna noc..Moze jak mnie ktory zgwalci to w tym stresie zaciONze 8)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No weź, ciemno jest, wiesz kto cie zaatakuje?, jeszcze ruda córkę będziesz miała, albo z muzułmaninem..albo z ksiondzem..;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    No weź, ciemno jest, wiesz kto cie zaatakuje?, jeszcze ruda córkę będziesz miała, albo z muzułmaninem..albo z ksiondzem..;-)
    Jak bedzie rude zwale na starego ,ze sprzet mu rdzewieje rzadko uzywany.Jak bedzie z ksieNDZem to bedzie od razu poswiecone kadzidlem jego..A muzulmanie wola kozy 8)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po księdzu są wysokie alimenty wiec bier księdza:D

ja piernicze ale miałam orgie senne:P normalnie chyba z 4 facetami się bzykalam:D nie na raz ale w każdym snie inny:D a snów było kilka, tak to jest jak się o sexie gada wcześniej:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa a mowi ,ze libido na podlodze..
    Mlody w nocy mi dal popalic..2razy wstawalam zeby dac mu cos na bo..Jednak to zwichniecie palca boli :-/ Kurde mam nadzieje ,ze szybko mu przejdzie ..Najgorsze bedzie sie umycie..Co mam starego konia namydlac pod prysznicem ;D
    Chyba wpadne na p[omysl i bedzie chodzil z reklamowka zawiazana na łapie..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a cóż sobie młody w łapkę zrobił? nic tu chyba nie mówiłaś....wiem że sobie niedawno nogę pocharatał ale ręka?? no masz.
    Kacha lepszy pomysł. każ mu się kąpać w slipkach basenowych to będziesz mogła mu plecy umyć:D

hehe w snach to mogę sobie krokodyla nawet ujeżdżać, niczym nie skrępowana:D
    w realu nie ma nic!!!:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA bo wczoraj na treningu wybil paliczek z przemeiszczeniem..Kilka godzin na SORze..Ale nastawili i teraz łapa unieruchomiona(znaczy palec),.Na szczescie to 5ty u lewej reki ten najmniejsyz

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o maj gad, domyślam się jak go może to boleć;/
    pamętam ze szkolnych lat te powybijane palce przy siatkówce albo koszykówce;/

ja piernicze ale u mnie leje;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    o maj gad, domyślam się jak go może to boleć;/
    pamętam ze szkolnych lat te powybijane palce przy siatkówce albo koszykówce;/

ja piernicze ale u mnie leje;/
    U mnie juz tez...wygonuilo mnie z ogrodu..Kosilam trawe :-/ Fak!!a mialo byc dzis i jutro pogoda..W chvja leca!!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 1026 1027 1028 1029 1030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ