Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to traktuję jako formalnosć czy lutkę odrzucić niewiem ale spiny pierwszy cykl nie mam chyba tamten cykl za bardzo przeżyłam i coś mi się poblokowało w emocjach
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Kurde nie wiem, czy testować.. bije się z myślami. Jeśli owulacja była tego 12 dnia, to dziś byłby 14 dzień po.
ja sie nie wypowiadam na ten temat,ale obiecałam sobie ze jak do jutra @ nie bedzie to nie ma bata testuje.Tylko tak sobie mysle czy nie za wczesnie jutro 30 dc a ostatnimi czasy miewałam cykle 32-34dni jak myslisz Milciu:) -
kapturnica wrote:laski a jednak necika mam ihiihhi kumpele spotkalam co robi w szpitalu i dala mi haslo..co tam jak tam??ja latam non stop po tych lekach do kibelka dupppencja odpada..
ooo powitac powitac Drogą Kolezanką:)no i co tam jak tam u Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry/wieczór
Kap Ty już po? czy przed? przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić czytaniem....mam nadzieję, że dobrze się czujesz...a jak już net masz to świetnie:-)
Ja wróciłam od lekarza - torbiel krwotoczna - dostałam Primolut Nor i mam nadzieję, że zacznie mi znikać to "cholerstwo"....
Kiniaczku testuj - nie trzymaj się (nas) w niepewności:) życzę pozytywnych wieści:) -
kiniaczek84 wrote:ooo powitac powitac Drogą Kolezanką:)no i co tam jak tam u Ciebie
-
Malenq wrote:Dzień dobry/wieczór
Kap Ty już po? czy przed? przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić czytaniem....mam nadzieję, że dobrze się czujesz...a jak już net masz to świetnie:-)
Ja wróciłam od lekarza - torbiel krwotoczna - dostałam Primolut Nor i mam nadzieję, że zacznie mi znikać to "cholerstwo"....
Kiniaczku testuj - nie trzymaj się (nas) w niepewności:) życzę pozytywnych wieści:) -
nick nieaktualny