Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nerwuj mnie bo zacznę strzelać nie gap się na tempkę tylko testuj jutro z nocnego moczu i juz kropka
i to zielona
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nie patrz ktory dzien cyklu ale ktory po owu...nie chce nic pisac bo sensu nakrecac nie ma..ale tempka stabilnie sie piela kazdego dnia tobie...tak bym sama chciala.zero spadkow niczego...wrozy dobrze napewno jesli chodzi o poziom progesteronu....a moze i na cos wiecej...test10tka juz ci powinien na luzie wyjsc...widze ze dziewczyna cienie wychodza juz nawet w 9dniu po owu....Trzymam mooocno w kciukaskiMilcia wrote:Tak mnie kusi, żeby zrobić już dzisiaj ten test, ale poczekam do jutra i zobaczę jaka temperatura będzie.
Milcia lubi tę wiadomość

-
Piła zioła
i też szybko zatestowała i ladne kreski jej wyszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:17
-
Mój się tylko uśmiechnął jak mu powiedziałam że po test ma mnie zawieść po pracy
kapturnica lubi tę wiadomość
-
lasecvzki zycze wam z calego serducha zeby sie udalo bo to dodaje otuchy ze kazdej z nas sie moze udac...wierze w tobardzo inaczej zadna z nas nie poswiecalaby sie tak by dojsc do celu..Milcia anwet jesli sie nie uda to masz pamietac zeby sie nie zalamywac bo masz plan!!!!Aleja czuje zebedzie...musi!!!byc dobrzeu kazdej z nas

-
toakurat musowe przed laparo..jelita maja byc wspoczynku nie moga pracowac..wiecoczyszczankomusi byc...myslalam ze hegar walna jak kilkanascie lat temu..no ale zmienily sie metody....wlewka byla lepsza..szybciej dzialalo i w dodatku nie latalo sie tysiace razy i nie trzeba bylo tyle syfu pic...Milcia wrote:Kasia współczuję tych ekscesów kibelkowych.