Milcia slonce wlasnie ogladam twoj wykresik..i sczzerze mowiac mam wrazenie ze to nie jest prawdziwa owulka...kurde jest zbyt mala roznica tempek jak na moje oko..ovu to czasem wyznacza jakby na sie widze,,,no nic patrzac na twoje objway i test ktory ci wyszedl popatrz jeszcze na nastepne 2 tempki jesli w miare ten sam poziom beda trzymac mozna bedzie upatrywac sie owulacji...Takze trzymam w kciuki by 16ty okazal sie owulka....
A ja zaopatrzenie w domu zrobilam..zmiana zywienia ti zmiana zywoenia zostawilam troche kasy po sklepach ale niech mi tam..
Milcia bierzesz selen???ja kupilam oraz wit d w duzej dawce bo w hashimoto wspieraja dzialanie tarczycy i wplywaja na immunologie...Lepsze ze dzis moja mamuska sobie przypomniala ze mialam nietoleracje mleka krowiego w dziecinstwie wiec jedno co wiem to to ze sa dla mnie zakazane i wykluczam calkowicie.Patrzac na ceny koziego mleka i przetworow zaczynam sie powaznie zastanawiac nad kupieniem sobie kozki eheheheh Zamienie sie w agro rolniczke ..ale pol litra mleka za 6zeta i 11 za mikrokawalatek sera to jawne zdzierstwo!!