Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo
No Milcia gratuluje...Moj mlody jak sie urodzil wazyl zaledwie 2800 ale wg moich obliczen urodzil sie w 38tygodniu..No i przyznam ,ze jaralam w ciazy..Wiem wiem chuj nie matka ze mnie
Ps..Dziekuje za podtrzymywanie mnie na duchu na moim wykresie dziewczyny i dodawanie nadzieji..Zrobil czlowiek co mogl teraz wszystko w rekach losu..
KasiekRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny byłam u gina w 12 dc, był pęcherzyk 18mm, 14 dc bolał mnie brzuch jak na ovu temp skoczyła. Możliwe ze pęcherzyk w 2 dni urósł tak ze pękł? Teraz boli mnie brzuch jak na @ i ciągle myślę ze jakas torbiel mi się zrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 15:21
-
kapturnica wrote:Hejo
No Milcia gratuluje...Moj mlody jak sie urodzil wazyl zaledwie 2800 ale wg moich obliczen urodzil sie w 38tygodniu..No i przyznam ,ze jaralam w ciazy..Wiem wiem chuj nie matka ze mnie
Ps..Dziekuje za podtrzymywanie mnie na duchu na moim wykresie dziewczyny i dodawanie nadzieji..Zrobil czlowiek co mogl teraz wszystko w rekach losu..
Kasiek
ej cioto kloto jak mamy o Tobie zapomnieć? jesteś przecie najpierw nasza Kasica a potem reszty ciotek:D
buźka:*kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Mambella wrote:dziewczyny byłam u gina w 12 dc, był pęcherzyk 18mm, 14 dc bolał mnie brzuch jak na ovu temp skoczyła. Możliwe ze pęcherzyk w 2 dni urósł tak ze pękł? Teraz boli mnie brzuch jak na @ i ciągle myślę ze jakas torbiel mi się zrobiła
No całkiem możliwe. Pęcherzyki zaczynają pękać od 18 mm. -
Fatim wrote:Dziewczyny jest sens żebym poszła teraz na1 monitoring skoro wizytę mam 13listopada?
Po drugie monitoring cyklu zaczyna się na początku cyklu, pierwszy podgląd robi się do 8 dc. U Ciebie sądząc po wykresie jest już znacznie dalej, więc teraz nie ma sensu go zaczynać. Spokojnie idź na wizytę 13 i zobaczysz co lekarz Ci powie.* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Po pierwsze chyba pisałaś, że lekarz chce najpierw zobaczyć twoje wyniki badań i wtedy ustalić plan działania...
Po drugie monitoring cyklu zaczyna się na początku cyklu, pierwszy podgląd robi się do 8 dc. U Ciebie sądząc po wykresie jest już znacznie dalej, więc teraz nie ma sensu go zaczynać. Spokojnie idź na wizytę 13 i zobaczysz co lekarz Ci powie.
a pęcherzyki poniżej 18 mm mogą pekać ale wysokie prawdopodobieństwo jest że mogą też być nie pełnowartościowe;/
MILCIA o moim zdjęciu mówisz? -
hej dziewczyny! ja zwykle owulke mam nie wcześniej niż 18dc, zazwyczaj 20-21
na początek monitoringu umówiona na 17dc, kolejna 20dc i 24dc.
Mam lekarkę, która na portalu znanylekarz.pl ma możliwość zarezerwowania sobie wizyty więc dlatego poumawiałam tak do przodu (w razie czego też internetowo mogę odwołać). Myślicie, że to za późno? jaka to różnica gdybym przyszła kilka dni po @ ?