Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zapytaj aguś zapytaj.
no właśnie się trochę zastanawiam, bo moze plr mam juz unormowaną i dlatego jajca mi takie giganty urosły juz w 10dc. poprzednio były ciut mniejsze ale teraz mnie zaskoczyły.
no nic, zobaczymy jak będę funkcjonowała bez clo.
o której masz wizytę? u nas kolejki do endo 4miesiące więc sięnawet nie zapisuje
no ja miałam 18x wieksza prl;)
KASIA pilnuj męża:) ja moje drzewka tak oskubałam na zimę i ciekawe czy ruszą -
Ha kasiek u nas pewnie kolo pol roku czekania na nfz a prywatnie kolo2tyg wiec tez bogato...Tez sie zastanawialam czemu az tak szybko u ciebie rosna te jajca no i wielkosc tez na bogato maja, moj gin mi gada ze na 20mm dawac pregnyl , zobacze co mi powie dzis ten drugi jak on na to patrzy...
Dzien w dzien pilam wino i zarlamorzechy wiec jak endo nie przyrosnie to juz nie wiem co pomoze procz plastrow....O jajach nie wspominam, chociaz tak w duszy marze zeby oba rosly ladnie i byla szansa...
Do 17sfiksuje z tym czekaniem... -
hehe no to pofiksujemy razem:) do 17:P
a to ja jutro wpadnę koło 9 na forum to już będę wiedziała co u was:)
kuźwa przyznam wam dziś że mam leciutkiego dołeczka....ale może lepiej teraz niż potem, potem już się ładnie za siebie wezmę od nowa;) -
nie dziwie ci sie kasiulka...clo daje nam nadzieje zwlaszcza jak sie widzi ze sie wbilo z serduszkami w owulke..
Ja bede dzis napewno zdolowana jak sie okaze ze edno nie przyroslo i pecherzyki tez stanely w miejscu...Wiem ze poczatki itd ale kurde chcialoby sie chociaz miec ta pelna sznase na owulke....
Nie przecze ze jak napisalas o plamieniu to moj entuzjazm na udany cykl jakos upadl...mam takie rozkojarzenie ze nawet nie zdajesz sobie sprawy...Przezywam jak stonka wykopki a wiem ze powinnam zdac sie na los...Tak sobie tlumacze , ale sama wiesz jakz tym tlumaczeniem jest chwile sie to przyjmuje z podniesiona glowa a za moment podkula ogon i w mysli prosi najwyzszego by wspomogl... -
masz rację w tym co piszesz, mi też entuzjazm opadł mimo że wiele go przecież i tak nie było...
no cóż, sama zaczynam się zastanawiać czy mi dzidziuś kiedykolwiek będzie dany....
podświadomie bardzo bym chciała żeby to w nasieniu wyszły jakieś problemy i żeby to własnie je udało się teraz podleczyć szybko....
ale nie wiem czy dobrze myślę bo może się tez okazać że nasienie jest całkiem do dupy....
zła jestem na wszystko i na ten swój pieprzony instynkt macierzyński....
czemu ja nie mogłam zaliczyć wpadki.....kiedykolwiek -
nie przejmuj sie kasiek ja teraz zaluje ze tyle lat zmarnowalam na antyki, smiac mi sie chce z siebie ze tak rekami i nogami bronilam sie przed ich odstawieniem jak juz kilka lat temu moj malz chcial drugie dziecko..Powoli dochodzi do mnie mysl ze moze sie okazac ze juz nie poczuje jak to jest byc znow w ciazy i lapie sie na tym ze ta mysl mnie przeraza
Ze zmarnowalam najlepszy czas na to by probowac a teraz to juz sobie moge kombinacje odwalac...
..Z drugiej patrze na mlodego i dziekuje za to ze on juz jest..
Ale prawda jest taka ze z instynktem nie wygra sie jak juz sie uaktywni to chce sie strasznie
Tak jakby sie mialo miec znow pierwsze dziecko... -
Byłam u gina mam hcg zrobić zrobię w piątek jak @ nie będzie a zaraz mykam na kijki 1,5 godziny a jaki zakwas mam
-
dobra jesteś usprawiedliwiona:)
nie martwi Cie dzisiejszy spadek temp? bo u mnie tex siup w dół i ja już nadziei nie mam.
fajnie że masz skierwoanie na HCG:) ja nawet nie wiedzialam ze na takie badanie daje się skierowanie;) raz wżyciu robiłam betę -
Po co mam płacić a ja na tempke patrze ze smiechem bo u mnie kreci jak może a wiem , że @ przyjrzie nie wiem z kad jakos na luzie nastawiam sie na kolejny cykl parze do przodu nie w tyl , brzuch mnie boli jak na @ już tyle dni że czuje jak bym ja miała wkładki noszę juz 5 dzień nic nie zmienie a staran nie zmiejszę a tempka leci choc i tak jest u mnie na @ za wysoka. Co ma byc to będzie.
-
hehe a no chyba że tak:) moja za to jest bardzo przewidująca więc biorę ją na serio;)
własnie zjadłam jabłko pomarańcza:D ale jestem pełna:) w domku mąż obiad zrobił ciekawe co wymyślił
dziś go muszę uświadomić kiedy ma badanie i czego musi przestrzegać