Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:POCZEKAJCIE BO NIE NADĄŻAM JA TAM WLAZŁAM BO MYŚLAŁAM , ZE TO OPUSZCZONE FORUM ĆWCZYŁAM WKLEJANIE EMOTKI I MI NIE WYCHODZIŁO HEHEHEHE MAM 31 LAT W SUMIE DOPIERO W LIPCU ZARAZ POGADAM WIĘCEJ MUSZĘ PRZELEWY DOKOŃCZYĆ ROBIĆ
-
Kasia jutro masz 10ty dzien ciekawe jaka tempke przez weekend bedziesz miala..trzymam w kciukasy zeby nie leciala...ale Ty tez trzymaj za moje jajca jutro
Wiecie co?ale sie kurteczka boje normalnie...wiem ze smeiszne to ale sie boje ze nic nie uroslo -
kapturnica wrote:Kasia jutro masz 10ty dzien ciekawe jaka tempke przez weekend bedziesz miala..trzymam w kciukasy zeby nie leciala...ale Ty tez trzymaj za moje jajca jutro
Wiecie co?ale sie kurteczka boje normalnie...wiem ze smeiszne to ale sie boje ze nic nie uroslo
KAsiulku będę trzymała kciuki, nie denerwuj się na pewno wyhodowałaś piękne jajeczko, jak nie dwa:) wszystko będzie dobrze moja stara babo po 35+ "Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kaska tak czy tak jesteś na monitorowanym przez przeciwniczkę i daję głowę że podgląda Twoje poczynania;)
ja! ja! Ja! lubię szparagową....ale ją się zapieka z tym serem potem bo brzmi obłędnie:)
Asiu czekamy;)
Co do obserowania mnie Kasia mi to wisi i powiewa Moze mnie obserwowac kto chce.
.PS. czuje sie jak celebrytka sledzona :D -
HEHEHE PEWNIE NIE JEDEN I NIE JEDNA OSOBA SIĘ POPŁAKAŁA NAS CZYTAJĄC ALE MOIM ZDANIEM TO TEN PORTAL TYLKO ZYSKAĆ MOŻE NASZĄ OBECNOŚCIĄ
kapturnica lubi tę wiadomość
-
hehe Asiu nie przesadzaj;) pewnie nie jedna osoba to się w głowę popukała jak nas poczytała:D:D
KAsiek jak bede mieć szparagi to się odezwę o przepis:d
kurcze niedługo już ogródek będzie trzeba orać magnolia mi listki puściła!! -
ja po prostu jak Was nie znałam i pisałam na forum to myślałam sobie , że więcej poczucia humoru mają pracownicy prosektorium niż tamci ludzie z forum ogromna powaga profesjonalizm i 2 dni na jakąś odpowiedz czekałam masakra a tu mam koleżanki z mojej bajki
-
ja też mówię, że gdybym nie była optymistką toby mnie nie było widzę jak dziewczyną depresja wali po oczach jak wchodzą w błędne koło ale niektórzy nie potrafią posłuchać mądrych rad więc odpuszczam i idę dalej świata nie zbawię
-
mi lekarz raz zaproponował przesunięcie okresu ale nie zrobiłam tego:)
a ja już nie wiem jak się tu wzięłam, chyba po prostu śledziłam posty dziewczyn i co jakiś czas się wpisywałam, no a potem Aga, Milcia, Kasia Asia i tak się kręci;) czasem się CLOwiczki odezwą i też jest fajnie:) -
No bardziej niz zwykle najczesciej jak juz przedluzylam ....
A jesli bralam jak lutke w tamtym cyklu normalnie bez zbyt dlugiego cyklu to mniej bolalo ale miesiaczka byla obfitsza w zw z narosnieciem endometrium...A co meczysz sie??to wez nospe rozkurczowa..na mnie dziala super.. -
Elo Ziomeczki:)co tam u Was ciekawego ja standardowo w pracy a poza tym 31dc i poki co cisza samopoczucie rewelka chyba branie euthyroxu przynosi efekty hormony sie unormowały od kilku dni czuje sie jakbym była inna osoba niesamowite uczucie wczesniej miałam juz siebie sama dosyc nie mogłam juz ze soba wytrzymac a teraz humor dopisuje zadowolona usmiechnieta powiem Wam róznica niesamowita oby tak dalej:)
Joanna0071 lubi tę wiadomość