Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Hihi, robotka, właśnie go usuwam, bo do obiecanej wycieczki nie dojdzie, może zima się uda, marzy mi się Tunezja..
gdzie mieliście jechać?? jakies konkretne plany? no i czemu nie wypalą? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bryyy..A spia spia..Mlody dzis na 9.40 to i matka spoczela dluzej w lozku..A wogole jak przychodzi jesien to ja mam zajebiste problemy ze wstawaniem rano
Jestem jak nieprzytomna
Ja też.........ale już siedzę, kawa i jabłko, po śniadaniu...może coś uda się ze mnie "wydusić".....
u mnie +6C brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
hehe Kap poczekaj aż zmienią czas na zimowy:P to będzie dopiero hardkor:P
mi też się dobrze śpi jak na polu szarówka:) ale niestety na zawołanie muszę wstawać i chyba się nigdy nie wyśpię nawet jak pójdę na zwolnienie to córę muszę zaprowadzac do przedszkola:D
u mnie też zimno, brrrr.....włączyłam grzejnik w biurze i jakoś się rozgrzało:) więc może czas zleci przyjemnie:)
-
Ja tez się witam. Wczoraj myślałam, że umrę. Tak mnie w klatce dusilo i w plecach, że myślałam, że zawał dostane. Do samego wieczora mnie trzymało. Wzięłam prysznic, zrobiłam ćwiczenia oddechowe i poszłam spać. Spałam ponad 10 godzin. Dzisiaj jest ok. Jadę właśnie do gin na kontrolny posiew, to zapytam co to było.
-
Witam...zaczynam udzielać się na forum :)Czekam na 3 cykl starań...I bez Clo ale z zastrzykiem Ovitrelle-nieudany, II cykl 1 tabl CLO przez 5 dni + Ovitrelle- udany- ciąża nieutrzymana...wczoraj wynik bety 5,49 tj. 3t6dc:( Czekam obecnie na @ i znowu zaczynamy z CLO + Ovitrelle. Przy II cyklu miałam 2 pęcherzyki, oba pięknie pękły...teraz mam brać 2 tabl przez 5dni...czas pokaże
-
kapturnica wrote:Skoro rosna pecherzyki to po co faszering 2ma tabsami??
Chyba po to zeby zezarlo ci calkiem endo ehhh....
Mialas po ovu jakiej grubosci endo jesli mozna zapytac???
Endo 5.09 tj 11dc = 12,5mm 7.09 tj 13dc po owulacji = 13,5mm -
kapturnica wrote:Ale pisalas ze i po1dnej tabletce mialas 2pecherzyki?? Zeby cie nie przestymulowala
Zycze powodzenia..
A ciaze biochemiczne podobno czesciej sie zdarzaja wlasnie po clo... -
Andzia1984 wrote:Właśnie boje się, że może urosnąć za dużo...muszę toi przemyśleć...może pierwsze 2 dni wziąć 2 a potem 3 dni 1tabl ...Co to znaczy ciąża biochemiczna?
-
kapturnica wrote:To to wlasnie co sie zdarzylo tobie.Ciąża biochemiczna to ciąża obumarła na bardzo wczesnym etapie albo inaczej wczesne poronienie, czyli obumarcie jaja płodowego i wydalenie go.
-
Kap, no andzi endo nie zżarlo, takiego to ja w życiu nie miałam.. I jak widać wystarczyło do zapłodnienia..
No pewnie, ze jak SA dwa pechole łatwiej zajść
Ale andzia, witam, tak na początek, ja przy dwóch nie miałam endo w ogóle, przy trzech sucho tak, ze slow szkoda
Ale może cty jesteś ewenementem:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kap, no andzi endo nie zżarlo, takiego to ja w życiu nie miałam.. I jak widać wystarczyło do zapłodnienia..
No pewnie, ze jak SA dwa pechole łatwiej zajść
Ale andzia, witam, tak na początek, ja przy dwóch nie miałam endo w ogóle, przy trzech sucho tak, ze slow szkoda
Ale może cty jesteś ewenementem:-)
Więc w II cyklu Clo mnie nie zeżarło...zobaczymy...w sumie jakby były 3 pęcherzyki to bym już miałabym obawy...ale chodzę do dr który zajmuje się jedynie niepłodnością- praktyka prywatna i pracuje w klinice leczenia niepłodności, więc chyba wie co robi
A tak na marginesie na endo- czerwone winko i migdały -
Dziewczyny orientuje się któraś z Was jak to jest z pęcherzykami? Jaka ich wielkość mniej więcej jest dobra do pękniecia?bo różnie piszą: niektórym przy 18-20mm pękają, inne piszą, że 25mm to już przerośnięty.
Wczoraj tj. 22.10 (12dc) byłam na USG i Endometrium o szer. 9 mm, jajnik prawy z pęcherzykiem dominującym o śr.15 mm. Zatoka Douglasa wolna.
Chciałabym poznać Waszą opinię na ten temat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 13:24
-
nick nieaktualny