Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
To szybko napisze. Ost miesiaczka 7 i trwala ok 5 dni. W srode 19 bylam u gina i mialam pecherz 18 mm w prawym jajniku ,powiedzial mi ,zeby wspolzyc od niedzieli do srody ,przeciez juz tego dnia nie mam chyba dni plodnych. jak myslicie?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dziewczyny a wiec tak na mojej farmie.,,,jedna kura i pare kurczat ihhih na prawym mam jeden na 15z hakiem na lewym sa az 3 jeden na 22mm dorodny(to ta kura ) , drugi na 16mm i trzeci na 15mm skad tak naroslo jak byly w sobote tylko dwa 13mm nie mam pojecia...ale stwierdzil gin ze dieta wspomaga bardzo jajniki..I najwazniejsze moje endo od soboty z 5mm wzroslo dzis na 9,2mm wiec duuuzo zasluga wina i orzeszkow od malza ihhihihi,Pregnyl podalam sobie wlasnie i teraz czekam zeby kura zniosla zlote jajeczko.
I najwazniejsze... teraz wszystko w rekach najwyzszego
....Amen..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 20:49
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:To szybko napisze. Ost miesiaczka 7 i trwala ok 5 dni. W srode 19 bylam u gina i mialam pecherz 18 mm w prawym jajniku ,powiedzial mi ,zeby wspolzyc od niedzieli do srody ,przeciez juz tego dnia nie mam chyba dni plodnych. jak myslicie?
Hejka ja bym od soboty współżyła a w poniedziałek na usg leciała czy pękł sam czy trzeba mu lekami pomóc -
Joanna0071 wrote:Hejka ja bym od soboty współżyła a w poniedziałek na usg leciała czy pękł sam czy trzeba mu lekami pomóc
tez tak mi sie wydawalo,no trudno juz za pozno...i kolejny cykl w dupe,jak mialam pecherzyk to byl 12 dzien cyklu,a gin zalecil mi od 16dnia cyklu wspolzycieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
kapturnica wrote:Dziewczyny a wiec tak na mojej farmie.,,,jedna kura i pare kurczat ihhih na prawym mam jeden na 15z hakiem na lewym sa az 3 jeden na 22mm dorodny(to ta kura ) , drugi na 16mm i trzeci na 15mm skad tak naroslo jak byly w sobote tylko dwa 13mm nie mam pojecia...ale stwierdzil gin ze dieta wspomaga bardzo jajniki..I najwazniejsze moje endo od soboty z 5mm wzroslo dzis na 9,2mm wiec duuuzo zasluga wina i orzeszkow od malza ihhihihi,Pregnyl podalam sobie wlasnie i teraz czekam zeby kura zniosla zlote jajeczko.
I najwazniejsze... teraz wszystko w rekach najwyzszego
....Amen..
wow! ale kurnik! musze zarazic sie od Ciebie tym optimizmem Poczucie humoru the best! powodzenia
kapturnica lubi tę wiadomość
-
alka89 wrote:tez tak mi sie wydawalo,no trudno juz za pozno...i kolejny cykl w dupe,jak mialam pecherzyk to byl 12 dzien cyklu,a gin zalecil mi od 16dnia cyklu wspolzycie
gin to tylko człowiek my często decydujemy nieco inaczej niż oni chcą -
Witam Was laseczki ja stanęłam na lini startu i rozgrzewam podeszwy do startu, plamić zaczęłam wieczorem i pojawiła się żywa krew więc zaznaczam od wczoraj początek cyklu w sumie to moźe lepiej bo od jutra na clo wskoczę może w końcu i w moim kurniku zacznie się coś konkretniejszego dziać
-
A swoją drogą to coś mi się z tempką całkiem kiełbasi może to przez te leki bo mając 37,2 dostałam @ i nadal taką mam , może spadnie za parę dni. A u Was co tam słychać ?
-
Joanna0071 wrote:Witam Was laseczki ja stanęłam na lini startu i rozgrzewam podeszwy do startu, plamić zaczęłam wieczorem i pojawiła się żywa krew więc zaznaczam od wczoraj początek cyklu w sumie to moźe lepiej bo od jutra na clo wskoczę może w końcu i w moim kurniku zacznie się coś konkretniejszego dziać
-
Ja dzis mam zawroty glowy i dol brzucha tak nawala ze szok az mnie zgina.Mam nadzieje ze peka pecherzyk i dlatego taka reakcja po pregnylu..Tempkaspadla to mam nadzieje....Boje sie zeby tez drugi ten wiekszy co mial 16mm wczoraj nie pekl dzis razem z tym wiekszym bo taki na 19juz moze...boje sie blizniaczej ciazy w razie czego...
-
Joanna0071 wrote:A swoją drogą to coś mi się z tempką całkiem kiełbasi może to przez te leki bo mając 37,2 dostałam @ i nadal taką mam , może spadnie za parę dni. A u Was co tam słychać ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2014, 08:13