Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milciu ja zatestowałam w 10dpo i juz więcej nie zatestowałam w tym cyklu bo temperatura mi spadała i dostałam okres;) moze poczekaj jeszcze z 3 dni i powtórz? ale tylko w razie gdyby sie temperaturka utrzymywała:)
-
Milcia wrote:Może zatestuję w weekend. Chyba nie ma już po co, skoro już raz wyszedł test negatywny, ale a nóż widelec...
-
ohh Kasia dzięki za prognzę pogody, będę wiedziała czego sięu siebie za jakąś godzinę spodziewać
dziś urywam się wcześniej, za pół godzinki-muszę córcię odebrać z przedszkola bo mąż w pracy:) zresztą i tak nie chce mi się tu siedzieć więc mamy nie fatygowałam;)
Kacha luuuuuuz, weź dziś kąpiel gorącą relaksującą
ja wezmę z Tobą, tzn telepatycznie:) spróbuję poćwiczyć wieczorem choć przy moich zakwasach może być to cholernie trudne:P
potem długi prysznic i może sobie paznokcie zrobię trzeba się odpicować na zbliżający się koniec cyklu nie??kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kacha może to być zbliżająca się owulacja lub sama owulacja pamiętaj! mnie tak kuło w dzień owulacji teraz....
ale w sumie lepiej dla Ciebie gdyby jutro lub po jutrze bolało.....
u mnie najśilniejsy ból włąśnie w owulację, potem jakby ręką odjął i za jakieś 3-5 dni lekkie ćmienie jajników.....
jutro rano już wszystko będziesz wiedziała:)
Kasiulka zmykam:) trzymaj się cieplutko, życze pozytywnych wieści i nie denerwuj się bo to nie pomaga, bedzie co ma być
buziak:* -
czesc dziewczyny ja tak szybko bo jestem zabiegana w Polsce zrobiłam prolaktynę wyszlo 17,1 norma do 25 wiec ok a progesteron 7dnni po owulacji wyszedł 10,4 chyba znaczy to ze owulka musiala byc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 16:05
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki.......... ja dzisiaj cala w nerwach od rana.
Na 9ta do gina na monitoring ide..mam wrazenie ze dupa z tego bedzie bo myslalam ze jajniki beda bardziej bolec,,,,, jakos optymizm dzis mnie opuscil calkiem
Echh bedzie co ma byc...prosze Was trzymajcie za mnie mocno w kciuki by jakis jeden pecherzyk urosl ladny
Jak wroce to dam Wam znac co sie dzieje..ale nie nastawiam sie optymistycznie bo czuje pod skora ze clo na mnie slabiutko podzialalo