Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
porównaj Kasia może Cię to trochę uspokoi:) u mnie też naprzemiennie pracują
aaa i dokładnie to samo czułam co ty jak w jednym było pusto i tylko rezerwa na kolejne miesiące a w drugim okazały się dwie banieczki:)
-
no ale Aga ty miewasz wlasne owulki u mnie nie ma i blada dupka...Zobaczymy co to bedzie w kazdym razie lepiej ze 2rosna niz zaden...tyle sie pocieszam heheheh\
A co do endo wlasnie cztam zeroznie przyrasta i wplyw na nie ma dlugosc krwawienia a u mnie w tym miesiacu akurat jak na zlosc dluzsze bylo..wiec jeszcze pare dni w razie czego do owulki potem pregnylek idupek to moze co da... -
ale ucieszylo mnie jedno ze ani na jednym ani na drugim jajniku nie bylo pecherzykow drobnych...obraz usg policystycznych jest inny u mnie obydwa byly czysciutkie a miesiac wczesniej bylo pelno....Dieta niskoweglowodanowa dziala....
A i moj gin mi powiedzial ze jak pecherzyk bedzie mial 20mm to wtedy poodac pregnyl nie wczesniej i nie pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 12:55
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:musze chyba forum clo przeleciec i porownacwielkosc pecherzykow przy clo od5do9 czy jestem w sredniej statystycznej...
to od 66 strony tam pisalysmy o rozmiarach pecherzykow...ja biorac od 5-9 i mialam w 12 dc rozmiar 22 mm w 14 dc juz 24mm a w pierwszym cyklu Clo w 10 dc byla owulacja...juz wiec musial byc duzy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 13:32
-
Ale jestem wydygana po tym tygodniu pracy... Nic mi się nie chce. Dziś byliśmy wybierać blat kuchenny i uchwyty do szafek. Fugi kupiliśmy, tak więc dzieje się w tym naszym nowym mieszkanku. Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu już się wyprowadzimy od teściów
-
nick nieaktualnyMi tez tylko malowanie kolorow zostalo....
a z innej paczki napierdala mnie lewy jajnik okropnie ...do tego cycki mi sie w stanik nie mieszcza a dokladnie w obwodzie sciska... Dzis w pracy zarlam jak opetana takie mialam ssanie!!
nie pamietam tez tak trudnego tygodnia..w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2014, 20:25