Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinia kiedyś nam sie wszystkim uda:) ja jak się teraz nie uda chyba odłożę clo.....
chcę oaby nowy lekarz mnie wziął końcem marca z ta miesięczną przerwą w braniu żeby ewentualnie mógł zacząć od nowa mnie faszerować chyba że coś innego wymyśli;)
noo w sumie hsg mi grozi jak się nie uda -
prawda taka ze szanse na dzidzia w tym cyklu mam marne i poki tsh nie bedzie na granicy 1,5 jak mowil endo to na dziecko raczej nie licze...I z tego co mowi wiekszosc ciaz sie przy wyzszsym nie chce zlapac,...Kasia twoje tsh z tego co pamietam jest 2,5 i niestety jest za wysokie to tez moze byc przyczyna ze nie zaskakuje u ciebie ciaza..
-
Robotka1 wrote:omg:)
wiem że gdybym musiała to też bym się przemogła i stosowała diete....ale mi nie mów że młodemu co innego a Tobie co innego:) czy odżywiasz go zdrowo plus cos wartościowego;)
własnie sobie dziś kupiłam kotleciki sojowe tak mnie naszło:) bede wcinać dziś w panierce:) -
powiedzial ze jakbym jakims cudem zaszla teraz w ciaze to szybko badania robic i do niego zwiekszac dawke , ale on mi radzi te8tyg brac leki unormowac tarczyce i wtedy dzialac wiec juz zdaje sie na los jesli okres przyjdzie ok to probe zrobie a jak nie pojawi sie w odpowiednim czasie to skupie sie na zrzucaniu wagi te 10kg musze zwalic...
-
Robotka1 wrote:choć clo mi przyspieszyło owulacje, Ty babo! po pregnyl leć! dostaniesz na pęknięcie i pęknie Ci ściśle określonym czasie
-
Robotka1 wrote:Kasia no 2.45 mam....niby środek normy jak patrzę....
ale zapytam o to tsh jutro.