Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki....
początek 32tyg. a ja walczę nadal z infekcjami (zapalenie pęcherza i cewki i candida).............ale nic to oby do przodu....tylko żebym miała więcej energii.....
mała ułożona nóżkami w dół
Kasiek jak tam? zerkałam na wykres....ładny skok...powodzenia:)
Ewik odezwij się czasem....jak tam u Ciebie???
Milcia, Zagubiona, kiniaczku? jak tam brzuchatki????
pozdrawiam i miłej niedzieli - u mnie znowu w łóżku... -
Mała, Konstancja ma jeszcze czas, żeby się odwrócić. Tak więc spokojnie.
Ja raz lepiej raz gorzej. Ręce mi puchną. Wieczorem to żyły mam takie napompowane, że szok. Dla małej wszystko już mam. Jeszcze tylko szafy od szwagra jutro przyjadą i możemy na dobre urządzić pokój.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie Milcia kilka ciężkich dni przede mną...Najchętniej chciałabym je przespać, żeby już wiedzieć na czym stoje..Niestety sie nie da....Emocje od radości po załamke , że znów się rozczaruje.....Cholera ,ze nie mozna całkiem sie odciąćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:52
-
ja również zaczynam dzisiaj monitoring, choć pisałam, że dopiero od 17dc, ale wczorajszy śluz jakoś mi podpowiedział, że może owu będzie szybciej niż ok 18-19dc. Na tą chwilę w lewym jajniku kilka pęchęrzyków brak dominującego, ale w prawym znowu pęcherzyk dominujący 12mm i endometrium 7mm. Myślę, że spokojnie wszystko podrośnie. Ostatnio w 21dc miałam pęcherzyk 20mm. Zastanawiam się czy nie poszłam za wcześnie na ten monitoring, ale bałam się spóźnić
zwykle owulki mam późno.
kolejny monitoring 17dc, 20dc i 24dc. Jak myślicie jak będzie?