Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze nie nadążam
u mnie to jutro będzie spadek na pyszczek bo progesteron zleci zobaczycie na nic się jakoś nie nastawiam to dziwny cykl i z jajek to szału nie było już nastawiam się na kolejny mam monit na 7 marca tylko jak znam swoje szczęście to pewnie @ zagra mi na nosie i się opóźni i będę miała monit z głowy -
No moj mezulek suuper cieszy sie,trochu przykro bo cos kregoslup go nawala , biedulek musze go do lekarza wyslac..A co do serdudszek nie wiemy jak zdrowe i jak duzo ich jest to szkoda rozsiewac nasionka na ugorze iihihhii Wole tak maks co2dni poki pregnyl nie podany.....
Stwierdzil ze jestem duzo weselsza zywsza i leki dzialaja na mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 08:29
-
Joanna0071 wrote:ale wiecie co z każdym dniem mi zimniej może to przez to, że mam taką tempkę ?
-
myślałam wiele miesięcy i było mi cholernie ciężko potem teraz jestem gotowa na wszystko z przekonaniem na okres tak jest łatwiej przyjąć porażkę i łatwiej zaskoczyć radością tak jakoś testuję osobowość
Kasiu a te hieny to życie ukażę już ty się nie martw . -
ojj to nie dobrze z tym kręgosłupem....zdąży teraz pójść do lekarza??
a z tymi serduszkami to żartuje;) wiem że trzeba oszczędzać
no asia ma rację, pal licho leki ale my tu na forum dajemy czadu:D
a Pałełek nie ma nic przeciwko że na forum siedzisz?? pewnie Twoja obecjość się tu ukróci;) ależ ja będe tęskniła -
kapturnica wrote:No masz tempke taka ze ja to pewnie bym mizla goraczke juz hiihiih Tez bym cciala zeby moja juz takrosla w gore ehhh Dzis jak nigdy druga w kolei tempka na tym samym poziomie...
spokojnie coś czuję , że w przeciągu paru dni zacznie się u Ciebie dziać -
Wiecie co??ja ma dzisbig day..ide kupic mlodemu pierwszy w zyciu prawdziwy gajerek!!! iihhihi
musi miec na egzaminy na koniec podstawowki, maja 1szego kwietnia.Wole z malz isc wybrac bo ja to sama tak cienko w tyc garniturach sie orientuje...
..Kurcze jak go zobacze w garniaczku to sfiksuje ihihihhi -
Robotka1 wrote:ojj to nie dobrze z tym kręgosłupem....zdąży teraz pójść do lekarza??
a Pałełek nie ma nic przeciwko że na forum siedzisz?? pewnie Twoja obecjość się tu ukróci;) ależ ja będe tęskniła
ja już tęsknię -
kapturnica wrote:Wiecie co??ja ma dzisbig day..ide kupic mlodemu pierwszy w zyciu prawdziwy gajerek!!! iihhihi
musi miec na egzaminy na koniec podstawowki, maja 1szego kwietnia.Wole z malz isc wybrac bo ja to sama tak cienko w tyc garniturach sie orientuje...
..Kurcze jak go zobacze w garniaczku to sfiksuje ihihihhi
tylko nie rycz albo z zachwytu nie znieś jajka -
Robotka1 wrote:ojj to nie dobrze z tym kręgosłupem....zdąży teraz pójść do lekarza??
a Pałełek nie ma nic przeciwko że na forum siedzisz?? pewnie Twoja obecjość się tu ukróci;) ależ ja będe tęskniła -
kurcze jak zzieleniejemy to nam dopiero odpali z radości już to widzę chyba nas stąd wyrzucą stworzymy tajną grypę krejzoli na fb
kapturnica lubi tę wiadomość
-
hihi noooo będziesz widziała małego-dużego przystojniaka w tym gajerku:D pierwszy poważny egzamin w jego życiu:D
Kasia spokojnie, lepiej żeby sobie temp powoli szła w górę.....ale u Ciebie to chyba puki co na spadek czekamy nie?? -
Robotka1 wrote:hihi noooo będziesz widziała małego-dużego przystojniaka w tym gajerku:D pierwszy poważny egzamin w jego życiu:D
Kasia spokojnie, lepiej żeby sobie temp powoli szła w górę.....ale u Ciebie to chyba puki co na spadek czekamy nie?? -
kapturnica wrote:No sam siedzi na drugim komp i wiosche oglada ihihhihi Mysle ze nie ma nic najwyzej mi notebooka wylaczy zm gniazdka ihih..Mysle ze zdazy prywatnie to wiesz zawsze szybciej sie dostanie...Troce mniej mnie bedzie tutaj ale tylko do weekendu bo niestety w sobote juz o 8jedzie..Ale wam powiem laski ze jak w domu jest to az mi tak lepiej odpoczywam psychicznie , ze nie jestem sama...
Domyślam się ciesz się tą chwilą tydzień szybko zleci bo jest bardzo emocjonujący i będzie pełen wrażeń