Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia kupowałam tutaj http://www.naturala.pl/Produkt/16/dong_quai?gclid=CIzF0omiybwCFeKWtAodoDMANw
Ojca Srokę na all. Dobrze, że mi przypomniałaś to będę pić
Kasik ja kupiłam przez przypadek 2 opakowania tego donga, więc jak coś to za 25 oddam z przesyłką, bo po co mi 2 opakowania. -
Agusia trzymaj ją dla mnie:) jak w tym cyklu nie powiedzie się to za jakieś 2 tyg bym sobie od Ciebie odkupiła dobra???
KASIa w tamtym cyklu współżyłam trzy dni przed owu i dzień po. w owulację z racji ze P nie było sexu tez nie było
a w tym cyklu stawiam na współzycie jak najbliżej owulacji i dzień po. powiedziałam nawet o tym lekarzowi.
więc wczoraj było i dziś będzie i koniec. -
KASIA jak masz płodny to działaj wcześniej tak ze dwa dni max.
u mnie kiepski śluz więc staram się współżyc jak najbliżej, wspomagam się żelem oczywiście no i mam wklrażenie że moja szyjka nie jest otwarta tylko średnia i nie wiem czy to pozwoli na przedostanie się maluchom dalej.
jak weźmiesz pregnyl to po 12 godzinach najlepiej stosunek:) -
Kasik spoko dong jest Twój. Nic z nim robić nie będę, więc jak coś spoko, pisz
Jak biorę donga to biorę tylko b6 i kw. fol. no i bromka. Resztę odkładam na bok, za dużo tego już by było chyba.
Ciekawa jestem czy zadziała. Ponoć po nim jest ogromne prawdopodobieństwo owulki. Jajniki bolą jak cholera. Ale jakoś się nie nastawiam za bardzo.
Temp ni jak mogę mierzyć, bo przeziębiona jestem.
Dziś dzwoniłam i badanie nasienia kosztuje u nas 60 zł. Coś dziwnie tanio. Ale to nie jest badanie wspomagane komputerowo, no ale zawsze coś. -
Aga niech zrobi badanie nasienia z posiewem i morfologią od razu:)
OKEJ to mam zarezerwowany:) bo Tobie jedno opakowanie na ile starczy??
no a wiesiołek brałaś w ogóle?
o to B6 też biorę i ewentualnie kwas. resztę bym odstawiła.
aaaa ostatnio jak wam na szybciora pisałam że po monitoringu jestem i ze jajo duże to jeszcze mi lekarz powiedział żebym się nie sugerowała tym 26mm bo oni inaczej na to patrzą i jajo jest w sam raz i nawet powiedział ze widzi lada chwila owulację, musiał być nadszarpnięty więc nie wiem czy mój pregnyl nie był tylko formalnością no bo zanim go podałam temperaturka samoistnie zjechała w dół.
bo tyle żeście naskrobały że nie doczytałam postów po moim poście po monitoringu;) -
Widzialam ze w jego skladzie jest kw foliowy wit b wit e i zelazo hmm w sumie wszystko to biore ..tak sie zastanawiam tez nad tym ale nie wiem sama,,,Za duzo juz sie kobinuje zeby nie rpzekombinowac tam pisze om konsultacji z lekarzem ijak znamzycie wiekszosc ginow bedzie przeciwna...
-
Robotka1 wrote:KASIA jak masz płodny to działaj wcześniej tak ze dwa dni max.
u mnie kiepski śluz więc staram się współżyc jak najbliżej, wspomagam się żelem oczywiście no i mam wklrażenie że moja szyjka nie jest otwarta tylko średnia i nie wiem czy to pozwoli na przedostanie się maluchom dalej.
jak weźmiesz pregnyl to po 12 godzinach najlepiej stosunek:)
wiem ze znow w sama owulke to chlopa mozna splodzic a mi sie marzy dziewoja...a znow jak pomysle ze to przed owulka tylko sie powinno i w sama owulke jjuz nie to w glowie mysli ze mozna stracic szanse...ehhh najlepiejn jednak dzien po dniu i niech sie dzieje co chce...malza tylko bede dokarmiac coby mial sil duzo na bzykanie ihihhiih
Ja na sluz pije olej lniany i powiem ci ze juz mam go wraz z menstruacja...dziwne nigdy nie mialam wczesniej takiej sytuacji.. -
KAsia ja też czytałam że z lekarzem trzeba skonsultować, ale ten dong ma jeszcze ten wyciąg z dzięgla i coś tam jeszcze, no i też zalezy ile zawiera tej B6 i kwasu.
ja bym zaryzykowała i go wzieła bez konsultacji, nic nie tracę gdybym clo odstawiła
zresztą jutro zapytam gdybym szła na ten monitoring. może bedzie wiedział co to takiego;) -
Robotka1 wrote:Agusia trzymaj ją dla mnie:) jak w tym cyklu nie powiedzie się to za jakieś 2 tyg bym sobie od Ciebie odkupiła dobra???
KASIa w tamtym cyklu współżyłam trzy dni przed owu i dzień po. w owulację z racji ze P nie było sexu tez nie było
a w tym cyklu stawiam na współzycie jak najbliżej owulacji i dzień po. powiedziałam nawet o tym lekarzowi.
więc wczoraj było i dziś będzie i koniec. -
Kasia ja też mam z menstruacją śluz i to dużo i tuż przed nią pamiętasz?> ostatnio pisałam i się dziwiłam że jest.
a jak przychodzi do owulacji to jakoś tak więcej białawo niż rozciągliwie......
ja oleju nie pije bo mi powiedzieli ze to nie na śluz. że na śluz tylko siemię parzone niezawodne.....a pytałam i chciałam go kupić -
Robotka1 wrote:a samemu zrobić sobie z tego zastrzyk to bajka:) nic nie bolało, szybko łątwo i sprawnie:)