Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
A to bedziesz widziała jak pecherzyki i kiedy pregnyl ja sie bardziej na luzie czuje teraz kiedy nie mam wizyt u giną wierze ze mniej stresu wyjdzie mi na dobre. Za miesiac tez nie ide wierze ze ze wloncu sie uda
A Aga dzysiaj ma wizytę u giną trzymam kciuki czekamy na wieści -
Tak Oliwia:) dziś będę widziała jakie pecherzyki są jeśli będą dorodne to od razu zastrzyk i działanie oczywiście.....
właśnie wyszła ode mnie koleżanka któa przy stwierdzonej hashimoto zaszła w ciążę.
do dziś jest na tabletkach.....
nooo to trzymamy kciuki za Agulę
Ja się Oliwia też nie stresuję....
pierwszy i drugi miesiąc na forum był dla mnie nowością, chłonęłam wiedzę i się przejmowałąm, teraz już luz, wchodzę poczytać newsy i zaznaczyć temp:) -
Robotka1 wrote:Oliwka jutro zacznę robić testy:)
jutro też pójdę na monitoring bo przypomniałam sobie że w środę mój lekarz nie przyjmuje.
u mnie owulacja będzie wtedy kiedy przyjmę pregnyl:) planuję za 2 dni;) więc od jutra zaczniemy starania.
no to Oliwia trzymam kciuki za owoc tych serduch:D
Kurde Kasia uciekła buuuu
Kasiek bylam w szpitalu na oddziale j zeby mi zrobili usg kurffa jak na zlosc orddynatora nie bylo tego co do niego prywatnie chodze,,,,,byl jakis grubas,,,,,i wiesz co???? szkoda gadac odprawili mnie a wiesz gdzie??do przychodni do lekarza !!! pojebani powiedzialam mu ze jest...cytuje...pierdolniety i zycze mu zeby jego zonie tez ktos kiedys nie chcial pomoc..i zwinelam fraki...Ide na 14do tej przychodni co moj lekarz przyjmuje ale on w srody i soboty dzis jakas inna to zobacze czy zrobi mi usg a jak nie to prywatnie pewnie dopiero do jutra..Jeszcze zaliczylam rodzinnego i wzielam skierowanie na pelne badania krwi moczu zelaza i cholesterolu.Na szczescie nie boli mnie juz jajnik a ostatnie 2dni dawal mi bol popalic..na bank pekla torbiel przez to stracilam swiadomosc na chwile,,,,teraz juz nie wiem czy wogole pojawi sie mi miesiaczka i kiedy...Zaczynam sie zastanawiac nad zrezygnowaniem wogole ze staran..skoro jeszcze nie zaczelam a tak sie mecze..W dupe to chyba wszystko mam taka jestem rozgoryczona.. -
Ci lekarza w Polsce widze ze nic nie chce pomoc co to za lekarza w domu Powinni siedzieć a nie leczyć !! Masakra szkodzą gadać pewnie jak byś dała im kasa to by Zaraz inaczej sie potraktowali buraki !!
A ja teraz patrzalam na wkładce i widze troche czerwonych plamek to pewvie krwawienia owulacyjne ale nigdy nie miałam czegoś takiego -
Oliwia dokladnie a ten to wogole jakis nalany tluscioch z czerwona morda....Kurfaa denerwuje mnie ze w koncu jestem ubezpieczona a latam i praktycznie za wszystko place bo na ubezpieczalnie to nic nie zalatwi podchodza jak do zla koniecznego,,, gdybym wezwala karetke to przy przywiezieniu do szpitala by mi zrobili badanie , ale jest w tym problem ze polozyliby mnie na oddzial a ja nie moge sobie na to niestety pozwolic , dlatego postanowilam podejsc tylko..A to gowno!!
-
Kacha dlatego ja oszczędzam na nerwach goniąc na NFZ;/
już raz zostałam z kwitkiem odprawiona, więcej się nie dam....
nawet nie wiem po co mi ta rodzinna jak w ogóle do niej nie chodze bo są terminy;/
Kacha idz spokojnie na 14 do lekarza, a jak nie to jutro.a ta pęknięta torbiel to gdzie się upłynnia? wydala się czy wchłania??
ja już spotkałam dwie osoby które fiksowały na lekarza u którego jestem teraz i tylko czekam na termin wizyty ktory mam umowiony u innego lekarza na koniec marca....ale u niego cięzko się na nfz dostać a za wizytę z monitoringiem buli się 180zl;/ masakra;/ -
no u mnie nic czekam na kolejną @ i standordowo 3-7 dzień clo a w 10 dc pregnyl podwójna dawka w tej chwili juz na spokojnei czekam bez zadnej presji bo i tak wiem ze tym miesiacu nic z tego nie bedzie,ale do trzech razy sztuka w kolejnym napewno sie uda
-
Kinia a czemu pragnyl w 10dc? tak dostałaś go ostatnio?
sorki ze pytam ale jakoś skleroze mam....
no u mnie jutro serduszek nie bedzie-mąż ma służbę, dopiero w 11dc będzie i chyba wtedy rano bede chciała zastrzyk zeby na wieczór pekło. -
ło matko....u mnie jutro 10 dc i pewnie już będę miała kolosy;)
ale mam sprytny plan, nie wiem czy pamiętasz:) ale jak mi przepisze pregnyl a jaja bede mieć już duże to sobie sama podam. a nie bede czekać 2 dni jak ostatnio.....;/
tak że już wiem jak się aplikuje samemu więc nic tylko czekać
ale warunek jest taki że muszą mieć 20mm:) dla mnie i dla mojego gin to niezbędne minimum:) -
a wiec tak kochane torbiel pekla tak jak sadzilam dlatego byl taki bol i utrata przytomnosci , teraz musze sie poobserwowac czy czasem nie mam temp bolu itd czy plyn sie wchlonie , a okres hmm podobno sluz sie zmienia na rzadki wiec zwiastuje okres a kiedy tego nie wie nik.Jedyny plus dnia dzisiejszego to uwaga uwaga od piatku mam 3kg mniej na wadze!!! czyli dieta i hormony dzialaj...jestem w szoku przynajmniej to mnie dzis cieszy,.,...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 15:18
-
tak jak pisalasm Kasiu eykluczylam wszystkie weglowodany proste czyli cuksy , dieta bezglutenowa czyli zero wszystkiego co z mak oprocz ryzu jem te styropianki , zero mleka i jego przetworow ,swieze owoce i warzywa oproczs kapusty brukselki brokul i kalafiora...
-
i stwierdzilam dzis ze jesli do do czwartku okresu nie dostane to clo nie bede brala i biore sie powaznie za zrzucanie wagi przede wszystkim i normowanie tarczycy na co przeznacze najblizsze8tyg a od kwietnia zaczne dzialac z mniejsza dupa i nizszym tsh..Takze nastawiam sie ze okres moze sie nie pojawiac jak mu sie nie podoba...mam go gdzies hehehe
-
omg:)
wiem że gdybym musiała to też bym się przemogła i stosowała diete....ale mi nie mów że młodemu co innego a Tobie co innego:) czy odżywiasz go zdrowo plus cos wartościowego;)
własnie sobie dziś kupiłam kotleciki sojowe tak mnie naszło:) bede wcinać dziś w panierce:)