Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Padlam normalnie na twarz jezdze c,,,,,mi.....po podlodze ze smiechu zglosila brzydkie slowa ahahahahahaah ahahahahahah ahahahhaah
jaka żenua jprdziuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 19:32
-
Milcia nie sugeruj sie ovu-- wykresem ja zwiekszylam dawke euthyrexu do75 i podnioslo mi moja temp wlasna a ovu bez owulacji zaznaczyl mi 8mego dnia cyklu owulke!!!A to nie jest mozliwe....
Kochanie to tylko program on nie bierze wszystkiego pod uwage..tak jak ja bralam lutke w tamtym miesiacu i pod jej wplywem zaznaczyl mi owulke a owu u mnie to takie bylo ze w 33dniu cyklu pekla torbiel..
Wykres ma nam sluzyc jedynie pomoca a nie tylko sugerowaniem sie nim.
.Ja dlatego jak popatrzylam uwazniej na twoj wykres doszlam do tego wniosku ze w25dniu byla owulka...a skoro piszesz ze u ciebie sa dluugie cykle wszystko by sie zgadzalo...patrz teraz na tempki czy w11dniu zaczna spadac czy beda sie utrzymywac i w razie braku ciazy jak dluga fl ci pokaze...
Bedziesz wiedziec mniej wiecej w nast cyklu kiedy sie starac o dzidzia nie w 14 ale po20dniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 07:00
-
Witam Was laseczki
Wczoraj mnie nie było bo miałam cały dzień w rozjazdach , co gorsze z migreną okropną jak wieczorem wróciłam to padłam a w nocy coś ze mną całkiem nie grało bo nie dałam spać mojemu tak chrapałam budził mnie bo bał się , bo takie odgłosy oddawałam jak potwór jakiś byłam zjebana jak koń szmaciarza dziś na szczęście głowa tylko ćmi ale brzuch już 3lub 4 dzień mnie nap....la jajniki na zmianę chyba kiepski pomysł to był z przedłużeniem cyklu ale nie mam wyjścia jeszcze parę dni a w piersiach to chyba mam roboty budowlane -
ASIEK nie przeklinaj!!!
a dzisiaj jak się czujesz??? chrapaczu:D
KAPTURNICA nie wiedziałam że jesteś w 35+ czy ja czegoś nie wiem?? ;>>
ale miałam wczoraj fajne popołudnie, spotkałam się z 3 kumpelkami ze szkoły średniej i nie mogłyśmy się nagadać
p.s. a kto się teraz w kolejce ustawia do monitoringu???
ja na razie nie;) -
Robotka1 wrote:ASIEK nie przeklinaj!!!
a dzisiaj jak się czujesz??? chrapaczu:D
KAPTURNICA nie wiedziałam że jesteś w 35+ czy ja czegoś nie wiem?? ;>>
ale miałam wczoraj fajne popołudnie, spotkałam się z 3 kumpelkami ze szkoły średniej i nie mogłyśmy się nagadać
p.s. a kto się teraz w kolejce ustawia do monitoringu???
ja na razie nie;)
Nie jestem wlazlam tam na pocatku bo myslalam ze tylk tam baby po 30tce siedza...eheheheh -
Joanna0071 wrote:Witam Was laseczki
Wczoraj mnie nie było bo miałam cały dzień w rozjazdach , co gorsze z migreną okropną jak wieczorem wróciłam to padłam a w nocy coś ze mną całkiem nie grało bo nie dałam spać mojemu tak chrapałam budził mnie bo bał się , bo takie odgłosy oddawałam jak potwór jakiś byłam zjebana jak koń szmaciarza dziś na szczęście głowa tylko ćmi ale brzuch już 3lub 4 dzień mnie nap....la jajniki na zmianę chyba kiepski pomysł to był z przedłużeniem cyklu ale nie mam wyjścia jeszcze parę dni a w piersiach to chyba mam roboty budowlaneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 08:24
-
Kaśka przeleciałam kilka różnych stron i tylko jeden post usunięty przez administratora;) musiał być ewidentnie wskazany przez drugą stronę....ten i pewnie jeszcze kilka innych skoro niby pół forum Ci skasowali bidulko:)
dobrze że Cię nie zablokowali:)
ja to bym się cieszyła jakby wszystkie moje posty wykasowali:) nieraz takie głupotki się pisało że wstyd żeby ktoś to czytał kiedyś
aaa ten i jak się spało ze słownikiem??
no Kaśka tak, jutro monit, o której Twój przyjezdza???
ja tu się zastanawiam co mojemu upiec na te urodzinki:) bo prezent już mam;) -
No niestety dla niektorych ale nie zablokuja kogos za to ze napisal jakies slowo na ch.. bo polowe ludzi by stad wywialo hyhyyh,w dodatku nie bylo ono skierowane do kogos bezposrednio..a sa usuniete bo ewidentnie wskazane..No ale co poradzisz :D
Mam ip zmienne takze wiesz mozna mnie blokowac hyhyh , to nie mnoje pierwsze fora gdzie siedze na interii na czaterii siedze od jakichs 8lat :D wiec wiele sie widzialo..
Moj ma planowo byc wpol do7wieczor dzis wyjazd ma o 22 ale jak znam zycie kolo22dotrze bidulek:( -
POCZEKAJCIE BO NIE NADĄŻAM JA TAM WLAZŁAM BO MYŚLAŁAM , ZE TO OPUSZCZONE FORUM ĆWCZYŁAM WKLEJANIE EMOTKI I MI NIE WYCHODZIŁO HEHEHEHE MAM 31 LAT W SUMIE DOPIERO W LIPCU ZARAZ POGADAM WIĘCEJ MUSZĘ PRZELEWY DOKOŃCZYĆ ROBIĆ
kapturnica lubi tę wiadomość
-
lubicie fasolke szparagowa??ja mam fajny przzepis na salatke mrozona cieta fasolka ugotowana na szybko lekko aldente do tego ser zolty w slupki ile kto lubi ser najlepiej slodkawy jajeczko cebulenka w kostunie pychhha..ja dzis robie ale zamiast sera pewnie dam papryke swieza..bo czyms trza zastapic
Malenq lubi tę wiadomość