Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam sie umowic na poczatek kwietnia do niego lub w razie ciazy jak najszybciej do niego by ustalic dawke...nie kazal sie martwic..ze wszystko jest w dobrym czasie wyczajone i stwierdzil ze problem jest z lekarzami rodzinnymi i ginekologami ktorzy bagatelizuja wyniki zarowno te podwyzszone jak i te niskie...
-
kapturnica wrote:to autoimmunologiczne zapalenie tarczycy...jendym slowem sama sie pizda zjada ehhh\
Kinia to super wynik i caly czas masz dawke 50???[/QUo
od poczatku biore 50 1x1 tabl i endo powiedziała za jak narazie to wystarczajaca dawka do łądnie spada -
kurde obiecuję że poszukam endokrynologa....
własnie patrzę na moje wyniki
tsh 2,45(0,27-4.2)
antyTPO 16.50 (<34)
antyTG 40.59 (<115)
wyniki z grudnia......
ja słyszałam ze przy tarczycy się często tyje....
ej załamałam się....i Tobą Kaśka,,,,,i Agą i kinią......ehhhh
z dorbych wieści to przeprosliśmy się z męzem....nie słownie ale jakoś tak w rozmowie łagodnie rozmawialisy, juz dwa razy dzwonił -
słoneczko raczej nie wykupisz już z tej recepty.....ważna jest tylko miesiąc ale możesz zapytać, mi w każdym razie nie sprzedali kiedyś.
Aguś jak teraz pójdę do ginka to zapytam o kontrolę moich hormonów.....ja też ani nie tyle ani nie chudnę....
natomiast w mojej rodzinie tato ma tarczycę......
ostatnio dowiedziałam się że moja przyszła szwagierka(dziewczyna brata)też ma tarczycę.....ale się dzieje na tym świecie....
Aguś mówisz że po CLO pójdziesz? tylko czy Tobie to pomoże skoro ogólnie miewasz owulację, nie wiem.....u Ciebie raczej jest problem z zapłodnieniem tak mi się wydaje.....
bo ten teraz cykl może być ten jeden w roku kiedy kobieta może nie mieć owulacji więc wex na to poprawkę.
no i przecież pijesz ziółka:) powinny pomóc bo ta wielojajowość u ciebie jest dziwna w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2014, 15:15