X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jestem ciekawa tej Twojej jutrzejszej bety.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to traktuję jako formalnosć czy lutkę odrzucić niewiem ale spiny pierwszy cykl nie mam chyba tamten cykl za bardzo przeżyłam i coś mi się poblokowało w emocjach

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozliwe ze od dzwigania ...moze niestety poczatki rwy kulszowej...ale bardziej bym sklaniala sie od ciezarow

• Milcia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nie wiem, czy testować.. bije się z myślami. Jeśli owulacja była tego 12 dnia, to dziś byłby 14 dzień po.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kurde nie wiem, czy testować.. bije się z myślami. Jeśli owulacja była tego 12 dnia, to dziś byłby 14 dzień po.

ja sie nie wypowiadam na ten temat,ale obiecałam sobie ze jak do jutra @ nie bedzie to nie ma bata testuje.Tylko tak sobie mysle czy nie za wczesnie jutro 30 dc a ostatnimi czasy miewałam cykle 32-34dni jak myslisz Milciu:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj który dzień po owulacji?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co juz 13 dpo

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj jest 25 dzień cyklu i boję się jak cholera wyniku. Mój wykres mnie zastanawia z tym wyznaczeniem owulacji.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja bym też się skłaniala, że u mnie 13 po owulacji i dlatego się zastanawiam. Mam w domu testy z allegro, ale chyba jeszcze wstąpię do apteki po taki normalny.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia to już masz odwagę to testuj ;) Ja się waham.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Ci Milcia ze ja to juz chyba zgłupiałam tu bym chciała miec to za soba z drugiej strony boje sie porazki i to takie błędne koło.

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kinia to już masz odwagę to testuj ;) Ja się waham.

jutro rano zatestuje ehh...na sama mysl mam dreszcze

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski a jednak necika mam ihiihhi kumpele spotkalam co robi w szpitalu i dala mi haslo..co tam jak tam??ja latam non stop po tych lekach do kibelka dupppencja odpada..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    laski a jednak necika mam ihiihhi kumpele spotkalam co robi w szpitalu i dala mi haslo..co tam jak tam??ja latam non stop po tych lekach do kibelka dupppencja odpada..

ooo powitac powitac Drogą Kolezanką:)no i co tam jak tam u Ciebie

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia zatestuj jutro !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry/wieczór :)

Kap Ty już po? czy przed? przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić czytaniem....mam nadzieję, że dobrze się czujesz...a jak już net masz to świetnie:-)
    Ja wróciłam od lekarza - torbiel krwotoczna - dostałam Primolut Nor i mam nadzieję, że zacznie mi znikać to "cholerstwo"....
    Kiniaczku testuj - nie trzymaj się (nas) w niepewności:) życzę pozytywnych wieści:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    ooo powitac powitac Drogą Kolezanką:)no i co tam jak tam u Ciebie
    a daj spokoj nafaszerowali mnie jakims ihydztwem musialam wypic 2litry tego plynu...ledwo bo ledwo ale wypilam na hafty darlo..wybadana jestem od stop do glow..jutro ide jako 3cia na lapato..nudzialm sie jak mops ale teraz juz oki..byle do jutra

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dzień dobry/wieczór :)

Kap Ty już po? czy przed? przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobić czytaniem....mam nadzieję, że dobrze się czujesz...a jak już net masz to świetnie:-)
    Ja wróciłam od lekarza - torbiel krwotoczna - dostałam Primolut Nor i mam nadzieję, że zacznie mi znikać to "cholerstwo"....
    Kiniaczku testuj - nie trzymaj się (nas) w niepewności:) życzę pozytywnych wieści:)
    no niestety przed..leze w szpitalu po badaniach caly dzien mnaprzerzadzaja badaja krew pobieraja itd..przynajmneij badania zrobili yhhyhy..a jutro sama nie wiem jak to bedzie..o 7mam miec kroplowke potem jasiek i jako 3cia mam byc operowana...troche sie cykam co tamw srodku siedzi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milcia wg mnie to ty juz14ty dzien po spokojnie mozesz testowac malenka..Swoja droga wszystkie 3mozecie testowac juz smialo...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap to trzymam kciukasy od 7dmej;) będzie dobrze:) spokojnej nocki...wiem, że nerwy zrobią swoje, ale jesteś we właściwym miejscu;) a po będziesz spokojniejsza od nas, bo będziesz wiedziała i co i jak....

‹‹ 407 408 409 410 411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ