Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No mialam mialam ale zrezygnowalam i nadal nie wiem czy robić czy jeszcze poczekac mam mętlik w glowie z jednej strony wiem ze i tak dzieci z tego nie będzie bo na ostatnim monitoringu gin nie stwierdzil owulki wiec chyba lepiej moze nie testowav tylko czekam w spokoju na @
-
Milcia tak jak Aga napisala niekoniecznie test jest wiarygodny tym bardziej ze robilas go z rozcienczonego a nie porannego moczu..Poczekaj jeszcze troche zobacz co z tempka przez nastepne 3dni , wiem ze to doprowadza do wariactwa to czekanie , ale sama wiesz ze nie masz innego wyboru...
-
kapturnica wrote:Milcia tak jak Aga napisala niekoniecznie test jest wiarygodny tym bardziej ze robilas go z rozcienczonego a nie porannego moczu..Poczekaj jeszcze troche zobacz co z tempka przez nastepne 3dni , wiem ze to doprowadza do wariactwa to czekanie , ale sama wiesz ze nie masz innego wyboru...
Mnie to już wykańcza psychicznie... Myślałam, że dobrze to zniosę, skoro za pierwszym negatywnym testem było ok, ale jednak uroniłam dzisiaj łezkę. -
Milciu zrób betę i po stresie wiesz wtedy wszystko ja bym nawet prywatnie zrobiła u mnie to kosztuje 30 zł to wolę to niż parę zwykłych testów kupować. Taka niepewność jest okropna z krwi to wiesz już wszystko
-
Asiek stwierdzilam ze wykopki trzeba rozlozyc na kilka dni...a nie wiemy jakie sa te poklady surowca, wiec doszlam do wniosku ze trzeba rozlozyc to na wiekszy limit czasowy..Jutro po monicie bede wiedziec..Lekarz w sobote mi powiedzial zebym chlopa nie nadwyrezala za mocno przed podaniem pregnylu wiec scisle stosuje sie do zalecen.
-
aga.just wrote:Milia, bo my tu z Kap ostatnio doszłyśmy do wniosku, że od 10 dpo dopiero coś widać czy się mogło udać czy nie... I tak dumałyśmy, że jak 11 dpo jest wyższa niż 10 dpo to dobry znak.
Milcia na 11 dpo test nie zawsze jest wiarygodny.
o o o to u mnie wyższa w 11dpo:) hehe ale bez napalania:D moje neutralne podejście jest wyjątkowo sprzyjające mojemu nastawieniu:D
MADZIARA nie przeklinaj bo dostaniesz bana!!!
AŚKA no u Ciebie już 13dpo i taka temp zazdroszczę
AGA a Ty jak się czujesz???
Kaśka a Ty nie na mężu siedzisz od rana??
wiecie co? z grobu tej małej ktoś w nocy w weekend pościnał wszystkie głóki kwiatów i je zabrał!!! po kiego ciula ktoś takie rzeczy robi??? masakra co za buraki.....