Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:no i jakie kolejki do endokrynologa? pieprze, karzę się mamie zapisać;/
-
Robotka1 wrote:okej....może uda mi się do endo zapisać i on mi przepisze skierowanie bo ni wydolę z mojej wypłaciny;/
-
kurde Kaśka ale tez nie można myśleć że każdy z wyższym tsh nie moze zajść w ciąze bo znam osoby które miały nie takie jak ja i pozachodzły.....
a mi się na serio wydaje że moje tsh nie jest najgorsze....tym bardziej ze zwykła prolaktyne mam w normie a ja wiesz.....miedzy badaniem prolaktyny zwykłej a po godzinie poleciałam do roboty na chwile i potem wróciłam a podobno się nie powinno ruszac wiec kufa nie wiem czy ja tak na prawde miałam problem z ta prolaktyną;/ no jak nic wszystkie badania do powtórki;/ -
Robotka1 wrote:kurde Kaśka ale tez nie można myśleć że każdy z wyższym tsh nie moze zajść w ciąze bo znam osoby które miały nie takie jak ja i pozachodzły.....
a mi się na serio wydaje że moje tsh nie jest najgorsze....tym bardziej ze zwykła prolaktyne mam w normie a ja wiesz.....miedzy badaniem prolaktyny zwykłej a po godzinie poleciałam do roboty na chwile i potem wróciłam a podobno się nie powinno ruszac wiec kufa nie wiem czy ja tak na prawde miałam problem z ta prolaktyną;/ no jak nic wszystkie badania do powtórki;/ -
kiniaczek84 wrote:i znowu naskrobały dwie strony a ja standardowo nie nadazam czytac.
Kapturnica ale mnie wystraszyłąs tym omdleniem az sie zaczełam zastanawiac co tam u mnie sie dzieje. -
Robotka1 wrote:kurde Kaśka ale tez nie można myśleć że każdy z wyższym tsh nie moze zajść w ciąze bo znam osoby które miały nie takie jak ja i pozachodzły.....
kapturnica wrote:Kinia mnie 2dnis tarsznie bolal jajnik prawy i czulam pileczke jakby zwlaszca przy napieciu miesni sikanie szybkie chodzenie itd...a po omdleniu juz nic nie boli nie czuje kulki ani bolu jajnika jakby nic sie nie stalo...wiec pecherzyk ktory nie pekl i nie bylo owulki narosl i pekl dzis z samego ranca...ale bol...skoro stracilam przytomnosc to mozesz sobie wyobrazac...
ehh...az mam ciarki na plecach mój niepekniety pecherzyk tez był pokaznych rozmiarów bo 32mm ale narazie cisza nic mnie nie boli aczkolwiek troszke jakbym czuła piersi hmm...chociaz wczoraj tez miałam lekkie mdłosci dzis meczy mnie zgaga ale chyba nie widze zadnego zwiazku jednego z drugim -
ja jutro jak okres nie przyjdzie ide na krew mocz zelazo biale cialka i cholesterol ,,bo na bank mam zbyt niski poziom zelaza...nie zdziwi mnie etz jak bedzie podwyzszony cholesterol ...tylko pytanie skad mi pobierze jak lewa i prawa reka siwa ehh