Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
aaa myslałam że może clo brałaś albo coś....i dlatego taki mały przyrost...a iludniowe masz cykle? może udostępnisz wykres będzie łatwiej nam coś doradzić.
tak pij winko:) nie musi być z górnej półki:D ważne że wino:D no i orzeszki choć ja ich w ostatnim cyklu nie jadłam. -
Martuś tak jak Kasik pisze - na cykle 28-29 dni pęcherzyk 10 mm w 12 dniu to trochę mało. Bo przy takich cyklach owulkę powinnaś mieć 14-15 dc, a za te 3 dni chyba nie urośnie do 20 paru mm?? Góra 2 mm na dobę ponoć. Ale skoro lekarz chce się podjąć inseminacji to nie wiem. Zgłupiałam
Z ziółek na szybko tylko dong by może pomógł. Ale to wiesz - nie każdy wierzy w zioła
-
A to Twój pierwszy monitoring? Bo może owulka po prostu będzie później. Na moje oko na pewno po 20 dc z takimi wymiarami.
Kasik mówisz, że czarują Ci pod wykresem? Spoko luz. Kiedy chcesz testować w ogóle? Dopiero w niedz? Czy coś pomyliłam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 14:14
-
Tak to mój pierwszy monitoring, staram się mierzyć temperaturę rano, możecie zerknąć jak to wygląda...
Jeśli się nie uda to pomyślę o ziółkach i o może bardziej dobranych witaminach a dla męża kupię profertil bo u niego morfologia kuleje, no i ruchliwość.Staramy się od września 2012...
Styczeń HSG- niedrożny prawy
28 Luty- 1 IUI - nie -
Dziewczyny mam pytanie do was......... powiedzcie mi czy po tym clo jak wam jajucha rosly albo i ogolnie przed owulka czujecie dosc silne ciagniecie w dole brzucha???kurde mam wrazenie ze mi urwie az mnie zgina w pol i przy okazji oba jajniki strasznie bola..Jak siedze lub leze jest ok ale w pozycji stojacej mam wrazenie ze dol brzucha az drga z tepego bolu
-
Ovu sie zbliża ja miałam masakrę też to czułam stawałam idąc do miasta jak staruszka a podczas sexu to ból był olbrzymi myślałam, że mam tam piłke do ręcznej dlatego zdziwiłam sie małymi wymiarami jajeczek
-
Od paru dni mam wrażenie że macica mi przez ścianę brzucha chce wyjść tak prze na ścianę i mam skurcze dziwne uczucie
-
Ja już od dawna mam wrażenie że mam @ podpaski od paru dni nosze rano to byłam pewna bo identycznie jak na@ bolŁo
-
Co ma być to bedzie już nic nie z ienię zrobiłam co mogłam jak ma być to niech się śpieszy bo mi czas drogi:-)
-
Dziś jakieś 5 km potruchtałam zaraz na 1,5 h na kijki ide ja ją pogonie jeśli do mnie idzie