Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No bo to naprawde zlapalo za serducho..Ja jej pisze ze digital mi sie sprdolil bo nic nei wsywietla sprawdzalam baterie i uja..Wiec musztarda po obiedzie a ona bladym switem zaprdalala na poczte zebym kolejnego dnia juz go miala..Jak nie plakac panie premierze , jak?? Moj tylko pytal co sie dzieje ,ze buczze
Elfik lubi tę wiadomość
-
Kasia to bylo raczej do rpzewidzenia ,.ze niestety ale nasze priorytety sie rozejda ..Wiec i troche nasze drogi tez..Bo my walka o owulacje a Ty podgladanko dzidziola.\.Ale dobrze ,ze Ci sie udalo..Kazda z nas mysle doczeka swojego brzucha ...Ciesze sie ,ze zostaal jesio Ewa bo..bo z watka bylabym juz jak rodzynek.A ze z niej zajebista babka to wszystkie tu wiemy..No i jak tzreba to umie ladnie oprdolic
A o poleganiu??Po tym jej gescie to wiem ,ze naprawde mozna na niej polegac
Kacha mysle ,ze na watku ciazowym sa laski co z nimi sie zzyjesz bardzo..W koncu ciaza to 9miechow wiec jednak troche trwa..A aaa i zycze ci synusiaElfik lubi tę wiadomość
-
KAcha no masz rację. kurcze przynajmniej mam dobre wspomnienia ze starań, wręcz zajebiste:)
nieraz beczeć się chciało a Wy umiałyście pocieszyć, opierdolić potrząsnąć.
kibicuję i Tobie i Ewie tak samo jak i Wy mi wtedy.
no jest tam kilka dziewczyn z różowego forum, nawet jakoś idą tematy, wiem że z miesiąca na miesiąc będzie lepiej ale kurcze, czegoś mi brakuje:) i chyba zawsze bede wracać z sentymentem do tych chwil na monitoringu, do przesyłania leków, recept, ratowania dupy:)
masz rację KAcha, na każdego przyjdzie czas, mamy już wszystkie po jednym dzieciątku to znaczy że i drugie będzie.
dzięki co do życzeń, mam takie piekielne przeczucie że tak bedzie:) ale z majką też miałam i mnie moja intuicja babska zawiodła więc wię nie napalam.
Kryśka leniu na słonko:D do ogródka jak masz:D
ja też mam dziś lenia:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Hehe, no i zaraz k..wami i ...ujami muszę rzucić, bo buraka strzelilam, no i z ludziskami siedzę, to dziwnie się patrzą.
A powiem wam, że takie niby drobne rzeczy a człowiek jakoś inaczej na świat patrzy, jak wie, ze sa i dobrzy ludzie, to łatwiej z domu wyjść..
Robotka, dokładnie i tam się dotrzecie, wszędzie są nudziarze i babki z jajcami
Dziś pogoda piękna u nas, żyć się chce...
A wiecie gdzie jest paradoks?
Stres utrudnia zaciazenie, a jak zostawaiasz robotę, zęby mieć szanse zajść, to wtedy dopiero masz czas żeby ci się szajba na mózg rzucila...kapturnica lubi tę wiadomość
-
hehehe eee tam, niektórym pod wpływem stresu jednak się udaje:D
ja piernicze gdyby mi ktoś teraz kazał sex uprawiać to bym go za jaja powiesiła:P
libido moje wisi i kwiczy:P
mój nie narzeka:D raz na 2 tygodnie chyba mu wystarczy:D i dobrze bo mi nawet wtedy się nie chce:P
-
Elfik wrote:No weź, ciemno jest, wiesz kto cie zaatakuje?, jeszcze ruda córkę będziesz miała, albo z muzułmaninem..albo z ksiondzem..
Elfik lubi tę wiadomość
-
po księdzu są wysokie alimenty wiec bier księdza:D
ja piernicze ale miałam orgie senne:P normalnie chyba z 4 facetami się bzykalam:D nie na raz ale w każdym snie inny:D a snów było kilka, tak to jest jak się o sexie gada wcześniej:P -
Taa a mowi ,ze libido na podlodze..
Mlody w nocy mi dal popalic..2razy wstawalam zeby dac mu cos na bo..Jednak to zwichniecie palca boli Kurde mam nadzieje ,ze szybko mu przejdzie ..Najgorsze bedzie sie umycie..Co mam starego konia namydlac pod prysznicem
Chyba wpadne na p[omysl i bedzie chodzil z reklamowka zawiazana na łapie.. -
a cóż sobie młody w łapkę zrobił? nic tu chyba nie mówiłaś....wiem że sobie niedawno nogę pocharatał ale ręka?? no masz.
Kacha lepszy pomysł. każ mu się kąpać w slipkach basenowych to będziesz mogła mu plecy umyć
hehe w snach to mogę sobie krokodyla nawet ujeżdżać, niczym nie skrępowana:D
w realu nie ma nic!!! -
Robotka1 wrote:o maj gad, domyślam się jak go może to boleć;/
pamętam ze szkolnych lat te powybijane palce przy siatkówce albo koszykówce;/
ja piernicze ale u mnie leje;/