Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kryśka pewnie nic się nie stanie:) same zioła mogą nam na placebo conajwyżej podziałać choć niektórzy szczęsliwym trafem zachodzą ale czy sukces przypisywać ziołom? no nie wiem:)
ejj KAśka spiepszaj:D taaa kufa mam budyń chyba w majtkach:D
przeca napisałam za chwilę że doczytałam:D -
Robotka1 wrote:Kryśka pewnie nic się nie stanie:) same zioła mogą nam na placebo conajwyżej podziałać choć niektórzy szczęsliwym trafem zachodzą ale czy sukces przypisywać ziołom? no nie wiem:)
ejj KAśka spiepszaj:D taaa kufa mam budyń chyba w majtkach:D
przeca napisałam za chwilę że doczytałam:D -
z jednej prostej przyczyny:) bo nikt nie zna tych które Ty reklamujesz Krysiu:)
skoro wierzysz w zioła to dlaczego nie przetestujesz ziół które większość dziewczyn piła pije czy pić będzie? a pijesz jakieś nieznane które poleciła Ci koleżanka(i to jeszcze ona piła na laktację a nie na cykl) i mówisz że w nie wierzysz....dla mnie to trochę zalatuje jedną wielką REKLAMĄkapturnica lubi tę wiadomość
-
KAśka masz sokowirówkę w domu???
własnie szukam na allegro bo kurka soki marchewkowe 0.5l kupuje po 4zł!!! a pamiętam jak się robiło swoje.....ale nam się w domu sokowirówka właśnie popsuła;/
jesu a tak lubię...... nie wiem w ogóle za jakim się rozejrzeć.
taaaaa lekko uwsteczniony....boshhh jak niepełnosprawny czasem;/
-
Robotka - no nie wiem może zbyt ufna jestem, moje znajome je piją, ale faktycznie są w ciąży a nie się starają, zresztą ja też zaczynam je pić i czekam na efekty. a od sroki składem dużo się nie różnią... tylko kilkoma ziołami których nie ma w Polsce a mają efektywne działanie
też mam sokowirówkę dość wiekową nawet wczoraj robiłam sok z jabłek tylko z ponad dwóch litrów soku, połowa to piana i te małe latające fusy, a na nową jakoś szkoda mi kasy, może w prezencie ślubnym dostaniemy
-
Robotka1 wrote:KAśka masz sokowirówkę w domu???
własnie szukam na allegro bo kurka soki marchewkowe 0.5l kupuje po 4zł!!! a pamiętam jak się robiło swoje.....ale nam się w domu sokowirówka właśnie popsuła;/
jesu a tak lubię...... nie wiem w ogóle za jakim się rozejrzeć.
taaaaa lekko uwsteczniony....boshhh jak niepełnosprawny czasem;/
Mlody ejszcze 3tyg szyna na palcu sciegna popekane to jednak troche jesio zejdzie zanim wszystko sie zaleczy łechh -
bryyy:D
dzięki laseczki:) oglądałam na necie sokowirówki i można sobie taką całkiem poręczną w okolicach 100zł kupić niedługo mam imieniny:D powiem mojemu:D
ZAGUBIONA byłam, wszystko jest oki:D mogła być kolka nerwowa:) zrobił mi usg nerek żeby wykluczyć coś tam ale nie pamiętam:D
a tak to wsio oki:D była córa i mąż hahah młoda o mało się nie posikała w majty:P -
nick nieaktualny
-
Mała nie chcę tu....wiesz jak jest, tu jest forum staraniowe, nie chcę nikomu przykrości robić
mam w pamiętniku więc zawsze można do niego zaglądnąć
MILCIA mi też się marzą takie soczki warzywno owocowe:D jeszcze teraz w jesień....mrrrr:) -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:po pamiętnikach "nie łażę"...... ech dziwne...ale nie wnikam, wiem o czym piszesz.... to będę Cię "lajkować" na kwietniówkach.... buziole
Malenq lubi tę wiadomość
-
Mała brawo:D dało się dziękuje:) jest mi ogromnie miło że się pofatygowałaś
a na mnie już powoli czas, kupiłam sobie szyneczkę serek żółty:)
jutro żegnam chłopa znowu na kilka dni bo jedzie do Grudziądza. no cóź.....
dziś na obiad ryż z kurakiem:PMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Mała brawo:D dało się dziękuje:) jest mi ogromnie miło że się pofatygowałaś
Proszę..... a już wiem, gdzie Cię szukać, to będę częściej zaglądałam....
a ja jutro na glukozę - i to 75...bleeeeeeeeeee już mi słabo.....Robotka1 lubi tę wiadomość