Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to traktuję jako formalnosć czy lutkę odrzucić niewiem ale spiny pierwszy cykl nie mam chyba tamten cykl za bardzo przeżyłam i coś mi się poblokowało w emocjach
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Kurde nie wiem, czy testować.. bije się z myślami. Jeśli owulacja była tego 12 dnia, to dziś byłby 14 dzień po.
ja sie nie wypowiadam na ten temat,ale obiecałam sobie ze jak do jutra @ nie bedzie to nie ma bata testuje.Tylko tak sobie mysle czy nie za wczesnie jutro 30 dc a ostatnimi czasy miewałam cykle 32-34dni jak myslisz Milciu:) -
kapturnica wrote:laski a jednak necika mam ihiihhi kumpele spotkalam co robi w szpitalu i dala mi haslo..co tam jak tam??ja latam non stop po tych lekach do kibelka dupppencja odpada..
ooo powitac powitac Drogą Kolezanką:)no i co tam jak tam u Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry/wieczór

Kap Ty już po? czy przed? przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić czytaniem....mam nadzieję, że dobrze się czujesz...a jak już net masz to świetnie:-)
Ja wróciłam od lekarza - torbiel krwotoczna - dostałam Primolut Nor i mam nadzieję, że zacznie mi znikać to "cholerstwo"....
Kiniaczku testuj - nie trzymaj się (nas) w niepewności:) życzę pozytywnych wieści:) -
a daj spokoj nafaszerowali mnie jakims ihydztwem musialam wypic 2litry tego plynu...ledwo bo ledwo ale wypilam na hafty darlo..wybadana jestem od stop do glow..jutro ide jako 3cia na lapato..nudzialm sie jak mops ale teraz juz oki..byle do jutrakiniaczek84 wrote:ooo powitac powitac Drogą Kolezanką:)no i co tam jak tam u Ciebie

-
no niestety przed..leze w szpitalu po badaniach caly dzien mnaprzerzadzaja badaja krew pobieraja itd..przynajmneij badania zrobili yhhyhy..a jutro sama nie wiem jak to bedzie..o 7mam miec kroplowke potem jasiek i jako 3cia mam byc operowana...troche sie cykam co tamw srodku siedziMalenq wrote:Dzień dobry/wieczór

Kap Ty już po? czy przed? przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić czytaniem....mam nadzieję, że dobrze się czujesz...a jak już net masz to świetnie:-)
Ja wróciłam od lekarza - torbiel krwotoczna - dostałam Primolut Nor i mam nadzieję, że zacznie mi znikać to "cholerstwo"....
Kiniaczku testuj - nie trzymaj się (nas) w niepewności:) życzę pozytywnych wieści:)

-
nick nieaktualny

Ja się waham.