X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytaj aguś zapytaj.
    no właśnie się trochę zastanawiam, bo moze plr mam juz unormowaną i dlatego jajca mi takie giganty urosły juz w 10dc. poprzednio były ciut mniejsze ale teraz mnie zaskoczyły.
    no nic, zobaczymy jak będę funkcjonowała bez clo.

o której masz wizytę?:) u nas kolejki do endo 4miesiące więc sięnawet nie zapisuje

no ja miałam 18x wieksza prl;)

KASIA pilnuj męża:) ja moje drzewka tak oskubałam na zimę i ciekawe czy ruszą;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha kasiek u nas pewnie kolo pol roku czekania na nfz a prywatnie kolo2tyg wiec tez bogato...Tez sie zastanawialam czemu az tak szybko u ciebie rosna te jajca no i wielkosc tez na bogato maja, moj gin mi gada ze na 20mm dawac pregnyl , zobacze co mi powie dzis ten drugi jak on na to patrzy...
    Dzien w dzien pilam wino i zarlamorzechy wiec jak endo nie przyrosnie to juz nie wiem co pomoze procz plastrow....O jajach nie wspominam, chociaz tak w duszy marze zeby oba rosly ladnie i byla szansa...
    Do 17sfiksuje z tym czekaniem...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no to pofiksujemy razem:) do 17:P

a to ja jutro wpadnę koło 9 na forum to już będę wiedziała co u was:)

kuźwa przyznam wam dziś że mam leciutkiego dołeczka....ale może lepiej teraz niż potem, potem już się ładnie za siebie wezmę od nowa;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziwie ci sie kasiulka...clo daje nam nadzieje zwlaszcza jak sie widzi ze sie wbilo z serduszkami w owulke..
    Ja bede dzis napewno zdolowana jak sie okaze ze edno nie przyroslo i pecherzyki tez stanely w miejscu...Wiem ze poczatki itd ale kurde chcialoby sie chociaz miec ta pelna sznase na owulke....
    Nie przecze ze jak napisalas o plamieniu to moj entuzjazm na udany cykl jakos upadl...mam takie rozkojarzenie ze nawet nie zdajesz sobie sprawy...Przezywam jak stonka wykopki a wiem ze powinnam zdac sie na los...Tak sobie tlumacze , ale sama wiesz jakz tym tlumaczeniem jest chwile sie to przyjmuje z podniesiona glowa a za moment podkula ogon i w mysli prosi najwyzszego by wspomogl...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz rację w tym co piszesz, mi też entuzjazm opadł mimo że wiele go przecież i tak nie było...
    no cóż, sama zaczynam się zastanawiać czy mi dzidziuś kiedykolwiek będzie dany....
    podświadomie bardzo bym chciała żeby to w nasieniu wyszły jakieś problemy i żeby to własnie je udało się teraz podleczyć szybko....
    ale nie wiem czy dobrze myślę bo może się tez okazać że nasienie jest całkiem do dupy....
    zła jestem na wszystko i na ten swój pieprzony instynkt macierzyński....
    czemu ja nie mogłam zaliczyć wpadki.....kiedykolwiek

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w przyszłym cyklu chyba zrezygnuję z mierzenia temperatury po owulacji.....kiedyś nie mogłam zrozumieć dlaczego dziewczyny tak robią ale teraz już się domyślam.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuj sie kasiek ja teraz zaluje ze tyle lat zmarnowalam na antyki, smiac mi sie chce z siebie ze tak rekami i nogami bronilam sie przed ich odstawieniem jak juz kilka lat temu moj malz chcial drugie dziecko..Powoli dochodzi do mnie mysl ze moze sie okazac ze juz nie poczuje jak to jest byc znow w ciazy i lapie sie na tym ze ta mysl mnie przeraza
    Ze zmarnowalam najlepszy czas na to by probowac a teraz to juz sobie moge kombinacje odwalac...
    ..Z drugiej patrze na mlodego i dziekuje za to ze on juz jest..
    Ale prawda jest taka ze z instynktem nie wygra sie jak juz sie uaktywni to chce sie strasznie
    Tak jakby sie mialo miec znow pierwsze dziecko...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, jaby sie mialo mieć znowu pierwsze dziecko.
    masz juz świadomośc jak to jest oporządzać takiego maluszka i zwyczajnie się za tym tęskni.
    no nic musze sobie zajęcie znaleźć, chyba mi się jakiś urlop przyda:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka już Was czytam:-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Wami laseczki z instynktem nie wygrasz

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aśka co Cie tyle nie było. gadaj no tu :)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec laski dupa wymyta, wypachniolona , czeka na wyrok ihiih..Brzuch mnie boli tylko nie wiem czy z nerwow czy z tego ze moze jajca cisna mnie...

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a gin ci nie mowil jak to jest jak np jajka sa roznej wielkosci a to wieksze potraktuje sie pregnylem i np to drugie to co z nim?dalej rosnie do odpowiednich rozmiarow czy takie male niedojrzale tez peka???boje sie cholernie znow torbieli..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu fajnie że dupsko wymyte:D
    mi mówił że jak nie pęknie większe to zawsze mamy mniejsze:) więc w razie gdyby Ci większe nie pękło masz jeszcze mniejsze....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak moze i mam ale moje jajo samo nie peka...i co wtedy drugi pregnyl ?Ty zes sie dowiadywala wtedy czy u ciebie obydwa pekly czy sie wchlonal ten drugi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2014, 15:55

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak pójdziesz po pregnylu na kontrolę to się dowiesz co pękło i czy pękło, jak nie pęknie duży a mały urośnie to możesz drugi pregnyl wziąć na to mniejsze jajo:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u gina mam hcg zrobić zrobię w piątek jak @ nie będzie a zaraz mykam na kijki :-) 1,5 godziny a jaki zakwas mam :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jesteś usprawiedliwiona:)

nie martwi Cie dzisiejszy spadek temp? bo u mnie tex siup w dół i ja już nadziei nie mam.
    fajnie że masz skierwoanie na HCG:) ja nawet nie wiedzialam ze na takie badanie daje się skierowanie;) raz wżyciu robiłam betę:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co mam płacić a ja na tempke patrze ze smiechem bo u mnie kreci jak może a wiem , że @ przyjrzie nie wiem z kad jakos na luzie nastawiam sie na kolejny cykl parze do przodu nie w tyl :-) , brzuch mnie boli jak na @ już tyle dni że czuje jak bym ja miała wkładki noszę juz 5 dzień :-) nic nie zmienie a staran nie zmiejszę:-) a tempka leci choc i tak jest u mnie na @ za wysoka. Co ma byc to będzie.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe a no chyba że tak:) moja za to jest bardzo przewidująca więc biorę ją na serio;)
    własnie zjadłam jabłko pomarańcza:D ale jestem pełna:) w domku mąż obiad zrobił:) ciekawe co wymyślił:)

dziś go muszę uświadomić kiedy ma badanie i czego musi przestrzegać;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 209 210 211 212 213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ