Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe ja zawsze na odwrót działam mama mi mówiła , że nawet jak się rodziłam to szłam w drugą stronę lekarz musiał na brzuch się kłaść i pchać mnie w dobrym kierunku bo bym mamę udusiła
-
jakoś tak fajnie jej ten wykres się pnie i miała owu na monicie stwierdzoną a to bardzo napawa optymizmem
-
Aśka no włąśnie nie miałam owu potwierdzonej:P hehe własnie owu jest wielką niewiadomą
testy mam w domu, jeden taki super z apteki leży już kilka miesięcy a trzy z allegro co mi z testami owu przyszły;)
nie robię, pierniczę, mi wystarczy temperatura.....jeszcze będzie tak że gruchnie w dół dzień przed okresem, zobaczycie, ja mam takiego pecha;/ -
pecha to każdy moze mieć inne choć prawidłowe jest 5,5 a co do ciąży to jeszcze możesz się zaskoczyć radośnie
-
hahaha Ty to umiesz rozweselić
nie powiem że nie byłabym zaskoczona pozytywnie;) tak bym chciała już.....ehhhh
choć dla mnie ten ostatni monit mimo że był nie pewny spisałam na straty, zawsze zakłądam gorszą wersję, może temu się na nic nie nastawiam.
właśnie zjadłam śniadanie:D moje musli z mleczkiem:) mniam, na drugie mam
pozostałości po wczorajszym obiedzie:P
mojego P. nie było, a do mnie na obiad przyjechała mama z siostrą no rowerkach:)
był rosołek, pierś z kurczaka z pieczarkami i serem zółtym i surówka z selera świeżego:D i kuskus:D no i dziś mam drugie danie;)
powiem wam że obiad mi się udał maksymalnie:D -
to super że masz papu ja tez pojatam a teraz braciszek wyrwał mnie na bieganko po lesie idę bo pogoda super ja też wolę się nie napalać
-
no tak to prawda, ja nie mam z tym kłopotu bo @ zazwyczaj przychodzi o czasie więc sie nie spinam.....
dziś wypadało by mi odłozyć termometr i już nie mierzyć temperatury.....
nie mówię że mnie to stresuje czy coś ale jakoś tak źle mi z tym że ją mierzę....bo nie wiem czego się spodziewać
biegasz? wooow zazdroszczę ja nie cierpię biegać ale chce się teraz na wiosnę przełamać.
na razie wróciłam do ćwiczeń i hula hop:D -
wczoraj kupiłam kijki super sprawa a zasuwasz i spalasz kalorię fajnie 90 % mięśni na kijkach pracuje a biegam już 3 rok ale teraz sporadycznie lenistwo dzięki truchtaniu wieczorem w rok schudłam 20 kg fakt, ze z tego parę wróciło bo sobie popuściłam ale nie jest już tragicznie a było uwierz mi
-
hehe nie wierzę
noo ruch jest okej, tylko ile trzeba poświęcenia żeby się zmobilizować
kurcze ale nuuuuda....chcę juz do domu....
aaaa własnie weszłam na marcowe testowanie i zobaczyłąm ze testuję dopiero w niedzielę tak że hooo hoooo czasu mam wiele:D