Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
eee ja słyszałam że już dziś miała się zjevać pogoda a jutro to już w ogole.
ej wiecie co....wczoraj wieczorem moja Majka wzięła sobie naszą sunię ciężarną do pokoju na łózeczko i oglądała bajki:) ja zachodzę ją spakować na dziś do babci a tam już dwa pieski na świecie!!!! i moje dziecko nic nie zauważyło:P
szybko ją przenieśliśmy na leżankę-sukę-i musiałąm młodej pościel wyprać puki świeżo ubrudzona....
dziwne, oszczeniła 6 piesków a 4 zdechły, jeszcze tak się nie zdazyło. no nic, mniejszy problem dla mnie, mogła się nie puszczać
mu wczoraj wykosiliśmy trawę
wpadam do domu a stary grzebie przy telewizji naziemnej, uja wyłapał, siadłam, pogrzebałam w pilocie i kufa znalazłam wszystkie programy!!! boshhh jakie te chopy są....
niby zawodowy żołnierz a do garów się bardziej nadaje niż do majsterkowania:P dobrze że ja majsterkować lubie:Dkapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o mamusiu jak u mnie leje!!! pewnie u Kaśki nie lepiej:P
normalnie mam mokre spodnie a miałam parasol!
z łóżka się wstawać nie chciało.
miłego dnia wszystkim
ja się biorę za herbatę truskawka w śmietanie:D i za pracę off corse:PElfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
laski od wczoraj odczuwam ruchy!! trzy razy już mnie zaskoczyły:)
takie malusie, ale przy obcisłych spodniach ewidentnie czuć że to to!!
wg usg wczoraj zaczęłam II trymestr ale zapytam na wizycie czy to możliwe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 11:03
Elfik lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:laski od wczoraj odczuwam ruchy!! trzy razy już mnie zaskoczyły:)
wg usg wczoraj zaczęłam II trymestr ale zapytam na wizycie czy to możliwe:)
Ojjjj...to wcześniutko ja pierwsze wyrażne ruchy poczułam dopiero w 20 tyg ale na początku nie byłam pewna czy to włąsnie ruchy Niunia teraz bedąc w 21 tyg jestem już pewna że to własnie Niunio boksuje Mamusie i robi fikołki hihihi....Elfik lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:laski od wczoraj odczuwam ruchy!! trzy razy już mnie zaskoczyły:)
wg usg wczoraj zaczęłam II trymestr ale zapytam na wizycie czy to możliwe:)
Cosik mi sie wydaje ,ze ciaze masz starsza Kasia o kilka dni ..Malo realne odczuwac ciaze w 12tygodniu..No chyba ,ze ktos jest skora i kosci.Elfik lubi tę wiadomość
-
KAsia miałam Ci ostatnio pisać ze chyba miałaś nosa że miałam wczesniej owu bo na usg w czwartek wynikało że jestem w 13 tygodniu. bo termin mi się na marzec przesunął.
to nie są jakieś wielkie ruchy ale tam na dole w pachwinie (dopiero 3 razy to czułam od wczoraj) najpierw poczułam coś na zbliżone drżenie powieki a dzis przy ciasnawych spodniach biodrówkach ewidentnie ktoś mnie w środku przez chwileczkę masakrował
Kiniu w drugiej ciąży wszystko jest ciut szybciej:) na belly podaje że już od 16 tc można czuć ale to statystyki więc prawdopodobnie poczułam to wcześniej. te dwa tygodnie.
nie możliwe że się pomyliłam, pamiętam jak to było z córką co prawda przez mgłę ale nie da się tego zapomnieć
no i zakładam że to będą incydenty puki co a na takie ruchy które wyczuje mój mąż np będę musiała jeszcze długo poczekać
jestem w szoku ale to nie mogą być jelita bo te mam już wyżej.Elfik lubi tę wiadomość
-
Ewik pytałam Cię o ten Twój suwaczek:D co on oznacza???
ejj to nie są jakieś mega ruchy.
to takie łaskotanie i muskanie:) boksowanie? nie mogłam się pomylić jestem matką, pamiętam jak to było wcześniej:)
EJJ a co tylko ciężarówki mają nie moknąć? wy też moje drogie staraczki na sienbie macie uważać żeby piękne owulki były zdrowiutkie:) -
Kasia niby drugi trymestr jest od 14 tygodnia. Mi gin mówiła, że przy pierwszej ciąży ruchy to najpóźniej do 22 tygodnia czuć, a przy następnej to tak od 15-16 tygodnia właśnie. Ja zaczęłam czuć od 20 tygodnia i teraz to regularnie.
Dzisiaj tak mi brzuch twardnieje, że już tabletki musiałam wziąć.