Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:w listopadzie, pierwszy cykl po odstawieniu anty na torbiel, też miałam taki obraz jajników. Wtedy @ wywoływana była. Cholera jak nie wykupię tej recepty to mnie szlag trafi![/
to jest lek 100%-towy i czasami apteki nie zwracaj auwagi na datę i wydaja bez problemuaga.just lubi tę wiadomość
-
Kasiula ogólnie rozbita jestem. Nawet tutaj jakoś ciężko mi wbić w rozmowy takie luźne ostatnio. Boję się tych początku pcos, skoro ten obraz jajników przewija się co jakiś czas. Ziła mi pomogły dwa razy, może już organizm się na nie przyzwyczaił? Może już nie działają? Czekać w nieskończoność nie chcę.
Choć już mi przechodzą myśli przez głową, że mała będzie jedynaczką, bo już nie mam sił na te strania. -
Aga no to fajnie:) tylko poczekaj do wizyty niech Ci ktoś rzeczywiście to CLO przepisze:)
Aguś no mogłabyś spróbować z tym badaniem nasienia ale mówię Ci na moje ślepe oko to Twój ma wszystko okej tym bardziej że niedawno spłodził córę
może po prostu jesteście statystyczną parą która powinna się starać około roku? i niedługo się uda? -
Agus ja tez jakaś rozbita jestem od 2-3 dni.....
ale luźną rozmową zawsze się jakoś podbudowuję, poprawia mi się humor a rano lecę bo się was nie mogę doczekać....
a teraz jeszcze Kasia.....Kasia!!! hop hop gdzie jesteś??? -
Robotka1 wrote:Aga no to fajnie:) tylko poczekaj do wizyty niech Ci ktoś rzeczywiście to CLO przepisze:)
Kaśka przecież mam przepisane od lekarki ... tej u której byłam w listopadzie. Po prostu wrócę do niej z leczeniem. Powiem, że nie brałam wcześniej, bo chciałam sobie dać trochę luzu i ot, jestem come back. -
Aga kurde kto jak nie my da radę!!!????
musimy się dobrze nastawić i koniec!!
to Pan Bóg wybiera dla nas czas na dziecko.....
my możemy się jedynie modlić a malenstwo zagości u nas w najmniej spodziewanym momencie......
ja wierzę że się uda....i mam pokorę że to kiedy się uda zalezy od Boga:) -
Robotka1 wrote:no no właśnie o to mi chodziło żebyś poszła i usłyszała od niej że np od tego cyklu niech pani bierze:) a nie że przepisała;) źle się wyraziłam sorki:)
ale w takim wypadku jestem cykl znów do tyłu. Skoro mam powiedziane jak ma brać, w jakich dniach itp. to po co mam znów do niej iść przed braniem clo skoro już raz chciała mnie leczyć tylko ja nie brałam tego clo. Przy clo mam mieć monitor od 3 dc jużWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 15:44
-
dlatego Agus ja sie ograniczyłam tylko do was, do tego tematu, staram się nie udzielać nigdzie zbytnio....czasem z nudów sobie poczytam jakieś nowinki.....
dla mnie sa zbawienne weekendy, wtedy nie myślę o owu bo nie używam komputera w domu, a jak wchodze to tylko na kilka minutek. i wtedy jakoś w poniedziałek wpadam z utęsknieniem:)
Aga ja już czuję że osiągnęłam taki stan że nie załamuję się tą @....
trudno nie udało się to trzeba działać dalej, przecież to kiedyś zaprocentuje maleństwem...
rany tak sobie myślę że jak kiedyś zajdę w tą ciążę to dziecko będzie takie wychuchane że amen, że te wszystkie starania teraz będę przekładać na opiekę nad dzieckiem -
aga.just wrote:oj kinia ja jestem na poczatku i już wiem, że nic z tego nie będzie raczej, także jesteśmy dwie [/Q
powiem Ci ze mi na ten temat to juz sie wogóle nie chce gadac chyba wole juz przemilczec temat i czekac na dalszy rozwój sytuacji pewnych rzeczy nie przeskoczymy